Koripallo.com

Eteläinen II-divari

KaHe

jöö sanoi:
Taitaisi Kahelaistenkin kannattaa pitää edes jonkinmoinen leiri, kun kerran harkat tuottavat jo kerran suurenmoisia tuloksia.
Johan se kesäleiri on nurkan takana...
 

Mediapeliä

Ei voi muuta todeta, kuin sen, että Hämähäkkimiehen viimeisimpään oli selvästi yritetty piilottaa rivien sekaan psykologinen isku seuraavan vastustajan, LePyn, vyön alle. Kaikki tarkkasilmäiset varmaankin huomasivat, että lausahdus "Erittäin heikkoa LePyä vastaan" ei ollut lainausmerkeissä, eikä täten ollut HyPon propagandakoneiston hyväksymää materiaalia.

Varoituksen sanana Kartanon Heeboille on syytä kertoa, että Lepyn hallissa on menty joulutauon jälkeen erittäin lujaa ja kovaa. Coach Kepsu on pumpannut joukkueen täyteen taisteluhenkeä ja korinhimoa. Ruma esimerkki tästä nähtiin viime lauantaina Laajasalossa kun Jaguaarit passitettiin takaisin Itä-Helsingin rujoille kujille yli 30 pisteen erolla.

Jotta em. amatöörimäinen ja epämääräinen urheilukirjoittelu käsitteitä "alkukaudesta alisuoriutunut" ja "huono" sekoittaen ei enää jatkuisi tällä palstalla, Lepy on päättänyt kivenkovaa laittaa Kahen poikia käkättimeen ensi sunnuntaina. Näin ollen tulevana sunnuntaina Leppävaaran hallin parketille juoksee takuuvarmasti täysi joukkueellinen huippuunsa viritettyjä parketti-sotureita Frederikin ja Metallican säestämänä.

PS. "Hallista" saa nykyään myös kahvia ja pullaa...joten ei se siitä kulttuurista jää vajaaks!
 

albergan kartano

toivottavasti edellisen kommentin kirjoittaja ei ollut tosissaan. hyih
 

Algebra

Huomennahan se nähdään, kun Kartanon Herrat juoksuttavat Jirka "Algebra" Poropudaksen kohti Albergan asemaa.
 

Algebra

Algebra sanoi:
Huomennahan se nähdään, kun Kartanon Herrat juoksuttavat Jirka "Algebra" Poropudaksen kohti Albergan asemaa.

Huomisella siis tarkoitetaan sunnuntaita.
 

Village People

Ba YMCA All Stars:

Lang, Samu, PG, "Samu"
Lintula, Jani, SG, "Bundy"
Ketomaa, Sami, SF, "Kettu"
Olki, Ville, PF, "Ville"
Kulmala, Risto, C, "Kiukku"

Ja haastajat:

Novitsky, Andrei, PG, "Tilli"
Patomeri, Mikko, SG, "Seppo"
Lund, Pekka, SF, "Jägä"
Ilmelä, Juuso, PF, "Chelios"
Airamaa, Marko, C, "Make"
 

Possufani

hamahakkimies sanoi:
Kuulostaa hieman terveemmältä.


"Hamahakkimies" pääsääntöisesti ihan oikeassa kommenteissaan. HyPon peli on takkuillut viime aikoina. Pakko myöntää vaikka fani olenkin.
Liekö nousujutut ahdistaneet junnuja, vaikka nousu ei ole järkevää vielä tänä vuonna ja se ei ole minkäänlaisena tavoitteenakaan mikäli olen oikein ymmärtänyt. Jos kuitenkin nousevat niin hyvä, jos eivät, niin jatkakoot hyvää junnutyötä vielä vuoden pari.

RÖH RÖH
 

Statistikko

Possufani sanoi:
Jos kuitenkin nousevat niin hyvä, jos eivät, niin jatkakoot hyvää junnutyötä vielä vuoden pari.

RÖH RÖH

Listatkaapa tähän Hyvinkään Pontevan junnumyllyn tuottamat SM-tason aikuispelaajat.

1. ei tuu mieleen

Entäs ennen aikojaan lopettaneet yli 2 metriset tai nuorten mj-pelaajat. Niitä on niin paljon, että menisi koko yö muistellessa.
 

Jarkkola

Kollit vei Namupoikia vähämaalisessa ottelussa 79 - 55.

Miten mahtoi käydä Supereiden ja Jaguaarien välisessä kissatappelussa ?
 

Jaguaarit

Jarkkola sanoi:
Kollit vei Namupoikia vähämaalisessa ottelussa 79 - 55.

Miten mahtoi käydä Supereiden ja Jaguaarien välisessä kissatappelussa ?

voitti Superit pystyyn.
 

pulla kädessä

Tänään kollien menoa katsellessa tuntui siltä, että makean ystävien paikka on todellakin m3d:ssä. Vaikka mittari ei ollut kova niin kyllä oli luokatonta namukylän poikien suoranainen tunarointi. Menetyksiä ja syöttöhasseja lienee ollut noin 30!! Kollit ainakin tänään yritti. Oli vähän aikakin, kun kahdessa edellisessä pelissä oman pään korisukka on jouduttu liekeittymisen vuoksi vaihtaa kesken pelin.

Kolleilta onnistui lähes koko kaarti tasaisesti, herkkumaan poikien ainoa onnistuja oli Sikala/Sakala/Silakka/Salakka tai sinne päin...
 
Viestejä
7 432
KaHe-LePY-matsista löytyy LePyn sivuilta paikkansa pitävä otteluraportti, johon allekirjoittaneella ei sinänsä ole juurikaan lisättävää. Herrat pelasivat ajoittain ihan kelpo korista, mutta neljännellä jaksolla tapansa mukaisesti päästivät köysissä olleen LePyn takaisin kelkkaan. Vikalla jaksolla kirjattiin Herrojen tilille tasan yksi pelitilannekori, mikä kertoo sihdin olleen pahemman kerran tukossa. KaHen rosteri kärsi tyypillisestä satunnaisharvennuksesta ennen peliä ja pari seiskaysiä tötöili itsensä instant-virhevaikeuksiin, joten kolmikko Hämäläinen-Virtanen-Lukinmaa väänsi pitkän iltapuhteen pelaten lähes koko toisen puoliajan (Peksi lepäsi vikat 0.5 sekuntia, kun Billylle tarjottiin hieman sosiaalisekunteja) ja P.O.K Laihokin pelasi itselleen epätyypillisen yhdeksän minuutin siivun ottelun loppuun. Allekirjoittanut oli niin hyvässä vireessä/krapulassa/ei lähelläkään ajokuntoa, että pelin jälkeen Peksiltä tuli rehellinen kymenlaaksolainen vittuilutekstari:"Jos kirjottelet johonkin yleiselle keskustelupalstalle niin mainitse ettei vierasjoukkueen numero 13 ollu parhaalla pelipäällä". Onneksi Peksi itse oli ja tehtaili pussukoita 29 pisteen edestä. Harri Hämäläinen ei ollut Pekkaa pahempi 28 pisteellään. Kaiken kaikkiaan Herrat olivat parempia lukemin 79-86 ja ihmekös tuo, kun Leppävaaran Frederik-faneilla ei ole sen vertaa ylpeyttä, että olisivat ehdottaneet joukkueestaan pelaajia M2D-ykkösvitjaan.

Ottelutapahtuma oli kuitenkin kaikin puolin mielenkiintoinen. LePyn lämmittelymusiikki-cd oli mitä tolkuttominta sontaa. Kuka helvetti haluaa kuunnella Madonnaa tai Popedaa ennen pelin alkua? Muutenkin soitettu kokoelmalevy oli linjaton kuin ottelun viheltänyt fiasko-tuomari Pekka Kele, joka sai sekoilullaan mm. hiillostettua Frederikien Hirmaston tekuilemaan itsensä pois pelistä. Tietyn lisävärinsä otteluun toi katsomossa sekopäisesti mölissyt hampaaton Frederik-fanien fani, joka kyseenalaisti jokaisen vihellyksen ja sai jopa pienen muikkarin tuomareilta. Mutta täällä ja Puistotien Nordean jonossa hehkutettu puffetti sai Kartanon Rouvien tiukalta kolmihenkiseltä raadilta kiitosta kahvin lämpimyydestä ja tuoreudesta. Miinusta tuli tosin kaupan valmispullapitkosta, joka jäi tällä kertaa tytöiltä maistamatta.

Miten kävi Seniors-HyPo-pelissä???
 

web

Miehet voittivat Seniors:n 84-75
SYK Seniors pelasi erittäin hyvää korista HyPoa vastaan. Ponteva oli helisemässä kotijoukkueen nopeissa hyökkäyksissä ja fyysisessä pelissä. Ponteva oli pelissä muutamaan otteeseen tappiolla mutta lopussa varsinkin kokenut Timo Turunen otti ohjat käsiinsä ja vieraspisteet lähtivät Hyvinkäälle. Syyskauden armeijassa ollut Jaakko Rajamäki oli taas mukana riveissä ja vahvistaa kevätkaudella varsinkin joukkueen puolustuspäätä. Pisteet: Turunen 26, Jozef Valek 23, Henri Vihavainen 10, Taneli Junttila 9, Jaakko Rajamäki 8, Lauri Jämsä 5, Jere Myyryläinen 2, Ville Salonen 1.  Keskiviikkona HyPolla on edessään lohkon kärkijoukkoihin kuuluva Kelohonka, missä pelaa kokeneita Hongan kasvatteja. Peli alkaa Martissa keskiviikkona klo 19.00
 
Viestejä
10
pulla kädessä sanoi:
Tänään kollien menoa katsellessa tuntui siltä, että makean ystävien paikka on todellakin m3d:ssä. Vaikka mittari ei ollut kova niin kyllä oli luokatonta namukylän poikien suoranainen tunarointi. Menetyksiä ja syöttöhasseja lienee ollut noin 30!! Kollit ainakin tänään yritti. Oli vähän aikakin, kun kahdessa edellisessä pelissä oman pään korisukka on jouduttu liekeittymisen vuoksi vaihtaa kesken pelin.

Kolleilta onnistui lähes koko kaarti tasaisesti, herkkumaan poikien ainoa onnistuja oli Sikala/Sakala/Silakka/Salakka tai sinne päin...

Pullaa en maistanut mutta itse raporttiin ei löydy hirveästi lisättävää (paitsi että kaffe oli kuumaa):

Kollit pelasi joukkueena erittäin tasaisesti ja yritystä tuntui löytyvän jokaiselta. Lopputulokseen ei voi olla pettynyt, mutta pakko sanoa että Karkkilan pelistä paistoi läpi äärettömän helpon oloinen luovutushenki. Ekan jakson jälkeen ero oli reilut 10 pistettä ja jo toisella neljänneksellä Karkkilan peli tuntui siltä, että kotimatkalle lähdetään sovinnolla ilman sarjapisteitä.
Jos näin oli, niin sillä asenteella ei II-divarissa pitkään pärjää.

Kuten edellisessä kommentissa mainittiin, avitti Karkkila parhaan mukaan Kolleja voitossa. Jos Kolleilta pitäisi yksi mies nostaa lauantain ratkaisijaksi niin pakko sanoa K. Piipponen. Piipponen kuittasi pari kertaa allekirjoittaneen "Rauhassa!"-huudot rujosti lataamalla samantien kaaren takaa kolmosen pohjaan.

Viikon kuluttua Killassa vastassa vahva Petäjä, joka varmasti muistaa joskus ottaneen vajaamiehisenä niukan tappion Kollien vieraina. Eli uskoisin että Petäjä pitää huolen siitä että rosterista löytyy ukkoja enemmän kun 5. Kuitenkin uskon Petäjän olevan oikein sopiva vastustaja Kolleille, joten pakko uskoa pieneen yllätykseen!
 

Joakim

Tämä asia ei oikein liity mihinkään, mutta mieleni tekee jakaa kanssanne seuraavanlainen mielipide: PuuhelmiPossujen EU-duudsoni Valek on M2D:n vahvin kaveri. Häneen kohdistuva Karate-chop tyylinen rikkominen korin alla saattaa aiheuttaa rikkovan pelaajan käsivarsiin käyttömukavuutta voimakkaasti heikentävää ja harmillisen pitkäkestoista kivuntunnetta. Loppu.
 

Jaakkima

Samaten jos menee hävityn levypallotilanteen jälkeen tarjoamaan jaylenoa Schömannin kyynärpäiden välittömään läheisyyteen, aihauttaa tämä vähintäänkin pitkäkestoista ja sitkeää jomotusta ja riskin legolandian pysyvästä epäjärjestyksestä.
 
Viestejä
7 432
Tässä olisivat näkemykseni tämänhetkisistä M2D-voimasuhteista:

Eteläisen kakkosdivarin "Power Ranking" (vko 14)

1.Akatemia(12-2)Saa pitää piikkipaikkansa. Lepovuorossa kuten ranking-kakkonen Petäjäkin.
2.Petäjä(11-2)Vapaa viikko, joten sijoitus säilyy.
3.HyPo(12-2)Voitti Seniorsin reippaasti, mikä oli välttämätöntä kärkikamppailuissa säilymiselle, vaikka Possut ovatkin yhä sarjataulukon huipulla. Seuraavat neljä peliä ovat sitten se todellinen tulikoe (Kelohonka, Akatemia, BA, Petäjä).
4.Kelohonka(9-5)Voitti Village Peoplen kotonaan ja palasi voittokantaan kahden tappion jälkeen. Huomenna voitto Hyvinkäällä panisi mukavasti kapuloita rattaisiin Hongan jengien pahimmalle kilpailijalle.
5.BaYMCA(10-4)Tappio Kelohongalle katkaisi BA:n seitsemän HYVÄ ON KAHDEKSAN! voiton putken ja pudotti namikalaisia pykälän kohti M2D-keskikastia. Huomattavaa kuitenkin on, että tässä kohti rankingissa tapahtuu aikamoinen pudotus, eivätkä Herrat ole ihan vielä BA:n kannassa kiinni.
6.KaHe(8-5)Voitto LePystä vajaallakin miehistöllä ja kasvatti voittoputkensa vaivihkaa jo neljään peliin. Herrat vetävät kyllä aika kapealla materiaalilla, sillä Leppävaarassa kolmikko Virtanen-Hämäläinen-Lukinmaa tehtaili KaHen 86 pisteestä 29+28+16=73 täppää.
7.Kori-80(6-8)Näytti Namupojille Kollin munat 24 pisteen voitollaan. Kuusi voittoa riittänee suoran putoamisen välttämiseen, mutta välttyäkseen varmasti karsintaturnauspaikalta pitäisi Kollien vielä saada vinsti LePystä ja Seniorsista vieraissa.
8.Seniors(4-10)Hyvästä (kuulemma) esityksestä huolimatta hävisi HyPolle kotonaan 9 pinnaa, minkä lisäksi Jaguaarien voitto toi Jaguaarit tasapisteisiin Seniorsin/LePyn kanssa, jolloin sykkiläiset tönitään julmasti karsintarajan alle. Onneksi tämä tilanne todennäköisesti korjaantuu loppukauden helpommalla ohjelmalla.
9.LePy(4-10)LePyn hyökkäyspää osoitti hampaattomuutensa KaHea vastaan, kun kolmannella jaksolla kasaan saatiin vaivaiset yhdeksän pinnaa. Toivottavasti Ristolan pohjevamma ei ole liian vakava, jotta Frederik-fanit voivat loppukaudesta edes kaatua saappaat jalassa.
10.Jaguaarit(4-10)Napsautti voiton numero neljä Supereista ja sotki kuvioita sarjataulukon karsintarajalla. Seuraavaksi kohtaa Seniorsin "neljän pisteen ottelussa". Syksyllä voitti (ehkä hieman onnekkaasti) Sykin ylpeyden jatkoajalla.
11.KaU(2-12)Kävi ilmeisesti kohauttamassa asiantuntevaa keravalaisyleisöä mokailullaan, mikä ei ole hyvä ennusmerkki kolmea seuraavaa ottelua ajatellen (LePy, Superit, Seniors). Noista otteluista tarvitaan todellakin voittoja, sillä sen jälkeen potentiaalista karkkipäivää joudutaan odottamaan kauden vikaan peliin saakka.
12.Superit(2-12)Harmaapantterit ottivat kotonaan turpaan myös Jaguaareilta, mikä taisi olla viimeinen naula Vanhojen Herrojen M2D-arkkuun.

powerranking14.GIF

Kuvaajia katselemalla voidaan huomata seuraavia pointteja:
  • BaYMCA oli viimeviikolla voimakkaasti ylirankattu ja otti turpaan heikompana pitämiltäni Kelohomppeleilta, mikä johti välittömään korjaukseen rankingissa
  • vastaavasti Possuja taisi tulla viimeviikolla kuitenkin hieman aliarvioitua; pelaahan joukkueessa sentään kotimaisten suorittajien lisäksi Jocken suosikkikulakki-Valekki
  • Kollit ja Seniors eivät oikein saa tehtyä selväksi kumpi vie rankingissa ja kumpi tulee perässä
  • neljän vikan jengin osalta viimeviikkojen LePyn murskavoitto Jaguaareista, Supereiden tiukat tappiot ja Jaguaarien voitto Supereista ovat aiheuttaneet ennen näkemätöntä kuohuntaa rankingin vikoilla spoteilla; huomioitavaa on, että ranking-järjestys on näiden joukkueiden osalta identtinen neljän viikon takaiseen listaukseen
  • erityisesti KaU on parin joulunalusvoittonsa jälkeen mollivoittoisessa M3D-kierteessä

Pikkumuistutuksena: LePy sekä kaikki Hongan jengit voisivat pikkuhiljaa tuoda julki ehdokkaansa All-M2D-joukkueeseen!

Jos joku tuntee Supereiden pelaajien lapsia tai lapsenlapsia, voisitte sitä kautta pyytää Supereiden pelaajia ehdottamaan toisiaan esim. postissa tai pyytämään siltä hemaisevalta kirjaston rouvalta apua ns. internetin kanssa.

(Seuraava viesti on muuten tuhannes viesti tässä ketjussa, joten olisihan se aika äijää käyttää juurikin tuota 1000. viestiä itsensä ja joukkuekavereidensa hehkuttamiseen.)
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös