Koripallo.com

Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä pethe

 1. Helsinki Seagulls 2021-22

  Mestaruusjahdin kannalta on tärkeää hävitä tässä vaiheessa kautta pelejä, jottei joudu runkosarjan voittajaksi missään olosuhteissa. Siltä paikalta mestaruutta ei ole voitettu vuosikausiin. Vilpaskin sai pantterin heti kun lakkasi voittamasta runkosarjaa.
 2. Helsinki Seagulls 2021-22

  Eihän sitä runkosarjaa kannata edes voittaa. Viimeksi runkosarjan voittaja tais olla mestarina kaudella 2014-2015. Vilpaskin voitti mestaruuden vasta kuin suostuivat jäämään runkosarjassa neljänneksi.
 3. EM-kotikisat 2025

  Onko jo varmaa ettei Garden ehdi valmiiksi noihin 2025 -kisoihin mennessä?
 4. Korona & Korisliiga

  Tuohan se siinä Koronavilkkuapissa idea onkin, sovellus näkee bluetoothin avulla ketä muita apin käyttäjiä on ollut koronapositiivisen lähellä tarpeeksi pitkään, ja he saavat hälyytyksen mennä testiin. Mutta kun sekin on kyttäämistä ja vakoilua. Itse meinaan sen ladata heti kun on ladattavissa.
 5. Elisa Viihde & koristelevisiointi

  Ellulta reilu ele, just tuli viesti, että laittoivat laskutuksen tauolle niin pitkäksi aikaa kun ei urheilua näytetä.
 6. Elisa Viihde & koristelevisiointi

  Varmaankin eri paikoissa on erilaista staffia kuvaamassa, mutta eräässä paikassa on yksi pystymetsästä tempaistu vapaaehtoinen kääntelemässä kameraa ja toinen säätämässä PC:llä pisteitä ja kelloa, niin ei ehkä (vielä) ammattitaito riitä kovin Spielbergmäiseen ohjaukseen. Liigapaikoilla saattaa...
 7. 1A-Divisioona 2019-2020

  Ja Pantteripatsas pitää uudelleen veistää Saimaan Norpaksi.
 8. Naisten divari 2019-2020

  Minuutti kaks sekunttia on varmaan lyhimpiä kausia kellään koskaan. Lauraa olisi kyllä eilisessä Puhuttarien pelissä tarvittu hetkillä jolloin Puhuttarien olisi pitänyt peli voittaa tuomaan vähän kokemuksen tuomaa rauhallisuutta ja harkintaa kentälle.
 9. Naisten divari 2019-2020

  viimeisinpänä lisäyksenä Veera Puustinen
 10. Naisten divari 2019-2020

  Ja pari lisää, Laura Vatanen ja Miisa Pylkkänen
 11. 1B-divisioona 2019-2020

  PuHun miesten ja MU19 poikien valmennustiimi vahvistuu Juuso Konttisella. Hyvä, että edes valmentajia, kun ei pelaajista tule mitään tiedotteita. Olisko tää sitten tyyntä myrskyn edellä.
 12. Korisliigan nykytila

  EIkö Koripalloliiton jäseniä ole seurat ja valtaa siellä käyttää joku liittokokous tms, jossa seurojen edustajilla on äänivalta tehdä sellaisia päätöksiä kun halutaan? Vai onko kysymys enemmältikin siitä, että suurimmista (lisenssi)äänivallan käyttäjistä vain harvoilla seuroilla on...
 13. Naisten divari 2019-2020

  Puhuttarille kolme uutta pelaajaa: Adele Heiskari, Sofia Heiskari ja Riikka Santalahti
 14. 1B-divisioona 2018-19

  Valmennuspäällikköhän Puhussa olikin jo valmiina, ei niitä kahta tarvita. Ehkä tittelillä vain yritetään alleviivata, että excelöijinä ja power point guardeina toimii jotkut muut, Larkas johtaa ja kehittää urheilullista ja toiminnallista puolta. Valmentaminen on sitten sivutoimista, kuten...
 15. Naisten divari 2019-2020

  Mikko Kurki tuli valmentamaan Puhuttaria.
Ylös