Koripallo.com

Euroliiga kaudella 2012-2013

Viestejä
563
Vs: Euroliiga kaudella 2012-2013

Kello 03.003 yolla - juuri palattu Euroleague F4 finaalista.. oli kylla Finaalin arvoinen peli, vaikka aluksi naytti etta Real menee menojaan ja saadaan kaikki nukkua seuraavat 30 minuuttia.. mutta Olympiacoksen puolustus alkoi pitamaan taas ja omat heitot alkoivat uppoamaan..
Ansaittu voitto Kreikkalaisille.. pelin jalkeen seurailin (kameran kanssa) Pero Anticia.. joka taisi myos vieda pelipallon mukanaan..

Nyt pari tuntia kuvien editointia.. ja sitten kello 6 aikoihin nukkumaan..
 
Viestejä
3 280
Vs: Euroliiga kaudella 2012-2013

No jopas herätti Juuroliigan finaali kuumotusta suomalaiskoripallofaneissa. Toisaalta jos katsoo Katajan uutta kausitopikkia, niin on ihan hyvä, että Euroliiga pysyy edelleen pienen piirin herkkuna.

Omasta näkökulmastani joukkueita erotti ainoastaan Olympiakosin asenne sekä henki. Koko joukkue kiteytyy hyvin Hinesissa: alimittainen pelaaja, joka ei taidoillaan häikäise. Hines kuitenkin voittaa puolutuksenluvullaan sekä asenteellaan, joka on aivan mieletön.

Voisin jopa lyödä anaalineitsyyteni vetoa, että Kreikka on seuraavissa EM-kisoissa kohtuu kova. Varsinkin, jos liitto saisi houkuteltua Diamantidisin vielä mukaan. Tähän päälle vielä Koufos, Sofo, Fotsis, Bourousis, Papanikolaou, Kalathes sekä tietysti Spanoulis. Mitalijoukkue.
 
Viestejä
16 284
Vs: Euroliiga kaudella 2012-2013

Hieno finaali oli. Upeasti kääntyi peli. Spanoulis on jumala. Suht tyly se kolkki 3 m kaaren takaa.

Pronssimatsikin oli viihdyttävä, mutta miksei pallo ollut La Bomban käsissä vikalla pallonhallinnalla?

Väärä topiikki, mutta mitenkäs Rööris näet, mahtuuko hyvän kauden pelannut Bramos Kreikan jengiin?
 
Viestejä
184
Vs: Euroliiga kaudella 2012-2013

Hiukan tulevaa kautta silmällä pitäen. Korisliigan vanhoja pelaajia on aina hienoa nähdä Euroliigan kaltaisessa kovassa liigassa. Ja nyt on Panathinaikos tehnyt sopimuksen Salon Vilppaasta tutun RT Guinnin kanssa. Hienoa nähdä että ura on ollut koko ajan nosteessa sitten korisliiga kauden jälkeen.
Linkki:
http://www.eurohoops.net/2013/05/dribbling/25943
 
Viestejä
3 280
Vs: Euroliiga kaudella 2012-2013

Fotsista on huhuiltu viimeiset pari kautta takaisin Panathinaikosiin ja nyt sopimus näyttää syntyneen. Tämä on loistava uutinen, sillä Tsartsaris ilmoitti uransa päätöksestä muutama päivä sitten. Fotsis on selvä upgrade raihnaaseen Tsartsarisiin, joka ei koko uransa aikana noussut suureen rooliin.

Toinen uusi mahdollinen hankinta on Vladimir Jankovic, jota huhuiltiin jo kauden aikana Panathinaikosiin. Mieshän tunnetaan parhaiten varmaankin isänsä, Boban Jankovicin, takia. Tällä kaudella parivaljakko Pappas-Jankovic vei Panionisin lopulta pronssille asti.

Myös Pappas on ilmoittanut halustaan pelata Euroliiga-tasolla, joten aloitteleva matemaatikkokin pystyy laskemaan, että osoite on mahdollisesti Panathinaikos. Tai Olympiakos.
 
Viestejä
3 280
Vs: Euroliiga kaudella 2012-2013

Fotsiksen sopimus näyttää varmistuneen ja Jankovicin sekä Pappasin siirto varmistui jo aikaisemmin. Näyttää kreikkalaisnäkökulmasta katsottuna ns. todella hyvältä.

Samaan hengenvetoon seura sorvasi Diamantidisin kanssa pitkän jatkosopimuksen ja mies edustanee loppu-uransa ajan Panathinaikosia. Hetkonen, olisiko viiden vuoden päästä Alvertis päävalmentaja ja Diamantidis apukoutsina? Menisikö jo liian eeppiseksi?

Spanoulis is the most overvalued player in Europe
- D. Giannakopoulos
Panathinaikosin omistajan harjoittama trash talk sekä valavuorimainen ULEB:lle vittuilu on äärimmäisen viihdyttävää seurattavaa.
 
Viestejä
559
Viestejä
2 567
Vs: Euroliiga kaudella 2012-2013

Cabernet sanoi:
Tässä ovat takana samat markkinointivoimat jotka veivät kiinalaisia NBAhan. Euroliigan tv-sopimusten halutaan kasvavan Kiinan markkinoilla. Pelaajana Ping ei taida olla mikään ihme yksilö, Kiinassa on kovempiakin.
Kyllä, aika selvästihän tuo nostetaan esille tuossa Euroliigan virallisessa uutisoinnissa:
"Shang’s addition will contribute to the Turkish Airlines Euroleague's continuing growth in China."

Ping pelasi viime kaudella samassa jengissä, jossa Tracy McGradykin hääräsi. Tosin Ping esiintyi 7 pelissä, joissa pelasi keskimäärin vajaat 7 minuuttia. Pelilliset ansiot tuskin siis ovat tärkein syy siihen, että Ping suuntaa Ateenaan ensi kaudeksi.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös