Koripallo.com

Portland Trail Blazers - No Pity in the Rose City

Ensimmäiseltä kierrokselta jatkoon?


  • Äänestäjiä
    38
Viestejä
298
Portland_Trailblazers.jpg


http://www.nba.com/blazers
http://twitter.com/#!/pdxtrailblazers

Viime kausi: loukkaantumisia, loukkaantumisia, loukkaantumisia, huikea paluu ja tippuminen ulos pudotuspeleistä tulevan mestarin kustannukselta. Juuri Dallasin piti olla se ihanteellinen vastus koko kansan Portlandille, mutta nyt kävi näin. Hyvin pistivät kampoihin eikä ole häpeä hävitä parhaille. Ikävät asiat saavat jäädä sikseen, jospa ne loistaisivat tulevallakin kaudella poissaolollaan parketeilta. Hyviäkin juttuja tapahtui kuten Wes Matthewsin ja Gerald Wallacen tulo, LaMarcus Aldridgen henkinen ja pelillinen kehitys johtajavaksi pelaajaksi, erinomaistakin parempi joukkuehenki.. Onhan noita.

Vähimmäistavoite tulevalle koripalloolukaurelle täytyy olla jatkoonmeno ensimmäiseltä pudotuspelikierrokselta. Tätä helpottaisi valtavasti jos saisivat sen perkeleen kotiedun kerrankin. Siihen tilanteeseen päästäkseen täytyisi tähtien pysyä kunnossa, mutta kuten hyvin tiedetään niin se taitaa olla vain turha toive. Portland on jalkapallon Arsenal - we're the team of the future.

Pelaajisto:

1 - Armon Johnson PG 6-3 - Vahvarakenteinen jässikkä joka ei pelannut tulokaskaudellaan kuin kourallisen minuutteja. Sopimus vielä ensi vuodeksi.

2 - Wesley Matthews SG 6-5 - Vahvarakenteinen jässikkä joka pelasi erinomaisen kauden odotuksiin nähden. Teki kesällä ison sopimuksen joka teilattiin lähes joka paikassa suureksi virheeksi. Haistatti paskat ja pääsi avausviisikkoon B-Royn loukkaannuttua ja heitteli koreja 16 pisteen keskiarvolla. Kolmoset 40%:lla. Pitkä sopimus.

3 - Gerald Wallace SF 6-7 - Vahvarakenteinen jässikkä joka treidattiin ruusujen kaupunkiin helmikuun ikkunan viimeisillä minuuteilla. Lempinimi Crash kertonee kaiken oleellisen pelitavasta. Aluksi oli hieman hakemista roolinsa kanssa, mutta otti lopulta paikkansa fanien suosikkina. Lähes varmat tuplatuplat pelistä toiseen. Möreä-ääninen. Pelasi paljon power forwardina ja onkin mielenkiintoista nähdä mikä on rooli ensi talvena. Sopimus ensi kaudeksi ja pelaajalla optio sitä seuraavasta.

5 - Rudy Fernandez 6-5 SG - Heikkorakenteinen heittäjä ajautui vaikeaan asemaan viime kesänä lausunnoillaan. Halusi palata takaisin Eurooppaan, mutta nieli tilanteensa kuin tosimies ja pelasi mukiinmenevän runkosarjan joukkueen eteen. Pudotuspeleissä heittopeli lievästi sanoen oli paskaa. Saikin puolustavan roolin jota toteutti ihan kivasti. Sopimus vielä ensi kaudeksi ja sen jälkeen vielä "qualifying offer". Asiantuntijoiden mukaan treidataan jos joku huolii jonkun kaupan yhteydessä.

7 - Brandon Roy SG 6-6 - NBA Rookie of the Year, 3 x All Star. B-Roy. Joukkueen selkäranka. Mutta ne polvet. Syksyllä näytti ihan hyvältä, mutta talvi vei terveyden mennessään. Molemmista polvista poistettiin lähes kokonaan rustot. Parin kuukauden kuntoutumisen jälkeen vaihtopenkille istumaan loppukaudeksi ja olihan se ikävää katsella niinkin erinomaisen pelaajan juoksemisenkin olevan vaikeaa touhua. Tunnelin päästä kuitenkin nähtiin aika suuri valonpilkahdus; Dallasia vastaan neljännessä ottelussa Natural palasi Rose Gardenin itseoikeutetuksi valtiaaksi. Pitkä ja kallis sopimus ja vääräleuat ovatkin jo puhuneet jopa hänen sopimuksensa ostamisesta. Toivottavasti näin ei käy ja no-knees-Roy olisi il capitano tulevallakin kaudella.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oGgFySE-x4k&feature=related[/youtube]

9 - Elliot Williams SG 6-5 - Viime vuoden draftin ensimmäisen kierroksen 22 pick. Koska nyt kuitenkin kirjoitetaan Portlandista niin lienee kirjoittamattakin selvää, että miehen kausi päättyi siihen kun hänen piti mennä polvileikkaukseen. Huikea atleetti jonka vertical leap on sssssssairas 48 tuumaa! Ei kovin erikoinen heittäjä ja käyttääkin erinomaista ensimmäistä askeltaan hyväksi päästäkseen korille. Pystyisi pelaamaan myös jonkun verran point guardina tarvittaessa. Tulevan kauden jälkeen vielä kahden vuoden optio joukkueella.

11 - Luke Babbitt SF 6-9 - Hänkin viime vuoden draftista napattu hyvä heittäjä joka palloili pariinkiin otteeseen D-Liigassa. Valmennusjohto ainakin uskoo häneen ja vaatii vielä aikaa päästäkseen NBA:n tempoon mukaan. Samanlainen sopimustilanne kuin edellämainitulla.

12 - LaMarcus Aldridge PF 6-11 - He got robbed! L-Train a.k.a. LA joutui astumaan B-Royn kokoisiin saappaisiin ja kantamaan Trail Blazereita harteillaan pitkän talven läpi. Runkosarjan pistekeskiarvo 21.8 tasan 50 %:n heittotarkkuudella. Hyvä valikoima hyökkäystaitoja ja erittäin pehmeä heitto. Puolustamisessa vieläkin jonkun verran tekemistä, välillä turhan pehmeä poika. Hänellä ei ole polvivammaa. Joukkueen tärkein pelaaja. Sopimus jatkuu vielä neljä vuotta.

23 - Marcus Camby C 6-11 - Ollut aika ajoin telakalla parantelemassa ties mitä vaivoja. 38-vuotias Camby-setä on tehnyt pitkän uran kivikovassa sarjassa ja -11/12 taitaa jäädä viimeiseksi. Sopimus kattaa vielä ensi kauden ja ottanee taas ne takuuvarmat kymmenen levyriä jos saa kunnolla peliaikaa.

24 - Andre Miller PG 6-2 - Aliarvostetulla ja kokeneella ketulla sopimuksessa se tilanne, että joukkueella on optio tulevasta kaudesta jonka se varmasti käyttää. Se onkin eri asia tullaanko häntä käyttämään pelimerkkinä jossain treidissä. Voisiko tehdä 35-vuotiaana jasonkiddit? True point guard joka tarvittaessa hakeutuu postiin alistamaan nuoria pointteja viekkaudellaan. Heitto ei ole niin huono kuin annetaan ymmärtää, mutta ei se erinomainenkaan ole. Saas nährä millaane kesä miähellä on.

52 - Gred Oden C 7-0 - Ne polvet. Eiköhän miehen tilanteesta ole jo kerrottu kaikki tarpeellinen. 30.6. mennessä Portlandin täytyy päättää tarjotako uutta sopimusta vaiko ei. 99 %:n todennäköisyydellä tarjoavat ja GO jatkaa polvien telomista sateisella luoteisrannikolla. En ole täysin varma onko pelikunnossa kauden alkuun mennessä.

88 - Nicolas Batum 6-8 SF - Välillä täytyy muistuttaa itseään siitä tosiasiasta, että mies on vasta 22-vuotias. Kolmas kausi starttaa syksyllä ja nyt täytyisi pikkuhiljaa alkaa tapahtumaan eteenpäinmenoa hänen pelissään. Erittäin hyvä puolustaja jonka heittoprosentitkin ovat ihan kunnossa. Joskus ajautuu pelin ulkopuolelle ja kärsii välillä arkuudestakin. Kovaa valuuttaa treidausmarkkinoilla ja GM varmasti miettii pitkään ja hartaasti käyttääkö tätä valttikorttia vielä tässä vaiheessa jos koskaan. Sopimusta tuleva kausi ja vuoden kuluttua Portland voi tehdä uuden sopparin jos niin haluaa- tai siis varmasti haluaa.

Viime kaudella Trail Blazers-pusakoissa viilettäneistä mainittakoon aussi Patty Mills jonka sopimus loppui eikä vielä ole tietoa mitä hänen kohdallaan johto tekee. Periaatteessa mies pelasi rookie-kautensa ja toi ainakin energiaa kentälle. Pointti jolta ei lopu jalat mahan alta. Omalla panoksellaan sai joukkueeseen erinomaisen ilmapiirin ja houkutteli lähes kaikki pelikaverit käyttämään Twitteriä. Sympaattinen heppu jonka soisi jatkavan jo pelkästään sen takia.
C/PF Chris Johnson tuli juuri ennen pudotuspelejä joukkueeseen mukaan tuomaan puolustustaistelua ja onnistui pienessä tehtävässään erinomaisesti. Valittiin D-liigan viime vuoden parhaaksi puolustuspelaajaksi. Draftissa joukkue on ollut kovasti kiimassa tästä 6-7 PF Kenneth Fariedista joka on friikki atleetti jonka tehtävä olisi vain ja ainoastaan napsia levypalloja. Mielestäni olisi hieman hölmö pick jos kerran olisi mahdollisuus signata tämä Chris Johnson samaan tehtävään. Lisäksi jälkimmäinen on jäänyt Portlandiin kesäksi asumaan joka kai sekin kertoo jotain miehen haluista. Ei seksuaalisista siis, tosin miehen vaimo on oikein nätti. Hänen tilallaan vaihdossa istuvana C/PF:nä aloitti edellisellä sarjakaudella Jeff Pendergraph joka valitettavasti loukkaantui ennen ensimmäistäkään peliä, polvi tietenkin. Ehti tekemään hyvää työtä hommassaan ja toivottavasti häntä vielä pidetään näistä asioista keskusteltaessa ajatuksissa mukana.

Treideistä. Liipaisimella ovat Rudy Fernandez, Nic Batum ja Andre Miller. Ensinnämainitun lähtöä pidän jopa hyvin todennäköisenä. Joukkue tarvitsisi mielestäni hyvän pointin sekä hyvän heittäjän. Pointteja joukkueessa jo vilisee, mutta se osa-alue kaipaa silti eniten remontoimista. Patty Mills ei tule kehittymään aloittavaksi ja Armon Johnsonkin taitaa jäädä vain penkinlämmittäjäksi. Joko draftista valitaan omalla vuorolla joku ei niin korkealla listoilla oleva lupaava pointti tai sitten treideillä yritetään saada parempi paikka jolla joukkue saisi varattua haluamansa Kemba Walkerin. Kunhan eivät vain varaisi sitä saatanan Fariedia... Batum on se miehen esittelyssä mainitsemani valttikortti jolla voisi irrota joku jo tasonsa osoittanut PG, saadakseen laatua täytyy luopua laadusta. Ellei sitten myyjä ole tyhmä kuten kävi Gerald Wallacen kohdalla, mieshän saatiin lähes ilmaiseksi hänen tasoonsa nähden.

Nyt avauksen loppuun saavuttuani mietin hetken vaihdanko äänestyksen aihetta. "Keneltä menee seuraavaksi polvi rikki?" kävi mielessäni.
Pyydän anteeksi liiallista "viime kausi/tuleva kausi"-ilmaisua.
 
Viestejä
298
Vs: Portland Trail Blazers 2011/12 - With Brandon we can

Kesä ohi, syksy ohi ja kausi vihdoin oikeasti alkamassa. Rudy Fernandezille sanottiin hasta la vista kuten myös kokeneelle Andre Millerille heti draftin jälkeen. Rudy lähti Dallasiin heittelemään kolmosia ohi ja Andre Denveriin nostamaan vielä viimeisiä tilipusseja. Sisään tuli juurikin Denveristä Raymond Felton, Fat-Ray. Mitä miehestä muistan niin tykkää pelata nopeaa ja juuri sitä Portlandissa on odotettu jo vuosien ajan. Toivottavasti mies saa pelinsä toimimaan muun joukkueen kanssa nopeasti kun tuota valmistautumisaikaa ei sattuneesta syystä ole kovin paljoa. En siis odota ensimmäisiltä peleiltä juuri mitään hienouksia vaan enimmäkseen yksilösuorituksia.
Draftista tuli neljän vuotta Dukessa viihtynyt Nolan Smith. PG hänkin ja näyttäisi jopa siltä, että olisi joukkueen kakkosena omalla paikallaan. Saas nähdä mitä tulee vai tuleeko mitään. Ei varsinaisesti ole heikkouksia, mutta samalla sen kummempia erityistaitojakaan ei löydy arsenaalista. Tuli siinä pari muutakin pelaajaa, mutta heitä nyt ei tarvitse ajatella tällä hetkellä ja tuskin tulevaisuudessakaan.

Brandon Roy on omien sanojensa mukaan täydessä kunnossa ja ainakin johto uskoo hänen sanaansa eikä käytä Amnestyä. Kukaan ei toisaalta tiedä puhuuko mies palturia vai ei, tuskin puhuu, mutta silti on aina pieni epäilys kuinka pitkälle ne polvet kantavat. Miestä itseään ne ehkä jaksavat kantaa, mutta kun harteille lisätään kokonainen kaupunki ja osavaltio niin alkaa siinä kovemmankin pelurin polvet tutisemaan. Tänään alkaa tosiaan training camp ja siellä varmasti asiat selkenevät. Mies on kuitenkin puolijumalan asemassa Rose Cityssä joten aika paljon saa olla vikaa jos mies ei ensi kaudella pelaa. Valmentaja McMillan ainakin sanoi lehdistötilaisuudessa peluuttavansa Royta avauksessa joten ehkä se seisoo sittenkin? Ihan ilmaiseksi hänkään ei avauspaikkaansa saa koska Wesley Matthews loisti viime kauden jälkimmäisellä puolikkaalla ja on jopa amerikkalaiseksikin uskomattoman kova kilpailija.

Greg Oden kävi eilen lääkärissä ja sai luvan harjoitteluun ilman kontaktia. Miehen pitäisi olla tammikuun lopussa pelikunnossa, mutta ehkä tässäkään tapauksessa ei kannata hätäillä, ainakin jos katselee menneisyyteen. Mies kirjoittaa vuoden jatkosopimuksen ja toivottavasti ensi kesänä ollessaan vapaa-agentti muistaa seuran hänen eteensä tekemän työn eikä lähde muille maille.

Kesä oli ja meni. Muististani kirjoittelen jotain.
LaMarcus Aldridge on harjoitellut kovasti pallonkäsittelyä ja saanut lisää voimaa. Tulee olemaan joukkueen selkäranka ja "se" pelaaja. Tulee pelaamaan taas helvetin kovia minuutteja ottelusta toiseen kuten viime kaudellakin. Muistaakseni oli kolmen joukossa eniten peliaikaa saaneista. Vai pitäisikö sanoa kärsineistä. Isolle miehelle valtava urakka.
Nicolas Batum pelasi EM-kisoissa finaaliin asti ja sen jälken Ranskassa ollen kerran kuukauden pelaaja sekä Euroliigan kaksinkertainen viikon MVP. Omien sanojensa mukaan Nancyssa hän sai tehdä vain kahta asiaa; post-up ja pick-and-roll. Juuri ne kaksi osa-aluetta joissa hän on ollut heikohko. Häntä kannattaa pitää tulevalla kaudella silmällä nimittäin uskoisin nostavan kaikkia statseja huomattavasti!
Gerald Wallacea on jossain ehdotettu treiditouhuihin jos Oden ei tule tarpeeksi hyvään kuntoon runkosarjan aikana. Joukkue tarvitsee joka tapauksessa ison miehen joka osaa hakata vastustajan vastaavia mörköjä vastaan. Tällä hetkellä Marcus Camby ja LA eivät siihen tehtävään sovellu. Rahaa ei ole käytettävissä kovinkaan paljoa joten mitään kovin kummoista ukkoa ei saisi ilman treidaamista. Jos Batum nostaa tasoaan niin siinä kohtaa Wallace jää turhakkeeksi penkille ja se ei yksinkertaisesti toimi. Saas nähdä.

Avausviisikkoa on kahta paikkaa lukuunottamatta helppo veikata. Nämä kaksi ovat BRoyn ja Matthewsin taistelu kakkospaikasta sekä Batumin ja Wallacen vastaava kamppailu kolmospaikasta. Jos Roy on kunnossa on hän satavarma aloittaja. Uskoisin myös Wallacen aloittavan pelit vaikka Batum onkin ranskalaisen visiittinsä ansiosta varmasti kovemmassa fyysisessä kunnossa.

Felton-Roy-Wallace-Aldridge-Camby

Smith-Matthews-Batum-Wallace-Aldridge


Näiden lisäksi peliaikaa tulee ainakin Elliot Williamsille joka aloittaa ensimmäisen kautensa. Isojen miesten minuutit tulevat olemaan hirvittävät etenkin kun Camby ei pelaa kuin sen reilun parikymmentä aikayksikköä per peli. Nyt tarkemmin ajateltuna olisi ehkä järkevintä antaa Batumin aloittavan ja Wallacen ottavan nelospaikan kakkoskentässä. Kuka sitten kolmoseksi? Meneepäs vaikeaksi. Kaiken lisäksi Greg Odenkin on tulossa jossain kohtaa takaisin. Tässähän alkaa olla mestarikandidaatti jos kaikki pysyisivät terveinä.. Uuh! Onneksi kohta pelataan!
 
Viestejä
9 123
Vs: Portland Trail Blazers 2011/12 - With Brandon we can

Kiinnittäisin huomiota kahteen asiaan:

Royn polvet: Luin medikaalisen raportin Royn polvista ja rapon mukaan siellä ei ole rustoa jäljellä, vaan pelkästään luu-vastaan-luu actionia luvassa, joten polvet eivät tule koskaan olemaan kunnossa.

Wes Matthews diiva: Wesin itkuraivarit mediassa siitä kuinka hänen tulee olla avauksen mies ovat kiinnostavia. Alkaako mies känisemään, kun Roy nilkuttaa avauksessa ja Wes joutuu tulemaan penkiltä. Vai alkaako toinen diiva eli roy känisemään jäädessään penkille Wesin taakse? Joku känisee joka tapauksessa.

Myös Feltonin Raimo on kova känisemään, Denverissä känisi Ty Lawsonin takia. Jos känisee, niin tykkää kuulemma syödä paljon mättöä ja lihoa.

Kopos-Petteri joukkueeseen kaudelle 12-13!!!
 
Viestejä
1 404
Vs: Portland Trail Blazers 2011/12 - With Brandon we can

King James sanoi:
Kopos-Petteri joukkueeseen kaudelle 12-13!!!

Muuten hyvä, mutta Blazers ei omista enää Kopos-Petterin oikeuksia.
 
Viestejä
327
Vs: Portland Trail Blazers 2011/12 - With Brandon we can

Asiakeskustelija sanoi:
7 - Brandon Roy SG 6-6 - NBA Rookie of the Year, 3 x All Star. B-Roy. Joukkueen selkäranka. Mutta ne polvet. Syksyllä näytti ihan hyvältä, mutta talvi vei terveyden mennessään. Molemmista polvista poistettiin lähes kokonaan rustot. Parin kuukauden kuntoutumisen jälkeen vaihtopenkille istumaan loppukaudeksi ja olihan se ikävää katsella niinkin erinomaisen pelaajan juoksemisenkin olevan vaikeaa touhua. Tunnelin päästä kuitenkin nähtiin aika suuri valonpilkahdus; Dallasia vastaan neljännessä ottelussa Natural palasi Rose Gardenin itseoikeutetuksi valtiaaksi. Pitkä ja kallis sopimus ja vääräleuat ovatkin jo puhuneet jopa hänen sopimuksensa ostamisesta. Toivottavasti näin ei käy ja no-knees-Roy olisi il capitano tulevallakin kaudella.

Eikös tämä tarkoita lähinnä sitä, että polvet kestävät optimaalitilanteessakin korkeintaan muutaman kuukauden ennen kuin ovat hajalla rasituksen takia? ???
 
Viestejä
881
Vs: Portland Trail Blazers 2011/12 - With Brandon we can

ESPN:n Chris Broussard tietää kertoa Twitterissään seuraavan pelottavan tidbitin:

Sources say Brandon Roy to announce medical retirement due to degenerative knees, possibly as soon as today

http://twitter.com/#!/Chris_Broussard

Tämä jos mikä on surullinen uutinen Blazers-faneille. Lähteenä toki jo surullisenkuuluisa unnamed source, mutta en ihmettelisi vaikka totta olisikin.
 
Viestejä
298
Vs: Portland Trail Blazers 2011/12 - With Brandon we can

Ilmapallo sanoi:
Eikös tämä tarkoita lähinnä sitä, että polvet kestävät optimaalitilanteessakin korkeintaan muutaman kuukauden ennen kuin ovat hajalla rasituksen takia? ???

Kyllä. Tosin saatoin ehkä ampua hieman yli noilla "lähes kokonaan" sanoilla. Eipä niistä polvista taida loppupeleissä olla mihinkään muuhun kuin ajoittaiseen dominointiin, siis parhaimmillaan. Silti romantikko sisälläni uskoo järjen sumentamana vielä yhteen nousuun huipulle hänen osaltaan. One more time! Sopimus on toki aivan naurettava tässä kohtaa, mutta on saanut niin valmentajalta kuin johdoltakin kaiken tukensa tulevalle kaudelle. JOS siis asiat ovat kuten Roy on heille sanonut niiden olevan. Vaikea tilanne jossa Amnesty olisi se luonnollisin vaihtoehto, mutta kun kyseessä ei vain ole pelkästään bisnesasioista. Ehkä pitäisi..

Mitä tulee mahdolliseen biiffiin BRoyn ja Wesin välillä niin joku voisi sanoa sitä terveeksi kilpailuksi. Onhan se ihan validi pointti miten tuo tilanne tullaan ratkaisemaan ja ratkaisun jälkeen saattaakin tulla kähinää. Muutaman päivän takaisessa lehdistötilaisuudessa puhuneet miehet johdosta kertoivat käyneensä keskusteluja Royn kanssa ja tämä oli vakuuttanut heille tekevänsä kaikkensa joukkueen eteen johon sisältyi lupaus suostua penkkiveikon rooliin jos terveys ja kilpailu hänet sinne ajaa. Se voisi jopa olla hyväkin idea jolloin hän toisi kokemusta ja skorausvoimaa kakkoskentälliseen, mutta onhan hän samalla turhan kovapalkkainen sellaiseen rooliin. Wesley ei tule luovuttamaan kisaa kakkospaikan aloittajsta missään vaiheessa ja se kuulostaa omaan korvaani terveelliseltä ajattelutavalta ja asenteelta. Mitä siitäkin tulis jos istuisi kiltisti toisen takana ilman suurempaa yrittämistä vallata paikkaa itselleen.

Lyhyesti sanottuna kaikki on Portlandissa hyvin.
 
Viestejä
298
Vs: Portland Trail Blazers 2011/12 - With Brandon we can

insur sanoi:
ESPN:n Chris Broussard tietää kertoa Twitterissään seuraavan pelottavan tidbitin:

http://twitter.com/#!/Chris_Broussard

Tämä jos mikä on surullinen uutinen Blazers-faneille. Lähteenä toki jo surullisenkuuluisa unnamed source, mutta en ihmettelisi vaikka totta olisikin.

Jaa. Korkki auki.

Kaikki ei ole Portlandissa hyvin.
 
Viestejä
9 123
Vs: Portland Trail Blazers 2011/12 - With Brandon we can

:D eiku siis ;D eiku siis :(

Mie tiesin. Hyvää yötä TrailBlazers, nukkukaa hyvin.

Tokihan tuossa on se hyvä puoli, että Blaizers saa näin Royn palkan pois sen siliän tien, eikä joudu maksamaan mitään välistä.
 
Viestejä
1 006
Vs: Portland Trail Blazers 2011/12 - With Brandon we can

Todella dramaattista seurata noin hienon pelaajan "tuhoutumista". Perkele, mahtavia hetkiä ja highlighteja sai aikaan Portlandissa.
 
Viestejä
524
Vs: Portland Trail Blazers 2011/12 - With Brandon we can

Asiakeskustelija sanoi:
Jaa. Korkki auki.

Kaikki ei ole Portlandissa hyvin.

Mitä tässä sanotaan, voisiko joku kertoa? Ei ole twitteriä niin en nää 8]

E: Sry, väärästä kohtaa lainaus... Tarkoitan twitter juttua
 
Viestejä
298
Vs: Portland Trail Blazers 2011/12 - With Brandon we can

Lisää huonoja, joskin odotettuja, uutisia. Oden ei pelaa tällä kaudella.

e. Lisäksi LaMarcus Aldridge ei päässyt ensimmäisiin harjoituksiin mukaan terveystarkastuksen jatkuessa. Jossain luki juttua hänen huonosta sydämestään..
 
Viestejä
9 123
Vs: Portland Trail Blazers 2011/12 - With Brandon we can

Kyllä. Aldridge sivussa toistaiseksi sydänvaivojen takia, lääkärit tutkivat asiaa tarkemmin. Aikamoista tykitystä Porttulassa.
 
Viestejä
1 224
Vs: Portland Trail Blazers 2011/12 - With Brandon we can

King James sanoi:
Kyllä. Aldridge sivussa toistaiseksi sydänvaivojen takia, lääkärit tutkivat asiaa tarkemmin. Aikamoista tykitystä Porttulassa.

Siis oikeasti, onko Portlandin juomavedessä jotakin, joka mädättää ihmisruumiin. Ei tuota tähtien hajoamista enää mikään muu tunnu selittävän...
 
Viestejä
423
Vs: Portland Trail Blazers 2011/12 - With Brandon we can

Aika jäätävä uutinen tämä Royn lopettaminen... Voi olla henkisesti aika kova paikka moinen. Toisaalta onhan niitä miltsejä joku vuos tienattu ja asiaa mietitty pidemmän aikaa.

Ja eiköhän se Odeniki tänä vuonna ilmoita lopettamisestaan...
 

L.S

Viestejä
838
Vs: Portland Trail Blazers 2011/12 - With Brandon we can

masentavaa. viime kaudella ku wallace sopeutu joukkueeseen suhteellisen hyvin, elättelin jo toiveita portlandin yllätyskaudesta. no dallas vei, ei siinä mitään. katse uuteen kauteen ja toiveet kovien kundien kunnossa ja joukkueessa pysymiseen ja kovat odotukset. eipä menny niin.
 
Viestejä
15
Vs: Portland Trail Blazers 2011/12 - With Brandon we can

Toivottavasti Nolan Smithii alettais ajaa sisään peliin samantien, Portland tarvii jonkun nuoren ja liikkuvan takamiehen, ei Andre Milleriä, ei myöskään Feltonia. Ja Mills ja Johnson nyt ei juuri ole todistanu mitään odottamisen arvosta aikasemmissa peleissä. Riippuu toki, että millasta palloa McMillan haluu pelata tällä kaudella. Omasta mielestä nimenomaan takamiehistä lähtevä liike ja nopeus ois ihan kiva lisä ja varmasti muuttais peliä verrattuna parin edelliskauden hitaaseen tempoon.

Katotaan vielä, että tuleeko lisää rosteri muutoksia, jos/kun Howardi liikkuu ja on huhuttu, että Wallace saattaa kuulua tradeen!
 
Viestejä
298
Vs: Portland Trail Blazers 2011/12 - With Brandon we can

Eilen McMillan kertoi Nolan Smithin olevan se kakkkospointti Feltoonin takana ja kehui häntä kovasti. Ei kuulemma voi sanoa rookieksi koska on niin fiksu ja Duke-taustan vuoksi. Mills on Kiinassa maaliskuuhun asti eikä rosterissa ole enää tilaa paluulle. Armon Johnson on ihan Smithin kantapäillä odottamassa peliaikaa. Mutta Smith on tosiaan tehnyt suuren vaikutuksen.

Takana taitaa olla kuudet harjoitukset ja jokaisessa on pelattu full-courttia 13-15 sekunnin hyökkäysajalla. Ei kertaakaan half-courtia tai 24 sekunnin kelloa. Peli tulee siis olemaan hyvin nopeatempoista ainakin hyökkäyssuuntaan. Joukkuehan on kuin tehty juoksemista varten ja ne hidastempoiset ajat taitavat olla takanapäin.

Jamal Crawfordin lisäksi eilen mukaan leikkii tuli ex-Clipper Craig Smith korin alle. Itsehän en tiedä hänestä yhtään mitään, mutta on kovin lyhyt sentteriksi.. Taitaa siis porukka olla kasassa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös