Koripallo.com

Helsinki Seagulls 2021-22

Viestejä
121
Ei kulkenut ei. Mutta mun mielestä tossa Kobrat oli oikein hyvä ja pari jenkkiä pääsi oikein hyvin hyödyntämään nopeuttaan kankeampia vastustajia vastaan, toki sit myös kokoa kotijengin Nikkarista vastaan. Hauskasti sitten kovin ukko oli Raymond, jonka työkalupakki oli "hieman" erilainen.

Vissiin difussakin tekivät jotain oikein, kun jo mainittu Nikkarinen ei tuntunut oikein edes yrittävän ajaa samaan malliin kun on totuttu. Sit toi 'Gulssien heittopeli oli kanssa nyt varsin alamaissa, jos kolkit ovat olleet se ase niin saatiin maistaa omaa lääkettä.

Vääräleuat toki nauttikoon Hesan tappiosta, mutta en tuosta nyt mitään asennevammaa oikein saanut esiin, rahalla saanut nyt 9/2 recordin. Rahalla pitäisi kyllä saada sit parempia jenkkejä, koska Sherrod on varsin hirveä ja Manigault oli todella turha ainakin tässä ottelussa. Vanheneville suomalaisille maksaminen on myös Korisliigan kannalta yleishyödyllistä, kun jalkapuolet maajoukkuemiehet kiinnostavat provinsseissakin.

Jos jotain huolestuttavaa tästä hakee niin ei oikein matsin sisällä onnistuttu vastaamaan tiettyihin juttuihin, esim. Lassi olisi pitänyt saada jotenkin piiloon puolustuksessa siinä vaiheessa kun eroa koetettiin kiriä kiinni. Eikä tää nyt sinänsä nostanut tunnelmia lauantaina kohtaan. Alan raivota, jos tulen uhranneeksi aikaa kahdelle tappiolliselle ottelutapahtumalla.
 
Viestejä
382
Tiukka matsi ja olisi voinut kääntyä miten vaan. Onneks Shawn pisti sisään.

Onkohan Laaksolla ja Lehtosella jotain keskinäistä vääntöä? Eivät kätelleet pelin jälkeen ja Laakso jäi apuvalmentaja Hurrin kanssa juttelemaan toviksi pelin jälkeen.
 
Viestejä
2 539
Laaksolta aikamoiset tuuletukset pelin jälkeen, joten alkaa paineet näkyä Helsingissä.
Koponen penkillä ratkaisuhetkillä.
Tuomareilta varsin hyvä ottelu. Hyvin pysyi suhteellisen kiihkeä ottelu hanskassa.
 
Viestejä
121
Oli kyllä todella tahmeaa ja ihmeellistä räpellystä sisältävää alun ja lopun välissä. Kyllähän Kouvojen puolustuskin pääsi mukaan paremmin ekan erän jälkeen ja komiasti osui myös vierasjoukkue kaaren takaa.

Huolestutti toi jonkinlainen neuvottomuus, mutta kai tässä luotetaan, että jollain on se hyvä heittopäivä. Nikkarisen ajot olivat poissa tämän viikon.
 
Viestejä
382
Sen verran hyvää korista Kisahallissa on pelattu viime aikoina että se uusi suurempi halli tulee kyllä hyvään käyttöön,


Kyllä, kunhan homma pysyy yhtä tasokkaana siihen asti. Tässä lähinnä katseet kääntyy omistajien suuntaan, mitä jos mestaruutta ei tule tänäkään vuonna? Panostetaanko yhtä isosti seuraavalla kaudella puhumattakaan siitä kun Garden valmistuu?
 
Viestejä
1 643
Kyllä, kunhan homma pysyy yhtä tasokkaana siihen asti. Tässä lähinnä katseet kääntyy omistajien suuntaan, mitä jos mestaruutta ei tule tänäkään vuonna? Panostetaanko yhtä isosti seuraavalla kaudella puhumattakaan siitä kun Garden valmistuu?
Vois ehkä ajatella että isoin asia ois nyt päästä pelaamaan ne finaalit, kääntyy se sit miten päin vaan. Tarkoittaa kyl myös että isoin paine on herkästi taas niskassa välierissä.
 
Viestejä
1 168
Jepujepujee. Seagullsin joulukuun matsiliput tulivat tänään aamulla myyntiin. Vihdoinkin pääsee itsekin Kisahalliin. Koko kauden alku mennyt Ruutuplussan varassa kun en ole hommannut ajoissa pilettejä.
 
Viestejä
1 643
Apua :p
FC8D4D86-DB7E-4DC4-80A0-E9A6EB206C16.jpeg
 
Viestejä
1 870
Ihme kun täällä ei ole vielä keskusteltu Seagullsin kapteenin ja suomikoripallon legendan Tuukka Kotin anti-vaxx näkemyksistä. Virtahepo olohuoneessa?

Ei pidä Tuukka kynttilää vakan alla ja tykkäyksiä/uudelleentwiittauksia satelee kaiken maailman syvän päädyn rokotekriitikoille. Kaikille sallittakoon toki omat mielipiteet, mutta ei ole hyvää mainosta seuralle nämä kommentit. Onko tässä jopa yksi uhkatekijä kevään mestaruustaistelussa?
 
Viestejä
9 123
Ensin tuomittu talousrikollinen ostaa näkyvän paikan joukkueen sponsorina. Ja perään joukkueen johtohahmo toimii vastoin tieteellisiä suosituksia ja lietsoo kapinamielialaa yhteiskunnan terveystilanteen kustannuksella.

Mielestäni tässä olisi tykötarpeita joukkueen sulkemiseen sarjasta tai ainakin heidän cancelointiinsa isoon malliin somessa. Ehkä edistyksellinen kp.com voi näyttää esimerkkiä ja saada katsojat sekä sponsorit mukaan cancelointiin?
 
Viestejä
2 067
Saisiko Ruutuun keskusteluohjelman, jossa Nenonen ja Kotti vääntää vastakkain tästä asiasta? Valavuori voisi juontaa jos Mäkynen ei ehdi.
Finnpanel katsojaveikkaus vielä etukäteen somessa, niin avot. :rolleyes:
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1 177
Tuukan kannat ovat todella iso pettymys. Todella iso. Aikuinen mies tweettailemassa tuollaista roskaa. Komea Susijengi-ura sai aika nolon lopun. Ikänsä puolesta jo suosittelisin Tuukalle tuota rokotetta.
 
Viestejä
53
Pelaajilta ei siis vielä vaadita koronapassia? Kotistahan tulee vielä Suomen Kyrie-tapaus. Gullsin kannattaa ehkä alkaa shoppailla kahta uutta sentteriä yhden sijasta...
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös