Koripallo.com

Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä Koris...

 1. Petteri Koponen Bayernissa

  Petteristä sitten Saksan mestari, onnittelut siitä! Joku muu saa analysoida tarkemmin otteita...
 2. Korisliigan nykytila

  Tämä on hyvä asia, jotta panosta ja jännitystä säilyy myös sarjan häntäpäässä eikä tarvitse löysäillä ilman putoamisuhkaa. Jostain syystä itseäni kiinnostaa jopa enemmän seurata putoamiskamppailua kuin mestaruustaistelua, sillä putoamisessa on kyse pitkälti ainakin Suomen koriksessa myös seuran...
 3. 1A-Divisioona 2019-2020

  Päivän Forssan Lehti kertoi, että FoKoPolla on 9 sopimuspelaajaa, kun Johan Kotavuo ja Aku Haikonen jatkavat. Lisäksi Muhamed Haji pelaa Forssassa tulevalla kaudella. Vielä haetaan 1-2 kotimaista ja 1-2 jenkkiä. Loput ovat omia junnuja. Tavoitteena pleijarit.
 4. Korisliigan nykytila

  Tämä on tärkeä pointti, joka saattaa jäädä monelta koriksen seuraajalta huomaamatta joko tahallaan tai vahingossa, koska oma seura on ”kyläseura” (näitä tässä sen tarkemmin erittelemättä). Tuohon sitten liittyy myös se keskustelu, mikä on liigan tehtävä ja mitä liitto tekee sen edistämiseksi...
 5. Korisliigan nykytila

  Melkoista liioittelua sanoa, että taso tippuisi radikaalista kolmen jenkin myötä. Ehkä olen vain vanhanaikainen ja nykyinen Korisliiga ei ole tuotteena tarkoitettu minulle, jos kentällä on 10 ulkomaan vahvistusta pelailemassa keskenään ja suomalaiset ottaa penkillä huikkaa pullosta. Itseäni...
 6. Ura Basket 2019-2020

  Onko Palotien sopimuksessa kielletty Mestareiden liigan katsominen?
 7. Korihait 2019-2020

  Mitäköhän kautta Juste on löydetty? Heikommissa liigoissa ainakin on valmentanut, jos Ruotsissa ja Irlannin kahdella ylimmillä sarjatasoilla koutsannut. Ei taida kalleimmasta päästä olla, vaikka palloilumaan kansalainen onkin. Kuten wimi totesi, myöhään saapuu työpaikalleen.
 8. BC Nokia 2019-20

  Mielenkiintoisia kiinnityksiä Nokialta. Gregin pitkässä kiinnityksessä on riskinsä kuten aina pitkissä määräaikaisissa soppareissa. Jos homma ei lähdekään käyntiin tai muuta tapahtuu, kalliiksi tulee. Tämä kommentointi tietenkin tietämättä tarkemmin sopimuksen sisältöä.
 9. 1A-Divisioona 2019-2020

  Uskoisin Forssan pyrkivän säilyttämään sarjapaikkansa eikä muuta. Eikös Petteri Molenius ole pääkoutsina? Rahaa tuskin on kovin monella seuralla mihinkään profiilihankintoihin.
 10. Korisliigan nykytila

  Hankala arvioida, kuinka toimiva järjestelmä loppupeleissä tuo on. Onko tietoa, miten Saksassa on tuota arvioitu, kun tainnut jo olla pidempään käytössä?
 11. Helsinki Seagulls 2019-2020

  Kieltämättä Seagulls on kiinnostava joukkue tällä tulevalla kaudella ja täytynee kiinnittää huomiota enemmän ja käydä matseissa. Kisiksestä vaan aika on ajannut pahasti ohi (sanoo nostalgiahenkiset mitä tahansa) ja toivottavasti halliasia ratkeaa piakkoin.
 12. Korisliigan nykytila

  Muistaakseni ainakun Saksassa oli käytössä, että pitää olla kaksi saksalaista kentällä. Tiedä onko vielä voimassa. Mitä vahvistusten määrään tulee, olen sillä kannalla, että kolme olisi sopiva määrä kuten täälläkin on jo tuotu esille. Suomalaisten rooliksi jää nykyisin lähinnä oleminen...
 13. Korisliigan nykytila

  Sarce on itse vaikuttanut tuohon, kun ei ole pitänyt virallista osoitetta Suomessa tarpeeksi kauan.
 14. 1A-Divisioona 2019-2020

  Onko jotain siirtohuhuja tai muita huhuja? Haluaako/pystyykö joku nousemaan?
 15. Korisliigan finaalit 2018-19: Karhubasket - Kouvot

  Onnittelut Kauhajoelle mestaruudesta! Ja sitten vuodatus. En nyt muutamaan vuoteen ole pahemmin arvostellut tuomareita (koska en ole kp.comissa enää aktiivinen), mutta eihän tämän päivän suoritukseen voida olla tyytyväisiä liitossa.
Ylös