Koripallo.com

Karhubasket vs Kataja La. 28.1.2017 klo.17

Kumpi voittaa?

  • Karhu

    Ääniä: 7 63,6%
  • Kataja

    Ääniä: 4 36,4%

  • Äänestäjiä
    11
Viestejä
2 507
Lauantaina päästää pitkästä aikaa seuraamaan huippu viihdettä Kauhajoella kun Karhu saa vieraaksi suurimman mestarisuosikin Joensuun Katajan.


Joukkueet lähtevät otteluun eri asetelmista kun Karhulla on ollut peleissä viikon tauko , mutta Kataja on uurastanut pelaten ensin sunnuntaina kotisalissaan Pyrintöä vastaan sitten tiistaina Championsliigaa Pinar Karsiyakassia vastaan ja ennen tätä kohtaamista Kataja saapuu pohjanmaan kiertueelle jo perjantaina kohdaten Kobrat.

Saas nähdä kuinka paljon Katajan pelaajiin vaikuttaa tämä tiivis ottelu tahti. Toki onhan Katajalla laaja ja tasokas materiaali. Kataja pelannee vahvistus nelokolla Mullings,Brown,King ja Bristol koska Bradley loukkaantui tiistain ottelussa.

Karhulta taitaa vielä Washington olla sivussa.

On erityisen mielenkiintoista nähdä saavatko Karhun pelaajat puolustettua Mullingsin pois ajoista,taistelupari Giles vs Bristol ja kumpiko takamies on liekeissä parista Sarcevic vs Rannikko. Lisäksi saavatko Katajan pelaajat pimennettyä Hollinsin ja Unruhin?

Uskoisin että ottelusta tulee tasainen ja viihdyttävä. Toivotaan että tuomari kolmikko on tässä ottelussa asiansa osaavia.
 
Viestejä
1 509
Vs: Karhubasket vs Kataja La. 28.1.2017 klo.17

Samin aiemmista puheista päätellen Washingtonin kait pitäisi pian olla pelikunnossa?
Tuskin kuitenkaan tähän peliin tulee muutenkaan, jos Giles on saamassa itseään hieman parempaan lyöntiin.
Mielenkiintoisia vaihtoehtoja tulossa kokoonpanoon joka tapauksessa Karhullakin kevättä ajatellen.
Lauantain pelistä ei oikein osaa ennakoida mitään ennen kuin näkee huomisen lapualais-oopperan. Sen voitto tai häviö jo sinällään vaikuttaa lauantain asetelmaan. Lisäksi onko Bradley mukana vai ei? Huilaako Rannikko jomman kumman pelin? Löytyykö kipinää ratkaisevan europelin häviön ja pitkän matkan jälkeen?

Hyvä peli varmasti joka tapauksessa saadaan. Karhulla asiat pitäisi ainakin olla suht hyvin juuri nyt. Toivottavasti jatkuu samassa hengessä myös lauantaina.
 
Viestejä
2 399
Vs: Karhubasket vs Kataja La. 28.1.2017 klo.17

Pitää ensiksi katsoa Kobrat peli ennen kuin uskaltaa mitään ennakoida tästä pelistä. Muistissa on se kun viimeksi pelattiin Lapualla niin voitettiin ja seuraavana päivänä Kataja otti kunnon murskatappion Kauhajoella. Kataja kokoonpanossa uskon varmuudella olevan sivussa Bradley ja ehkä Vesku ja Rannikko. Jotenkin sellainen fiilis että Rannikko saattaisi huilata jopa molemmat pohjanmaan pelit. Karhu on parantanut peliään kokoajan ja Giles kun pääsee kuntoon niin Karhu on vaikea vastus kelle vaan varsinkin kotikentällä. Rannikko jos ei pelaa niin Karhu murskaa Katajan mutta jos Rannikko pelaa ja Kataja pelaa muutenkin täydellä kokoonpanolla niin voittoon on mahdollisuus.
 
Viestejä
2 507
Vs: Karhubasket vs Kataja La. 28.1.2017 klo.17

Karhun otteluennakko: http://www.karhubasket.net/site?node_id=3&action=show_data&p_id=2249&row=1
 
Viestejä
2 399
Vs: Karhubasket vs Kataja La. 28.1.2017 klo.17

Kataja otti eilen selkeän voiton Kobrista ja on nyt 4 ottelun voittoputkessa joten hyvistä asemista Kataja pääsee Karhua haastamaan. Karhulla on hyviä pelaajia kuten Unruh joka on korisliigan tarkin kaukoheittäjä, Bojan joka on edelleen sarjan parhaimpia pelintekijöitä ja Giles joka tulee olemaan varsinkin keväällä kova vahvistus Karhulle jos vaan pysyy kunnossa. Kataja tarvitsee voittaakseen hyvää peliä herroilta Rannikko, Brown ja Mullings. Toiveissa olisi myös että King upottaisi kolmosia vähintään yhtä hyvin kuin Karhua vastaan ja Mäkäläinen ei saisi yhtä helposti virheitä kuin eilen. Tulee Gilesille olemaan hikinen ilta edessä kun pitää korinalla painia Bristolia ja Mäkäläistä vastaan. Toivotaan Katajalta hyvää peliä ja jatkoa voittoputkelle!! KATAJAAA!!!! 8]
 
Viestejä
2 399
Vs: Karhubasket vs Kataja La. 28.1.2017 klo.17

Taitaa Jesse Niemellä taas kerran olla jotain vammaa kun ei oo kokoonpanossa. Bradley ja Mullings GTD joten ei taida Bradleyn vamma olla vakavaa laatua
 
Viestejä
6 199
Vs: Karhubasket vs Kataja La. 28.1.2017 klo.17

Mielenkiintoinen lauantaiehtoo varmasti luvassa Karhuluolassa. Ainekset hyvään kärkimatsiin on olemassa. Katajalla mukava neljän ottelun voittoputki tosiaan ja tänään olisi herkullinen mahdollisuus ottaa viides. Kataja on viime aikoina saanut konettaan käyntiin myös Korisliigassa paremmin ja paremmin. Etenkin asennepuoleen olen ollut tyytyväinen. Varmasti Mestarien liigasta ulos tippuminen tiistaina oli kova pettymys joukkueelle, siihen nähden Kataja oli eiliseen Kobrat peliin saanut hyvän hengen päälle. Iso plussa siitä! Sama hyvä henki jos säilyy tänään, niin kaikki mahdollisuudet on voitto hakea. Edellinen reissu Kauhajoelle ei mennyt ihan putkeen, luulisi joukkueen siis syttyvän taisteluun tänään. Eihän nämä back to back pelit ole helppoja, mutta eilen saatiin minuutteja kivasti usealle pelaajalle, joten eiköhän energiaa vielä jäänyt.

Karhu on parantanut peliään sekin koko ajan ja joukkue on saanut valmistautua tähän peliin hyvän tovin, joten kovalla sykkeellä Karhu varmasti tulee ja siihen Katajan pitää olla valmis. Katellaan, miten käypi. Taistele Kataja!!!
 
Viestejä
131
Vs: Karhubasket vs Kataja La. 28.1.2017 klo.17

Veikkauksen kertoimet 1,85 / 1,85

Pohdinnassa vielä lähteäkkö Kauhajoelle peliä katsomaan vai laittaakko saunaa päälle ja katsoa peli Fanseatilta ?

Mielenkiintoinen peli luvassa joka tapauksessa.
 
Viestejä
2 507
Vs: Karhubasket vs Kataja La. 28.1.2017 klo.17

Jahas näyttääs siltä että Bradley pelaa ja Mullings huilaa..
 
Viestejä
2 333
Vs: Karhubasket vs Kataja La. 28.1.2017 klo.17

Katajalla lie jaloissa vähän painoa jo tässä vaiheessa pelisumaa, mutta kyllä musta nyt jo vähän aletaan rakentaa odotuksia loppukautta varten (kärkiporukat näyttää pelaavan aika paljon sarjan lopussa toisiaan vastaan). Todella mielenkiintoista nähdä, kuinka tänään mennään.
 
Viestejä
19 541
Vs: Karhubasket vs Kataja La. 28.1.2017 klo.17

Pehmyttä on Katajan pelaaminen ollut puoliaikaan mennessä. Ja pehmoruumiillistumana häärii, missä lie häärii bristoli.....
 
Viestejä
1 509
Vs: Karhubasket vs Kataja La. 28.1.2017 klo.17

Ei ole pelin taso noussut kovin korkealle ainakaan ensimmäisellä puoliskolla. Silti ero on vielä huomattava toiseen käynnissä olevaan Fanseat-peliin Uki-Nokia.
Karhun heittopeli ei kokonaisuutena kulje, onneksi Juho pitää joukkuetta pinnalla. Olisiko taas viikon harjoitustauko hieman ruostuttanut käsiä?
Holsey sohlaa liian paljon, hänen pitää skarpata melkoisesti jos aikoo pelipaikkansa Washingtonin paluun jälkeen vielä pitää. Unruhin kolmos-prosentti taitaa tänään vähän laskea... Heitot on kuitenkin olleet ihan hyvistä paikoista.
Kataja on ehkä vähän hitaalla jalalla tänään, eikä Teemukaan pelaa ihan parasta tennistään.
Virheitä on molemmillekin kertynyt tarpeettomankin paljon.

Jos Karhun heittopeli aukeaa lopussa edes nimeksi, uskon kotivoittoon. Muuten näyttää siltä, että Kataja vie täyden potin pohjanmaalta tänä viikonloppuna.
 
Viestejä
2 399
Vs: Karhubasket vs Kataja La. 28.1.2017 klo.17

Kataja teki 87 pistettä ja silti hävisi joten helppo todeta että Kataja hävisi heikkoon levypallo ja puolustuspelaamiseen. Sitten kun vielä ensiksi Julli Lehtoranta ja vuorollaan Bojan, Hollins ja Holsey teki pisteitä niin tappiohan sieltä tuli. Brown ja Bradley mielestäni Katajan parhaat. Kataja hävisi molemmat pelinsä Kauhajoella. En muista milloin viimeksi Kataja olisi hävinnyt molemmat pelit Kauhajoella. No keskiviikkona sitten kotikentällä Vilpasta käkättimeen!!!
 
Viestejä
19 541
Vs: Karhubasket vs Kataja La. 28.1.2017 klo.17

Heh, heh Katajan peliä.

Nyt voisivat lähettää Bristolin suoraan Vantaalle ja johonkin Timpuktuun. Eikö tosiaan parempia saa mistään. Pehmo, mikä pehmo! Ja surkean huono kummassakin päässä.

Mihis nyt vedotaan? Mullinen, Huolila ja Niemi? Väsyneet jalat? Tuomarit?

Höntsää puolustamista ja heikkoa hyökkäystä. Montakos hyökkäyslevypalloa annettiin Karhulle. Järkyttävän monta, sanon minä!
 
Viestejä
301
Vs: Karhubasket vs Kataja La. 28.1.2017 klo.17

Katajan tappio johtui taas kerran tietenkin pelkästään joukkueesta itsestään. Karhun hyvyydellä ei ollut asian kanssa mitään tekemistä.
 
Viestejä
1 509
Vs: Karhubasket vs Kataja La. 28.1.2017 klo.17

No, aukesi se Karhun peli onneksi tarpeeksi. Juholle ja Hollinsille oikeutetusti palkinnot.
Tänään Unruhille tuli se täydellinen ohipäivä heitossa, mikä pitää huomioida. Niin ei luultavasti kovin montaa kertaa kaudessa tapahdu. Juhon paikko siihen oli sitäkin makeampaa. Giles alkaa olla mies paikallaan, samoin Vanttaja ok peli tänäänkin. Jonttu ei kerennyt jaloistaan tänään, toivottavasti saa alkukaudesta nähdyn itseluottamuksen uudestaan päälle. Holsey paransi hieman, mutta on silti se heikoin lenkki.

Tuomarit ei saa tästä päivästä ihan täyttä viittä tähteä. Eivät sentään ratkaisseet peliä, mutta tarpeetonta epävarmuutta kyllä aiheuttivat pelaajille aika ajoin.

Ei ollut Katajankaan paras päivä tänään. Teemukin on joskus vain ihminen. Brown ja Bradley olivat minun silmin koko ajan pallollisena vaarallisia ja King heitti ihan ok. Kingin pelitavassa on kuitenkin jotakin, mikä ei miellytä omaa silmää. Seppälä sai heittonsa kulkemaan tänään.

Hyvä voitto kotietua ajatellen, ja mikä parasta, Karhun peli-ilmeessä edelleen näkyy se vuodenvaihteessa alkanut noste. Pidetään se koko loppukauden ajan, niin hyvä tuloo.
 
Viestejä
2 089
Vs: Karhubasket vs Kataja La. 28.1.2017 klo.17

Vanha holkkipolvi Giles (ja kaikki muut) vei Bristolia kuin.. Johnsonia konsanaan. Ei saanut Bristol edes puolustuslevyriä Karhun takamiesten edestä. Mistä näitä löytyy?

Muutenhan Kataja touhusi parhaansa mukaan kun neljäs peli viikossa. Karhu on kova porukka ja Giles tuonut ja tuo kun vielä kuntoutuu lisää voimaa.

Tuomarit olivat loustavia, löysivät Saroksen johdolla kaikki virheet. Ainakin Katajan.
 
Viestejä
19 541
Vs: Karhubasket vs Kataja La. 28.1.2017 klo.17

Eihän tässä Karhun hyvyyttä mollata ollenkaan. Mutta rehellisesti sanottuna, niin Kataja teki Karhusta hyvemmän. Kun annetaan 16 levypalloa omalta korilta ja yleensäkin hävitään levyt 42-22, niin kyllähän siinä on jo sanomista ihan tarpeeksi.

Ja kun vielä tuommoisia Bristoleja hommataan, joista ei ole mitään apuja, niin huonostihan siinä käy. Huolilakin, vaikka onkin pikkuruinen sentteriksi, näyttää Bristoliin verrattuna ihan pelimieheltä.

Toki Mullisen poissaolokin vaikutti ja polttoainehanasta ei saatu tarpeeksi löpöä koko aikana, mutta se ei muuta miksikään sitä, että aika heikko peli Katajalta. Eikä pois mitään Karhulta.
 
Viestejä
2 089
Vs: Karhubasket vs Kataja La. 28.1.2017 klo.17

Mäkän täytynee keskittyä vain europeleihin kuten taisi itse (eri syystä..) todeta aiemmin.

Tuomarit vislaa mistä vaan miehelle virheen, porasipa hyökkääjä reikää miten vaan. Europeleissä ei vihelletä ennakkoluuloilla vaan näkökyvyn mukaan.
 
Viestejä
6 199
Vs: Karhubasket vs Kataja La. 28.1.2017 klo.17

WJ:ltä aivan oikeita huomioita Katajan tilanteesta.

Rotaatio on liian kapea pelaamaan kahta kovaa sarjaa, huom. Korisliiga on oikeasti ihan kova sarja sekin! Kun vielä loukkaantumisia saattaa tulla, niin pelottaa minuakin tuleva kevät, miten Katajalla paukut riittää. Riittääkö miehet. Jos Kataja menisi Europecupissa hyvinkin jopa neljänkin joukkoon, niin palveleeko se Korisliigan pudotuspelejä ajatellen? Rohkenen epäillä. Jos pelaajia olisi enemmän, asia olisi toisenlainen. Tämä materiaali riittäisi kyllä pelkkään Korisliigaan.

Mutta sitten tästä ottelusta. Olisihan tämä mennyt Katajan kannalta vähän liian mehukkaasti jos tänäänkin olisi voitto otettu. Liian hyvin olis menny back to back. Hieman osasin Katajan tappiota tänään odottaa, ainakaan yllätyksenä ei tullut. Kataja pelasi 4:n pelin alle viikkoon, kun taas Karhu sai valmistautua viikon Katajan kohtaamiseen. En valita, sanon vain. Varmasti Katajalla täytyi tänään painaa jaloissa jonkin verran, ja varmaan henkistäkin väsyä oli havaittavissa. Osiltaan tämä varmasti näkyi keskittymisen vajavaisuutena, mikä taas näkyi puolustuspäässä. Ja suorastaan surkeassa levypallopelissä. Jos häviää levypallot 42-22, niin yleensä häviät ottelun varmasti. Siihen nähden Kataja taisteli voitosta yllättävän kauan. Hyökkäys oli ihan ok tasoa, tuolla pistemäärällä olisi pitänyt voittaa. Oli tämä paljon parempi peli mitä viimeksi Kauhajoella.

Mutta Karhu oli hyvä tänään ja joukkue on parantanut peliään koko ajan. Gilesistä on Kauhajoella keväällä paljon iloa jos veteraanin paikat vaan kestää. Karhu on keväällä vaarallinen, jos vieraistakin alkavat voittoja napsimaan. Onnittelut Karhu, Joensuussa kohdataan vielä runkosarjan viimeisillä kierroksilla.

Kataja voitti eilen, joten minimitavoite täyttyi. Ensi viikolla jatkuu sarjan kärkijoukkueiden kohtaamiset. Keskiviikkona Vilpas saapuu Joensuuhun ja heti perjantaina vastassa on Kisahallissa Seagullsit. Runkosarjan kakkos ja ykköspaikoille jos Kataja vielä mielii, niin olisi hyvä ottaa voitto mielellään molemmista peleistä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös