Koripallo.com

BC Nokia 2023-24 - Harjuniitty ilman Majuria

Viestejä
216
Aina ilahduttavaa lukea illan vastustajan kotisivuilta, että fanibussia pukkaa matkaan.
Ei niitä montaa ole tällä kaudella Loimaalla näkynyt.
 
Viestejä
535
Ei niitä montaa ole tällä kaudella Loimaalla näkynyt
Hei hei hei nyt vähän jarrua näiden kanssa. Loimaalle on tullut vierasfaneja Ukista, Kauhajoelta, Tampereelta, Salosta ja nyt Nokialta. Mielestäni viidestä paikasta vierasbussit on aika kiva juttu kuitenkin. Ollaan pelattu kymmenen kotipeliä kuitenkin eli puolissa on ollut vierasfaneja paikalla.
 
Viestejä
216
Jos yksittäisen pelin perusteella voi tehdä suuriakin johtopäätöksiä, niin väitän Tucker Richardsonin olevan pelimies.
Kolmoset eilen 9/11.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 565

Voitosta voittoon tammikuussa marssineen BC Nokian monipuolinen Tucker Richardson on valittu tammikuun kuukauden parhaaksi pelaajaksi.

Richardson oli totutun tehokas tammikuussa, kun hän kirjautti 20 pistetä, 5,6 levypalloa ja 5,6 koriin johtanutta syöttöä.
 
Viestejä
669
Melko rauhallista täällä kun ystävämme Matt on jostain minulle tuntemattomasta syystä lopettanut raportoinnin.

Eilinen peli oli kyllä vaikeaa katsottavaa. En tiedä mitä Richardsonille on tapahtunut, kun tuntuu sohivan kaikki ohi korin läheltä. Tämä taisi olla toinen peli putkeen, kun näin käy. Onko vastustaja päässyt parilla blokilla niin ihon alle, että itseluottamus on romahtanut, vai mistä mahtaa olla kyse. Eilen myös Gach pisti monta kertaa ajosta ohi, vaikka rehellisyyden nimissä on sanottava, että Vilpas teki hyvää työtä hänen kanssaan. Silti, useampi noista ajoista oli sellaisia, että normipäivänä olisi sisään mennyt.

Pakki toimi kyllä melko hyvin ehkä viimeistä neljännestä lukuun ottamatta. Ilman Rossia oltaisiin kyllä jääty Vilppaan jalkoihin selvästi pahemmin.
 
Viestejä
1 637
Pisteet nopeista hyökkäyksistä: 2
Hyökkäyslevypallot: 20
Piteet hyökkäyslevypalloista: 15
3p heitot 5/20

Koripallo on aika vaikea peli, kun ei osu renkaaseen, ja toisaalta puolustaminen aika paljon helpompaa jos toinen jengi ei uskalla edes yrittää kaaren takaa.
 
Viestejä
533
Melko rauhallista täällä kun ystävämme Matt on jostain minulle tuntemattomasta syystä lopettanut raportoinnin.
Eiköhän suurin syy hiljentymiselle taidan olla tämän palstan nykyinen täysin mielivaltainen ylläpito.
Taustalla suunnitellaan uutta palstaa jossa nykyinen ylläpito ei pääsis edes kunnolla kirjautuun, kun vähintään kuukauden bänni iskisi herroille päälle!
 
Viestejä
622
Eiköhän suurin syy hiljentymiselle taidan olla tämän palstan nykyinen täysin mielivaltainen ylläpito.
---8<---
Onko tämä luulo vai tieto? Matt:n kommentointi kun muistaakseni oli varsin rakentavaa eikä olisi tullut mieleen pitää bänniuhattuna.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös