Koripallo.com

Honka-KTP 16.12 Urholla

-Z-

Viestejä
356
Ei taida olla ennakoita kummallakaan? Toivotaan että nousujohteisesti pelanneella Hongalla olisi vielä krapulaa cupin voitosta ja KTP korjaisi tärkeät sarjapisteet.
 
Viestejä
2 784
Vs: Honka-KTP 16.12 Urholla

Meinasi korjatakin.

Iisakki pelasi, Eerikki pelasi, muut eivät niinkään.
Taas mieletön määrä menetyksiä ja ohiheittoja, ei näin.
 
Viestejä
321
Vs: Honka-KTP 16.12 Urholla

Toinen peli KTP:ltä nähtynä tällä kaudella, paljon parempaa kuin ensimmäinen peli (ekan kierroksen ToPo-KTP painajainen). Mitä jäi mieleen? 8-0 runi KTP:llä ekalla puoliajalla (hyvän puolustuksen kautta), ajoittain erittäin hyvää puolustusta KTP:ltä, mutta hyökkäyspelistä puuttuu mielestäni tasapaino ja tietenkin se kunnon pelintekijä.

Ikävalko rakensi peliä alussa kohtalaisesti, mutta ei ajatustakaan omista ratkaisuista. Salin sai puolustuksellaan Samin hermostumaan ja upotti vielä muutaman kolmosen naamaan, game over for Sami. Holme saa kyllä pallon ylös, mutta ei sitä kyllä pelinrakenteluksi voi kutsua. Kumpikaan herroista ei muodostanut minkäänlaista heittouhkaa tänään.

Washington oli alussa vahvasti esillä, kunnes Matinen/Elliot saivat miehen kiinni. Ei ollut tänään Ericin päivä heitoissa, ei. Sama juttu Heinosen Pasilla, kolmosia oikein huolella ohi kasapäin. Kuvaavaa Pasille oli, että puoliajan lämmittelyn lopussa oli pakko saada pallo koriin kolmosen viivan takaa; onnistuihan se sitten kolmannella yrittämällä...

McDade tsemppasi eläimen lailla, sai Kotin (?) kyynärpäästä leukaansa kunnon haavan, jota sitten paikkailtiin useamman kerran pelin aikana. Lääkäriä kuuluteltiin paikalle pariinkin kertaan, en tiedä löytyikö... McDade sai viidennen virheen vähän kyseenalaisesti, syöksyi katkoon lattiaa pitkin ja sai virheen polvitaklauksesta??!!? Hermostui virheestä totaalisesti, mutta kävi jälkeenpäin pyytämässä dumarilta anteeksi käytöstään. Herrasmies.

Spencer taisteli kovaa Tuukkaa vastaan, liikaa ohinostoja. KTP pelasi viisi viimeistä minuuttia koko kentän prässiä, joka toimikin aika hyvin, valitettavasti oma hyökkäys ei vaan toiminut eli kavennusmahdollisuudet tuhrattiin ohiheittoihin hyvistäkin paikoista.

Jones teki sen minkä teki ihan kunnolla, on nyt ihan eri pelaaja kuin se pujottelukeppi, jonka näin Kisiksellä lokakuussa. Lehtoranta vain käväisi kentällä.

Yhtä ainutta nopeaa onnistunutta hyökkäystä KTP:ltä ei jäänyt muistilohkoihini, eikä niitä epäonnistuneitakaan montaa ollut. Harvat nopean mahdollisuudet pysäytettiin joko puolinopeaksi tai sitten homma jäi kesken ja pallo tyrkättiin esim. Matisen huomassa olleelle Washingtonille, kun aikaa oli about viisi sekkaa jäljellä, ei hyvä. Kyllä tuolla pelillä Korisliigamatseja voitetaan, mutta jos pleijareihin saakka edes päästään, niin sitten kyllä tulee noutaja ja nopeasti. Tässä tätä tajunnanoksennusta, nyt taidan painua muihin hommiin loppuillaksi... :p
 
Viestejä
69
Vs: Honka-KTP 16.12 Urholla

Olipas peli... tylsin peli mitä olen ollut seuraamassa... Mistä asiasta se Ailus meni hakkaamaan toimitsijapöytää?
 
Viestejä
1 763
Vs: Honka-KTP 16.12 Urholla


Kannattaisiko muistaa, Honka antoi "hiukkasen" verran tasoitusta..
Minun mielestä KTP:n peli oli synkkää, joka osa-alueella.
 
Viestejä
464
Vs: Honka-KTP 16.12 Urholla

Mahtoikohan olla tällä ottelulla paljon katsojia UrhoTV:n nettilähetyksen kautta, nyt ekaa kertaa kun siitä olis joutunu jo maksamaankin, tuskin....
 
Viestejä
321
Vs: Honka-KTP 16.12 Urholla

Sasha sanoi:
Olipas peli... tylsin peli mitä olen ollut seuraamassa... Mistä asiasta se Ailus meni hakkaamaan toimitsijapöytää?

Toimitsijapöytä ei reagoinut mitenkään vaihtopyyntöön. Heräsivät, kun Reiska vähän taputteli pöydän pintaa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös