Koripallo.com

BC Nokia 2022-23

Viestejä
6 444
Seuraavista viidestä ottelusta
Sellainen pieni miinus tässä on, että neljä matseista on vieraissa. Toisaalta meillähän on sarjan toiseksi paras voittoprosentti vierasmatseista toistaiseksi.

Saa nähdä kuinka paljon Clarke piristää Lahtea ja Jenningsin korvaaja Pyrbaa. Lapuan matsiin on onneksi fanibussi :cool:
 
Viestejä
6 444
Nyt on kyllä Nokian mahdollisuudet aikas hyvät ylempään loppusarjaan. Seuraavista viidestä ottelusta pitää voittaa ainakin Lahti ja Lapua. Jos vielä Pirkanmaan viimeisessä derbyssä kaatuu Pyrintö, niin paikka on varma.
Uskoisin kuitenkin, että kahdella voitolla paikka irtoaa.
Joulukuun neljästä voitosta kotivoitot kahta sarjan viimeistä joukkuetta vastaan sekä luovutusvoitto Kouvoista antoivat ehkä pikkuisen liian hyvä kuvan Nokian kunnosta.

Tänäänkin ottelu saattaa vielä kääntyä, mutta eka puolikas Stovea lainaten "Absolutely terrible from us."
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
6 444
- Stovelta yksi ohimatsi lisää. Saattaa olla epäsuosittu mielipide, mutta jenkkinelikon heikoin lenkki tulee olemaan tässä.
Tämä taisi nyt olla jo kolmas kerta tällä kaudella harjoitusmatsit mukaan lukien, kun Stovelta nähdään tällainen päällekarkaus? Saa nähdä kuinka kuuppa kestää pudotuspeleissä, kun se ei kestä runkosarjan peleissäkään.

Hieno nousu ilman Stovea kymmenen pisteen takaa, mutta jatkoajalla pallon hautominen taas alkoi ja selkäranka taisi katketa jo Peltosen harhasyöttöön Gamblelle. Omasta mielestäni Nokia pelasi paljon vapautuneempaa korista lopun ilman Stovea, mutta johtuiko se sitten ulosajosta vai jostain muusta seikasta, vaikea sanoa. Anterolta taas 20 pisteen hätyyttelyä, joten keltainen kevät ei jää Majurista kiinni.

Mitenkähän muuten hommat tästä eteenpäin jatkuvat? Stove saanee tuosta pelikieltoa. Nähtäisiinkö se Teukan comeback nyt?
 
Viestejä
90
Mistäköhän Stove oikein hermostui - yritin katsoa Ruudusta, mutta ei se kyllä sieltä selvinnyt ?
 
Viestejä
262
Mistäköhän Stove oikein hermostui - yritin katsoa Ruudusta, mutta ei se kyllä sieltä selvinnyt ?
Aika paljon oli trash talkia ilmassa tänään. Aika perussettiä, jonka jälkeen moni äijä hymyili. Stovella vaan pannu ei kestänyt. Aika poikanen oli Stove tuossa tilanteessa. Devon Thomas on nähnyt monenlaista ja vei Stovea tuossa tilanteessa ihan kirjaimellisesti koppiin asti.
 
Viestejä
6 444
Mistäköhän Stove oikein hermostui - yritin katsoa Ruudusta, mutta ei se kyllä sieltä selvinnyt ?
Eikös GG huudellut Sajantilan suuntaan tilanteen rauhoituttua "I know what You said"? Ensin Sajantila esti Stoven korinteon ja sen jälkeen pikku kuitit perään.

Miten Thomas tilanteeseen liittyi? Itse layup-tilanteesta (vas.) Stoven taklaukseen (oik.) Thomas oli kaukana tapahtumista.
Screenshot 2023-01-03 at 22-26-49 Facebook.png
Screenshot 2023-01-03 at 22-27-25 Facebook.png
 
Viestejä
462
Jos Stovelle tuo oli kolmas "päällekarkaus", niin tuskinpa kovin isoa kuittia tarvitsee. Aika kevyttä heitellä täällä esim rasismikorttia ilman mitään tietoa tapahtumista. Kuuppa ei vaan Stovella kestänyt vaikeuksia eikä näytä kestävän täällä palstallakaan.
 
Viestejä
160
Saattaahan Sajantila olla se provosoija, mutta ehkä Stoven sekoamisen syy oli kuitenkin Sajantilan sinänsä puhdas... ei nyt mikään blokki mutta korin estäminen kuitenkin. Toki saattoihan Sajantila asiasta kuitata, mutta kyllä maksetun ammattilaisen kuuluisi kuitti kestää.
Muuten peli oli fyysistä, kuten ennakkohaastatteluissakin arveltiin ja tuomareilla oli tiukka ilta. Molemmin puolin oli kovaakin ronkkimista, mutta kun se oli tällä kertaa sallittua niin rutinat pois.
Enemmän mua häiritsi Thomasin korostetut pään nykäisy kontaktien jälkeen, tyyliin Salin ja Rannikko. Ja tietysti Majurin kahden metrin persliu'ut kontaktien jälkeen, joilla saatiinkin hyökkääjälle muutama virhe. Mutta sekin on taitoa se.
 
Viestejä
6 444
Jos Stovelle tuo oli kolmas "päällekarkaus", niin tuskinpa kovin isoa kuittia tarvitsee.
Joo, kolmas laskujeni mukaan, mutta tämä hölmöin.

Vaikuttaa siltä, että Lahti-Nokia -matseissa sattuu ja tapahtuu. Viime kaudellahan Karvonen sekosi vähän samanlaisen layup-tilanteen jälkeen niin että kävi Lehdolle kierroksilla vielä päätösvihellyksen jälkeenkin. En tiedä olisiko Stoven tilanne eilen vältetty, jos tuomarit eivät olisi antaneet pelin mennä nähdyn kaltaiseksi vankilakorikseksi? No, viihdearvo toki kasvoi.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös