Koripallo.com

Henrik Dettmann Besiktasiin

Viestejä
1 547
Vs: Henrik Dettmann Besiktasiin

Katselin Eurosportilta Besiktasin matsin, jolle oli tyypillistä Dettmannin ja Tuovin pelaajiinsa luottava rauhallisuus omalla penkillään - aivan loppua lukuun ottamatta. Liettuan valmentaja ei tietysti rauhaa saanut, kun Besiktasin johto oli selvä alusta lähtien. Menihän Erik Murphykin heti nakkaamaan 2+3.
Vaan siihen se Murphyn menestys jäi. Hän sortui aivan samaan perusvirheeseensä kuin kesällä: kädet eivät nouse tai leviä puolustukseen vaan osuvat milloin mihinkin vastustajan vartaloon. Pelifiilis meni, eivätkä heitotkaan sitten osuneet niinä vähinä minuutteina, mitä peliaikaa ehti ennen seuraavaa virhettä.
Milloin Dettmann saa mieheltä tämän perusvirheen pois??!!
 
Viestejä
329
Vs: Henrik Dettmann Besiktasiin

http://www.eurobasket.com/Turkey/news/425971/Yagizer-Ulug-is-the-new-head-coach-of-Besiktas-SJ


After bad results at BSL and Eurocup, Besiktas parted ways with Finnish coach Henrik Dettmann . And hire Galatasaray's assistant coach Yagizer Ulug as their new head coach. The contract is for 1,5 years. f the new contract will be signed on time he can be at bench against PAOK in this week's Eurocup game.
 
Viestejä
114
Vs: Henrik Dettmann Besiktasiin

Besiktasissa painettiin paniikkinappulaa. Ei näköjään riittänyt kärsivällisyyttä katsoa viittä peliä enempää. Tai sitten siellä on Henkalla ja jollain turkilla on napit vastakkain.
 
Viestejä
7 302
Vs: Henrik Dettmann Besiktasiin

Turkkilaiset tuuliviirit, nähtäväksi jää mikä on Tuovin kohtalo. Haluaako uusi päävalmentaja omat apuvalmentajat
 

42

Viestejä
2 979
Vs: Henrik Dettmann Besiktasiin

raappa sanoi:
Turkkilaiset tuuliviirit, nähtäväksi jää mikä on Tuovin kohtalo. Haluaako uusi päävalmentaja omat apuvalmentajat
Henkalle varmaan tili sovitun kauden loppuun, eikös se ollut puoltoista vuotta. Mitenköhän on Tuovi omansa saanut sovittua, sehän tehtiin kai eri aikaan?
 
Viestejä
3 280
Vs: Henrik Dettmann Besiktasiin

Turkkilainen seurajohtaminen iskee jälleen. Dettmannille vilautettiin Rosa Meriläisen ryvettynyttä vittua ja näytettiin ovea.

Olisi ihan mielenkiintoista tietää, kuinka paljon Dettmann on itse saanut vaikuttaa joukkueen materiaalistoon. Varmasti jonkin verran, koska muun muassa Murphy ajautui seuraan.

Nettiforumeilla joukkueen rakennetta on hieman kritisoitu ja huutaahan tuo miehistö kieltämättä puhdasta sentteriä. Ainakaan minun papereissani sellaista rim protectoria ei ainakaan ole, mutta eihän Dettmannin susikoripallossa sellaista ole juurikaan tarvittukaan. En yhtään peliä ole ehtinyt tältä kaudelta katsoa, mutta olisivat voineet kuitenkin tämän Dettmann-kortin katsoa edes hieman pidemmälle. Saatanan mummot.

Muistetaan vielä, että kyseisen seuran johtokunta on vaihtunut yhtä usein kuin kainuulaisen kunnallispolitiikon mielipide. Ja ovathan Besiktasin taustajoukot osoittaneet pitkäjänteistä kehitystyötä hankkimalla muun muassa Deron Williamsin ja Allen Iversonin kaltaisia pelaajia seuraansa. Ja kyllähän Iverson osoitti olevansa jokaisen dollarin arvoinen. Eiku..
 
Viestejä
1 547
Vs: Henrik Dettmann Besiktasiin

Uudella valmentajalla näyttää olevan kirkas linja: Aloitusviisikko pelasi 10 ensimmäistä minuuttia, mukana Murphy (7 p) , joka pärjäsi hyvin Lampen (10) ja Woltersin rinnalla (6).
Samat kolme jatkavat toisella jaksolla, tilanne 14-35 Besiktasille 12 minuutin jälkeen.
Ei paljon penkkiläisiä kiusata, ellei sitten taktiikkana ole ottaa kreikkalaisilta luulot pois ja lopussa peluuttaa penkkiä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös