Koripallo.com

Kobrat - Kataja pe 18.11. Klo 18.30

Viestejä
6 199
Lapualla pelataan siis tänään, kuinka käy? Palaako Rannikko? Jos ei pelaa voittaa Lapua varmasti. Taistele Kataja!
 
Viestejä
336
Vs: Kobrat - Kataja pe 18.11. Klo 18.30

No siellä heitettiin pyyhe kehään nopeasti. Nyt kannattaa muistaa että vastassa on Lapuan Kobrat eikä Umana Reyer Venezia, niissä on pientä eroa. Kova pistetaistelu odotettavissa ja mielenkiinnolla odotetaan taas Katajan jätkien motivaatiota. Ilarille toivon onnistumisia, niin miehen itseluottamus saadaan nousuun- Mullings ainut varma pelaava vahvistus, muilla GTD merkintä ja samoin Teemulla. Toivottavasti kasvojen pesu tehdään ja jos näin käy niin Kataja vie 10+ pisteellä.
 
Viestejä
2 399
Vs: Kobrat - Kataja pe 18.11. Klo 18.30

Toivottavasti Rannikko pelaa koska Kataja on tainut hävitä aina jos Taikuri on puuttunut kokoonpanosta. Luulisi että try out jenkit eli Brown, Bradley ja Johnson pelaisivat tänään. Toivotaan että Kataja hakee voiton Lapualta. KATAJAAA!!!
 
Viestejä
19 541
Vs: Kobrat - Kataja pe 18.11. Klo 18.30

Eikun toivotaan, ettei Rannikko pelaa vielä tänään, vaan parantelee itsensä kuntoon ihan rauhassa. Paskanko väliä tällä pelillä on, miten käy?

Oikeastaan parasta olisi ihan tahallinen häviö, koska seuraava eurovastus skouttaa juuri tämän.....

Rio Bravo on se, jota tässä katsellaan. Jonssonin poika on jo nähty. Ei jatkoon, vaikka varmasti onkin hyvä pukukoppipelaaja. Rätli kans vaihtoon. Mullinen saa jäädä, koska on kova pa-----n, eikun kova yrittämään ja aiheuttaa useammille vastustajille paljon harmaita hiuksia. Toki Gibbonillekin on niitä aiheuttanut jo kosolti. Tosin niitä on vaikea nähdä, mutta onneksi Kekki korjaa tilanteen.

Kingi on ihan siinä ja siinä.

Mutta kuten sisäpiiritietoa sain äskön, niin kotimaisilla mennään, kuten vastustajakin....

Taistele Kataja!
 
Viestejä
19 541
Vs: Kobrat - Kataja pe 18.11. Klo 18.30

Aivan fantastista tai ainakin fanseatista taistelua sarjapisteistä Katajan köykäiseltä ja siipirikkoiselta joukkueelta ylivoimaisia Turjia vastaan.

Jäänkin mielenkiinnolla odottamaan Katajan mahdollista ja todennnäköistä romahtamista toisella puolikkaalla. Sen verran tasaista on vielä ollut, notta mitään hyvää ei ole enää odotettavissa.....
 
Viestejä
2 399
Vs: Kobrat - Kataja pe 18.11. Klo 18.30

Kataja otti hienon taisteluvoiton jatkoajalla ilman Teemu Rannikkoa! Hieno suoritus! Seppälä 32 pistettä ja 7 syöttöä. Hieno suoritus Ilari! Brown ja King upotti hyvin kolkkeja ja en ymmärrä miksi JOEN SUU haluaa luopua Johnsonista? Tänään Johnson 19 pistettä 10 levypalloa 3 blokkia! Mullings otti komean levypallomäärän 15 mutta kyllä heitti Mullings paljon ohi tänään. Mukava jatkaa perjantai iltaa kun Kataja voitti! :) Huomenna sitten haastamaan Karhua Kauhajoelle. KATAJAAA!!!! 8]
 
Viestejä
19 541
Vs: Kobrat - Kataja pe 18.11. Klo 18.30

Varmaan lähes kaikkia muita joukkueita vastaan olisi romahdettu lopussa. Käsittämättömän epävarma peli Katajalta. Aina, kun näytti siltä, että vastustaja poljetaan parketin rakoon, niin sitten totaalista sulamista ja lapaspuolustusta ja kaveri päästetttiin mukaan peliin.

No Ilarille Kiitosmaininta, kun heitto upposi. Synkkää on sillä saralla kyllä ollutkin. Toivotaan, että itseluottamus palaa. Sitä odotellessa.
 
Viestejä
19 541
Vs: Kobrat - Kataja pe 18.11. Klo 18.30

Europeliasenne puolustuksessa jäi taas pukukoppiin tai matkalla nakkibussin lattialle.....
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös