Koripallo.com

Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä XOX

 1. Chicago Bulls: Rebuild

  Itse asiassa Bullsilla on jo rosterissa PG Arcidiacono, jolla on hyvä korisIQ ja joka osaa myös heittää.
 2. MM-karsinnat: Venäjä ja Bosnia, 30.11. ja 3.12.

  Eikös Nuutinen ollut plusmiinus-tilastolla mitattuna joukkueen paras pelaaja?
 3. Helsinki Seagulls 2018-2019

  Tai ehkä on niin, että nuoret pelaajat ovat niitä näytönpaikkoja nyt saaneet, mutta näytöt eivät ole riittäneet? Paitsi ehkä Ricky Waxlaxilla, joka on pelannut hyvin.
 4. NCAA 2018-19

  Millaista palkkaa Korisliigaseurat sitten maksavat lukiosta valmistuneille? Käsitykseni mukaan kyse on lähinnä taskurahoista opintotuen ohella? Ja kuinka monessa Korisliigaseurassa lukiosta valmistunut 18-19-vuotias suomalainen koripalloilija saisi yli 20 minuuttia per peli ja vastuullisen roolin?
 5. Elisa Viihde & koristelevisiointi

  Eikö Fanseatin pitänyt näyttää Korisliigaa suorana, jos on ulkomailla katselemassa? Yritin katsoa tämän illan pelejä, mutta mitään suoria tai tulevia pelejä ei Fanseatilla näy, ainoastaan menneet pelit... Lieneekö syytä irtisanoa koko Fanseat?
 6. HBA-Märsky - Suomikoriksen tähtihautomo?

  Ehkä esim. Hanno Möttölällä ei ole meriittejä "normaalista seuravalmentamisesta", mutta toisaalta harvalla seuravalmentajalla on meriittejä pelaamisesta maailman kovimmassa koripalloliigassa NBA:ssa, joten meriitit eivät ehkä ole ihan yhteismitallisia...
 7. HBA-Märsky - Suomikoriksen tähtihautomo?

  Eikös lähes kaikkien Suomen koulujen pääasiallisena rahoittajana toimi Suomen valtio? Puhutaan niin kutsutuista "valtionosuuksista", joilla kunnat kattavat oppilaitosten ylläpidosta aiheutuvat kulut? Valintakriteerit ja pisteet lienevät jo nyt julkista tietoa. Ehkä voit lähettää koululle asiaa...
 8. HBA-Märsky - Suomikoriksen tähtihautomo?

  Eikös ainakin osa HBA:n valmentajista (elleivät peräti kaikki) ole "nuorten olympiavalmentajia"? Eli heidän palkkansa maksaa olympiakomitea?
 9. 1A-Divisioona 2018-19

  Niin tai sit totuus on se, että en oo tällä kaudella ehtinyt katsomaan HBA:n matseja suorana. Viime kaudella ne voitti kaikki pelit, jotka katsoin suorana... Telepaattinen kannustukseni toimii? No joo, vaikea sanoa, mistä kiikasti, kun en ole nähnyt eilisen peliä. Jantunen ei tosin tainnut...
 10. 1A-Divisioona 2018-19

  Sen perusteella, mitä itse ehdin katsoa peliä, Blomgren vaikutti olevan todella hyvä riistämään palloa. Arvokas taito sekin! Touko Tainamo on melko hyvä hyökkäyspelaaja, puolustuksessa ja erityisesti levypalloissa olisi sitten toisaalta paljon parannettavaa.
 11. KTP 2018-2019

  Siis KTP on sainannut Markus Rautasalon? U18-näyttöjen perusteella vai jo aiemmin? Kiinnostavaa sinänsä, että harkkapeleissä Markus Rautasalon tilastot ovat samaa luokkaa kuin merkittävästi kokeneemman Antto Nikkarisen.
 12. MM-karsinnat: Bosnia ja Ranska, 13. ja 16.9.2018

  Siis muutettiinhan sitä pelitapaa puoliajalla ja Suomi muistaakseni voitti kolmannen erän ihan reilusti. Olisi vain pitänyt muuttaa paljon aiemmin, kuten Dettmankin taisi ottelun jälkeisessä haastattalussa sanoa. Jos olisi muutettu jo ekan kolmen tai neljän minuutin jälkeen, ei olisi jääty...
 13. MM-karsinnat: Bosnia ja Ranska, 13. ja 16.9.2018

  Lopulliset tilastot Koponen -11, Aidoo plus 17.
 14. MM-karsinnat: Bosnia ja Ranska, 13. ja 16.9.2018

  Joo, puoliajalla Koponen -10, Aidoo plus 16. Bulgaria muuten voitti Ranskan.
 15. MM-karsinnat: Bosnia ja Ranska, 13. ja 16.9.2018

  Puoliajalla Bulgaria johtaa pisteellä.
Ylös