Koripallo.com

BC Nokia 2019-20

Viestejä
407
Jotta saadaan vähän eloa tähän ketjuun
Me on opittu liian hyvään, kun Matt on aina raportoinut asiantuntevasti viimeistään seuraavana aamuna. Pitää alkaa muidenkin kirjoittaa .

Itse näin vain lopun, mutta kyllä ilahdutti, että Kouvojen kovat kolmoset eivät lannistaneet joukkuetta.

Kolmen pisteen viiva on tänäkon alkukautena ollut Nokian heikko lenkki. Vähän parempaan tarkkuuteen pitäisi pystyä.
 
Viestejä
5 062
Jotta saadaan vähän eloa tähän ketjuun, niin sanottakoon että eilen pelattiin kauden paras tai ainakin tasapainoisin peli.

Vielä kun saadaan Hopkins pelaamaan, niin hyvä tästä tulee.
Ekan kohdan allekirjoitan, toisen puolittain. Mun mielestä Hopi on ollut suht hyvä pakissa paria ekaa matsia lukuunottamatta. Shawn pysyy hyvin vähän nopeammankin kaverin perässä, kunhan muistaa, ettei pelaa itseään ulos turhilla hypyillä. Ponnistusvoiman esittelyn voi jättää donkkeihin.

Mut näin se kääntyy. Nyt ollaan taas kolmen ottelun voittoputkessa, Tabb pelasi ihan ok matsin kuten myös Davis, jonka väkisinpuskeminen on vähentynyt pariin viime otteluun. Olisiko ollut Gibsonin puhuttelussa? :)

Lopuksi koputetaan puuta ja toivotaan terveyttä erityisesti Lentävälle Rambolle ja Isä Aurinkoiselle!
 
Viestejä
5 062
Viestejä
5 062
Jaahas, se olis kohta taas (yllättävien) uutisten aika :eek::eek::eek:
 
Viestejä
832
BC Nokialla on ilmeisesti etuosto-oikeus mielenkiintoisiin ja nuoriin suomalaispelaajiin.

Upea juttu!
 
Viestejä
5 062
Jos tämä on aikanaan pelanneen Gerry Besselinkin poika, niin on ainakin geenit kohdallaan.
Unohtamatta, että äitikin on kaksinkertainen Suomen mestari ja maajoukkuepelaaja..

Mielenkiintoista nähdä millä tasolla Besselink pystyy pelaamaan ja kuinka nopeasti sopeutuu Korisliigaan, mutta juuri tällä hetkellä Nokian pelaajapolitiikka tuntuu olevan aika hyvällä mallilla. Gregin naaraushan tämäkin ilmeisesti oli.

Hopkins, Nikkarinen, Besselink. Kelpaa.
 
Viestejä
832
Okei, Besselink ei ilmeisesti ole pelannut 15-16 kuukauteen. Voi olla, että pieniä käynnistymisvaikeuksia tulee olemaan vielä pitkälle kevääseen. Toivotaan parasta.
 
Viestejä
5 062
Okei, Besselink ei ilmeisesti ole pelannut 15-16 kuukauteen. Voi olla, että pieniä käynnistymisvaikeuksia tulee olemaan vielä pitkälle kevääseen. Toivotaan parasta.
Joo ei varmaan paukuta Lahtea vastaan tiistaina 30 pinnaa, mutta olettaen, että on pitänyt itsensä kesän/syksyn kunnossa, niin eiköhän pelituntumakin pikkuhiljaa löydy.

Todella vaikea arvioida minkä tason pelimiehestä on kyse, mutta toissa kaudella A-divaria Porvoossa yli 16 pojon keskiarvolla ja mukana mm. 40 pinnaa Oulua vastaan. Sitä edeltävällä kaudella Helsinki Rocksissa A:n SM-hopeamitalit paremmilla tehoilla kuin esim. saman ikäinen Ricky Waxlax. Ihan kohtuullisesta prospektista siis puhutaan, vaikka viime kausi meni penkin alle.
 
Viestejä
1 386
Isosti toivon, että näitä Nokian Nuoria Näätiä katsotaan molemminpuolin pidemmällä aikajänteellä, kuin tämän kauden tai kevään edesottamuksia varten. Samaan aikaan on vaikea toivoa, että kukaan herroista pelaisi korisliigaa vielä parin vuoden päästä.
 
Viestejä
624
Hopkins, Nikkarinen, Besselink, Ahonen. Melkoinen nuoriskokaarti nyt Nokialla. Besselink on hyvin Alasen tyyppinen, parikymppisinä hyvin saman tasoisia
 
Viestejä
120
Ahosen peliaika on ikävä kyllä laskenut Gibsonin ollessa puikoissa. Viime kaudella 9:10 per/peli ja tällä
kaudella 4:25. Kertonee jostakin. Viisammat tietää. Toki Ahonen saa peliaikaa Raholassa reippaammin.
Viime kauden päätteeksi puhuttiin, että nyt vaan lisää Ahoselle minuutteja (liigassa). Ei vaan minuutit
ole lisääntyneet ja ihmettelen.
 
Viestejä
5 062
Ahosen peliaika on ikävä kyllä laskenut Gibsonin ollessa puikoissa. Viime kaudella 9:10 per/peli ja tällä
kaudella 4:25.
Tähän samaan hengenvetoon yksi huomio Ahosen minuuteista..
- Tuomisen alaisuudessa hiukan yli 2 min per matsi
- Vasellin alaisuudessa 14 minuuttia per matsi
- Gibsonin alaisuudessa 4,5 min per matsi.

Eli pelaahan Ahonen tällä kaudella tuplasti isompia minuutteja kuin Tuomisen alaisuudessa.

Vasellin peluutus nosti Ahosen kausikeskiarvoa roimasti, mutta toki Tero seuran miehenä laittoi rahaa pankkiin tulevaisuutta ajatellen antamalla Ahoselle minuutteja hieman yläkanttiin. Gibson taas pelaa puhtaasti tuloksesta (ja toki joukkuekin on leveämpi kuin viime kaudella), joten mielestäni nuo Ahosen tämän kauden minuutit ovat ihan ok. Eiköhän niitä näytön paikkoja tule lisää, jos vain käyttää annetut peliminuutit hyvin.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
144
Hopkins, Nikkarinen, Besselink, Ahonen. Melkoinen nuoriskokaarti nyt Nokialla.
Vähän saivartelua toki, mutta on hieman kiikun ja kaakun lisätä Hopkins näihin nuorisolistoihin. Ehkä jopa vähättelevää. Kuitenkin jo jenkkiyliopistot käynyt, v95 syntynyt pelaaja. Ei viime vuonna kukaan näitä v94 syntyneitä Mattilaa ja Sulosta enää nuorisoketjulaisina pitänyt.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös