Koripallo.com

BC Nokia 2022-23

Viestejä
1 046
2 omaa kasvattia isossa 20 min roolissa on hyvä suoritus. Tosiasia on, että nuorten mj maajoukkuetason pelurit lähtevät varsin usein ”kierrokselle” ja parhaat vuodet on siellä.
 
Viestejä
6 498
Vaikka tänään sattui voitto irtoamaan niin vahvistuksissa annetaan todella paljon tasoitusta ajatellen kevään loppupelejä(oletuksella että sinne taso riittää)
Tämä on juuri näin ja jotenkin tässä toivois vielä sitä yhtä pelaajavaihtoa, muussa tapauksessa kausi on taputeltu. Putoamisvaaraa ei ole ja sinänsä äärimmäisen sympaattisella Callandretilla ollaan mahdollisissa playoffseissa suoraan laulukuorossa. Saatetaan toki olla muutenkin.

Joku high risk, high reward -kaveri tohon Pertin tilalle tai rinnalle vähän kirittään. Ei nyt toki mitään Feltonia, eikä Gibson sellaista otakaan. Jos meidän jenkkipointti osaisi edes vähän käyttää Herndonia ja/tai heittää kolkkeja, niin peli voisi näyttää ihan toiselta.

Lehto ja Niko lämpenee kevättä kohden ja muutkin kotimaiset pystyvät pelaamaan hyviä minuutteja. Hyökkäyspäässä vaan pitäisi olla Stoven lisäksi se toinenkin jenkki, joka pystyy skoraan tasaisesti 15-18 pojoa ja ottaan joukkuetta välillä reppuselkään.
 
Viestejä
6 498
Tosiasia on, että nuorten mj maajoukkuetason pelurit lähtevät varsin usein ”kierrokselle” ja parhaat vuodet on siellä.
Juuri näin. Tämä on hiton vaikea yhtälö, kun täytyisi olla tarpeeksi hyvä pelaamaan ne 20 mpg, mutta toisaalta taas ei niin hyvä, että isommat seurat (tai opiskelut) vievät sut muualle.
 
Viestejä
6 498
Sivuhuomiona muuten sen verran, että vaikka nuorempi Besselink on comillakin paljon kuraa niskaansa saanut ja moneen kertaan tuomittu menetetyksi tapaukseksi, niin kummasti se Max tänäänkin Bundesliigassa Göttingenin avauksessa. Aika kovia juttuja 20-vuotiaalle suomalaispelaajalle.

Live Box Score
 
Viestejä
6 498
Viestejä
6 498
katso liitettä 2982
Valmentaja voitto-ottelun jälkeen.
Korjasin vähän Jyriä.
FaceApp_1676146986556-01.jpeg


Mihin se aiempi kuvapari hävisi? :D
 
Viestejä
6 498
Eka puolikas parasta Nokiaa hetkeen ja Nikolta toinen todella hieno peli putkeen. Tänäänkin hyvät asiat tapahtuivat, kun a) pallo tuodaan nopeasti ylös ja b) Niko ajaa korille.

Lapua antoi vähän tasoitusta, kun Livingston pois, mutta onhan tässä nyt jotain muutakin tapahtunut marraskuun lopun postinumerotappiosta Kobrille.

Kalle Peltosen habitus ja elekieli päätösvihellyksen jälkeen samaa tasoa kuin Anthony Davisillä Lebronin piste-enkan jälkeen. Korpeaako Kaakelia laskeneet peliminuutit vai missä vika. Mystistä.
 
Viestejä
702
Nyt ollaan sarjapaikan suhteen tilanteessa 5/8 (Korihaiden ja Hongan on otettava 5 voittoa Nokiaa enemmän jäljellä olevassa 8 pelissä päästäkseen tasoihin). Tosin näyttää siltä, että vertailu käydään nyt Korihaiden sijasta Honkaan, mikä voi vielä osoittautua pelastukseksi, jos eilisen kaltaista hyökkäämistä harrastetaan loppukauden.
Eilisen jälkeen sarjapaikan menettäminen ei ole enää edes teoriassa mahdollista, koska Honka 7 voittoa perässä ja pelejä on jäljellä enää 5. Korihait voi vielä päästä voitoissa tasoihin.

Eilinen peli kyllä taas antoi hiukan lisää luottoa myös pudotuspelihaaveille, mutta kahta paikkaa kärkkyy edelleen kolme joukkuetta. Jäljellä olevista 5 pelistä varmaan kolme pitäisi ainakin voittaa jatkoon päästäkseen. Voittamalla Kobrat ja Pyrinnön olisi myös jo aika lähellä....
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös