Koripallo.com

BC Nokia 2021-22

Viestejä
141
Lauantaina fanibussia Kauhajoelle! Tervetuloa mukaan tutut ja tuntemattomat koris.comilaiset.

Matkan hinta pääsylippuineen 25 Eur aikuisilta ja 15 Eur alle 18-vuotiailta. Bussimatkailu ei ole koskaan ollut näin halpaa!

 
Viestejä
2 393
Olen nähnyt 2 Nokian peliä eli vieraspelit Katajaa ja Karhua vastaan. Pelintekijä Ross vaikuttaa olevan riittävän hyvä Korisliigaan ja Toro on kyllä hyvä sentteri ja varsinkin levypalloissa kova. Thomasille on tyylikäs James Harden tyylinen parta mutta pelillinen anti on pyöreä nolla. Mies pelaa liikaa itselleen ei joukkueelle. Kokko ois ok pelaaja jos ois kotimainen mutta kerta ainakaan vielä ei oo niin turhaan vie paika jenkkinelikosta. Kotimainen osasto Nokialla on ihan hyvä eli jos Kokko saa Suomen passin ja siihen tulis sit jenkki ja Thomasin tilalle uus jenkki niin Nokia saattaa olla yllättävän kova joukkue. Tällä hetkellä ei oo asiaa 8 joukkoon
 
Viestejä
39
Marrastoiveet:
-Thomas ulos
-Kokolle passi tai Raholaan
-Se vaihtopenkin ukrainalainen kehiin
Muut huomiot:
-Toron hinta/laatu luultavasti 5/5
-Ross ihan tarpeeksi hyvä tähän sarjaan.

Erittäin osuvat toiveet
- harmin paikka että ensimmäisen KTP-matsin triplatuplan jälkeen Thomas ollut aika yössä: transition tilanteissa kaveri on hyvä viimeistelemään, mutta viisi vastaan viisi ei pysty voittamaan puolustajia ja jää korinalus kahinoissa lyhyeksi. Ihmeen flegmaattinen tapaus.
- Kokon itseluottamus kadonnut aika lailla viimeisten pelien aikana, pallovarmuus ei riitä pointiksi eikä pysty voittamaan miestään, muutamia hölmöjä virheitä lähes joka pelissä: passi tai Tesomalle!
- Ukrainalainen: sormet ristiin että uudesta saadaan back-up Torolle - jos Torolla olisi hyökkäyspäähän repertuaaria olisi jossain muussa sarjassa.
- Rossille peukkuja kolmen pelin perusteella. Jatkoon..
- Muuta: Besselink on väläytellyt mutta aikamoista vuoristorataa kaverin pelaaminen.. toivon mukaan nähdään kaudella vielä 25pisteen ilta ja ka. hivuttautuu 13+ tasolle. Toivottavasti Ojalan nivunen ei menny pahasti sivuspakaatissa
 
Viestejä
6 444
- Ukrainalainen: sormet ristiin että uudesta saadaan back-up Torolle - jos Torolla olisi hyökkäyspäähän repertuaaria olisi jossain muussa sarjassa.
- Muuta: Besselink on väläytellyt mutta aikamoista vuoristorataa kaverin pelaaminen.. toivon mukaan nähdään kaudella vielä 25pisteen ilta ja ka. hivuttautuu 13+ tasolle. Toivottavasti Ojalan nivunen ei menny pahasti sivuspakaatissa

Ukrainan kaveri on virallisten lähteiden mukaan harjoitussparraaja, mutta saapa nähdä. Speksit on 208 cm, ilmeisesti High School/NCAA-taustaa ja "hetki" pelaamatta . Ei kyllä tällä listalla ole

NCAA Basketball Players From Ukraine- RealGM

Nimeä ei tunnu tietävän edes joukkuekaverit :cool: Joku sanoi, että Turkuun jotain sidettä ja joku puhui Hyvinkäästä.

Besselinkiin ainakin itselläni luotto, tosin ei kannata nyt liikoja odottaa, nuori kaveri vielä. Ojala oli todella tuskaisen näköinen ja pelannut hiton hyvin loukkiin asti. Palasi penkille, toivotaan parasta.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
6 444
Pari huomiota Lahti-pelistä:
- Peli kiinnosti Lehtoa 4-5 minuuttia. Lehdon leipiintymistä on ollut havaittavissa jo aiemmissakin matseissa.
- Kokko on symppis kaveri ja kiva tarina suomalaisista isovanhemmista, mutta älkää nyt enää sitä kentälle laittako. Kokon taso on 1B-divari enkä kärjistä yhtään. Natesan oli viime keväänä ihan eri tason pelimies, vaikka saapui Nokialle B-divarista.
- Kahron Rossia tuli tuossa aiemmin jo hieman kehuttua, mutta heitot tänään 0/9 ja lopun pallot pelattiin tällä onnistumisprosentilla heittäneelle pelaajalle, samaan aikaan Besse odotteli viivalla kuvan moodissa.
Screenshot 2021-10-27 at 21-40-55 nba jam fire – Google-haku.png

- Jotain mielenosoitusta on Gibsonin touhussakin. Gregillä ei mitään tunnekuohuja tai joukkueen herättelyä missään vaiheessa ja Bomania sekä Sauramoa kentälle todella aikaisin. Täytyy silti sanoa, että varsinkin Sauramo hoiti minuuttinsa hyvin.
- Besselink on pelimies. Maxin, Lehdon, Matun ja Toron, varauksella Rossin, varaan olisi ihan mahdollista rakentaa suht hyväkin liigajoukkue.

Yhteenvetona: Onhan meillä ihan kauhean huono vahvistusnelikko. Toro on ainoa varma kortti, mutta jos tuosta ei ukkoja vaihdu, niin tukkaan tulee jatkossakin. Kokko ja Thomas pitäisi nyt ensimmäisenä heivata. Thomasin muutamasta onnistuneesta kaukoheitosta ei kannata hämääntyä, mitään peliä eteenpäin vievää hänellä ei ole ja fysiikka on todella vaisulla tasolla.

Lahdelta Ricky Waxlaxilta suht kova peli ja Sajantila-Luukkonen -kaksikko tulee olemaan muutaman vuoden päästä dominator-tasoisia liigapelaajia. Ventoniemen esitys jätti vähän kysymyksiä. Näillä pelimerkeilllä Lahdelta kuitenkin mallikas esitys ja palloa laitettiin säkkiin laudan kautta kuin WNBA:ssa konsanaan.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
6 444
Ilmesiseti muutoksen tuulia vois olla ilmassa? Tää oli se peli, joka olis ollut pakko voittaa.
Parempihan tää tappio pitkässä juoksussa varmasti on kuin että Lehto olisi pistänyt sen viimeisen kakkosen sisään ja oltaisiin otettu pisteen voitto. Nyt ainakin tiedetään, kuinka huonoja tällä hetkellä ollaan eikä saatu vahinkovoittoa.
 
Viestejä
3 505
Gibson on osoittanut olevansa voittava valmentaja kun käytössä on hyvä joukkue. Voi olla rahat on nyt vähissä mutta tämä rosteri ei ole kovin vakuuttava. Lehdolla ei todellakaan ole kipinää, eikä myöskään Gibsonilla. Ojala pelaa kuin muinainen muumio. Ehkä kokenut kaarti on todennut ettei tästä tule mitään.
Jos ei tahti parane, Nokia on Ukin kanssa jumbofinaalissa. Biisonitkin on ollut parempi toistaiseksi.
 
Viestejä
1 637
Nokia kärsii selvästi että preseason oli todella epäonninen.
Joukkue nousee jo omienkin rlpottelemasta tuhkasta kun rosteri selkiytyy. Kokko kotimaiseksi ja uusia vahvistuksia riviin jotka tuovat skorausvoimaa jne

Greg, Lehto ja Ojala. Takuu luottomiehiä.
Lyhyt sarja ongelma joten kuuden sakkiin nousu ei taida onnistua tänä vuonna...
 
Viestejä
6 444
Nokia kärsii selvästi että preseason oli todella epäonninen.
Joukkue nousee jo omienkin rlpottelemasta tuhkasta kun rosteri selkiytyy. Kokko kotimaiseksi ja uusia vahvistuksia riviin jotka tuovat skorausvoimaa jne

Nokia kärsii tällä hetkellä lähinnä siitä, että meillä on äärimmäisen halvat ja keskinkertaiset liigajenkit. Preseasonin nimellinen epäonni olisi helposti kuitattu sillä, että joukkueessa olisi muutama Washpun-Francis-Stacy Davis -tason jenkki, joka olisi kääntänyt 1-2 tiukempaa matsia meille, esim. eilisen tai Kataja/Pyrintö-matsit.

Suurin kysymysmerkki on nyt lähinnä se, löytyykö rahaa tehdä vaihtoja ja jos löytyy, joudutaanko jatkamaan tällaisten Itävallan liigassa tryoutilla käyneiden kaverien testaamisia vai onko mahdollista hankkia astetta meritoituneempia ja kalliimpia pelaajia.

Kotimainen runkohan on sinänsä ihan ok kuten mainitsit.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
480
Nokialla nyt kolmen päivän välein vastassa Vilpas kotona, Kobrat vieraissa ja Kouvot kotona. Jos noista tulee kolme tappiota niin joko Gibsonin jakkara heiluu? Nokia vaihtoi Ville Tuomisen viimeisellä kaudella monta kertaa pelintekijää, eikä siitä hyvä seurannut. Veikkaan siis että Ross ei nyt vaihdu.
Toinen Pirkanmaalainen Pyrintö näyttäisi selviävän ongelmistaan kuivin jaloin, peli kehittyy. Menee vielä yläsarjaan.
 
Viestejä
460
Nokialla nyt kolmen päivän välein vastassa Vilpas kotona, Kobrat vieraissa ja Kouvot kotona. Jos noista tulee kolme tappiota niin joko Gibsonin jakkara heiluu?

En näe kyllä yhtään mitään järkeä valmentajan vaihdossa ja yleensä se ei edes auta mitään. Kuka hyvä sitäpaitsi olisi edes vapaana tilalle? Ei tässä nyt kannata panikoida kuitenkaan. Kauhajoella joukkue pärjäsi puolet pelistä hyvin sarjan parhaan joukkueen kanssa, joten voivat pelata myös hyvin. Jotain pienempää säätöä ensin.
 
Viimeksi muokattu:
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös