Koripallo.com

Helsinki Seagulls 2022-2023

Viestejä
1 970
Helsingissä pelailtu "ihan kivasti" viime aikoina. Okko, Rene ja Kanervo saatu selkeästi paremmin mukaan hyökkäykseen. Zena pelaa sillä odotetulla tasolle jo hetkittäin (välillä sitten itseluottamus houkuttelee tekemään vähän myös omien vahvuuksien ulkopuolella juttuja).

Viikonlopun cup pelailut lienee parempi jättää Karhu pelin osalta huomioimatta, varmaan kaikki yrittävä jokaisen pelin voittaa, mutta nyt jengien lähtökohdat olivat sen verran erilaiset. Jos tästä nyt jotain haluaa pohtia, voi todeta, ettei Karhu ole voittanut kehä3 sisällä tällä kaudella kertaakaan, eiköhän tämäkin kevään mittaan vielä muutu. Finaalissa Kataja näytti, että tämän vuoden korisliiga on oikeasti todella tasainen sarja, jossa pienet asiat voivat olla keväällä tosi isossa roolissa.

Lokkien kurssi näyttää tällä hetkellä varsin hyvältä, ylempi jatkosarja on varma ja Karhua lukuun ottamatta kaikki muut jengit näyttävät ihan voitettavilta keväällä. Toivottavasti Okon tärsky menee jääpussilla ohi, pelasi kuitenkin vielä lopussa. Hall:n kohdalla olen vähän kahden vaiheilla, jotenkin silmään ratkaisut näyttävä välillä kovin hämmentäviltä, toisaalta tilastojen perusteella tekeminen on kuitenkin pääosin ihan riittävällä tasolla. Tuo kuitenkin lienee se palanen, jolla Karhun etumatkaa olisi varustelu rintamalla mahdollista lähteä kuromaan vähän umpeen. Nykyisellä rosterilla saattaa se cupista saatu "hopeajoukkue" plagaatilla olla turhan sopiva kuvaus. Mutta kevät on pitkä, katsellaan mihin tämä vielä kääntyy, paljon pitää tapahtua, että Kauhajoen ulkopuolella pelattaisiin kirkkaamista mitalleista.
Iso pää on ohut Gullsilla. Vieläkään en ole aivan varma, oliko oikein pitää Hall ja päästää Waterman menemään… Ei Trey oikein kovaa puolustusta vastaan mene pelintekijästä. Waterman sen sijaan olisi tuonut kovissa peleissä lisäoption kaaren taakse, ja pitäisi isot miehet paremmin kurissa.
 
Viestejä
1 686
Iso pää on ohut Gullsilla. Vieläkään en ole aivan varma, oliko oikein pitää Hall ja päästää Waterman menemään… Ei Trey oikein kovaa puolustusta vastaan mene pelintekijästä. Waterman sen sijaan olisi tuonut kovissa peleissä lisäoption kaaren taakse, ja pitäisi isot miehet paremmin kurissa.
Gulls on aika ohut miltei jokaisella pelipaikalla, ehkä 2-3 lukuunottamatta. Jos Zena pääsisi eroon niistä EU halailuistaan, niin 4-5 paikalla Zena, Rene, Timi, Sakke pitäisi olla ihan ok rotaatio.
Pelintekjän osalta rotaatio on Lassi, Hall, -. Okko, Trey tai Rautasalo voivat ehkä satunnaisesti tuoda palloa ylös, mutta miesten käyttö Gulssin hyökkäyksen pyörittäjänä vaatisi systeemiin isoja muutoksia. Viidenneksi "vakuutus" jenkiksi Waterman olisi ollut hyvä optio, mutta ei oikein olisi kyennyt korvaamaan Hall:ia rosterissa. Scoraavaa combo guardiahan tämä ehkä vähän huutaisi, tai mitähän toisesta Nikkarisesta pitäisi nyky markkinassa maksaa?

Toisaalta, hyökkäkseen on kauden kuluessa saatu jo lisää optioita tuomalla Järveä paremmin esille, ehkä sieltä Vertion kikkapussista vielä löytyy kevääksi jotain todella yllättävää.
 
Viestejä
1 704
Oho. Huono häviäjä..
Pieni oli ero kumpi voitti mutta kyllähän peli 6 pelaajan varassa ja paljon minuutteja sekä muutamilla tahtoo nuppi kuumentua liikaa.
 

42

Viestejä
3 376
Varmaan joka pelistä löytyy ainakin puolentusinaa tilannetta, jotka laseista riippuen olisi voinut tuomita toisinkin. Taitaa kuitenkin olla niin, että harmaa kolmikko on se tiimi, joka ottelussa vähiten virheellisiä ratkaisuja tekee?
 
Viestejä
160
Toimittajan tekemän selvityksen mukaan Järvi ilmeisesti liigan kallein kotimainen pelaaja tai ainakin yksi kalleimpia. Siihen nähden melko vaisut ovat olleet esitykset.
Pettymys ollut kyllä. Okko tuntuu olevan passiivisempi korille ajaja kuin aiempina kausina ja heitto myös tällä hetkellä melko rikki (29,9% kolkilta). Saa nähdä vaikuttaako Järven huominen poissaolo edes kovin negatiivisesti Gullsin peliin. Löytyykö tämä selvitys jostain?
 
Viestejä
1 686
No olihan toi täysin idiooottimainen ulostulo ja ei se selittemällä miksikään muutu. Faneilta tuollaisen ymmärtäisi, mutta seuran viralliselta tililtä täysin luokaton suoritus.
Varmistan, onko minulta mennyt jotain ohi. Puhutaanko me siis siitä insta storysta, jossa oli hassun hauskoja "äänestä oliko virhe" kuvia? Ehkä hävityn pelin jälkeen ei paras lookki, mutta kyllä tämä huomio silti vähän hämmentää.
Takaisin koripalloon. Kotkassa bensa, tai into, loppui pahasti. Kotka pelasi toisen puolikkaan hyvin, mutta ei nää tiukkojen pelien loput ja jatkoajat näytä olevan lokkien juttu. Mielummin näitä toki häviää tammikuussa kuin keväällä, mutta jotain muutoksia tarttis silti varmaan tehdä. (Ehkä video muodossa viheltämättä jääneet virheet tällä kertaa?)
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös