Koripallo.com

JOEN SUU

42

Viestejä
3 363
Saas nähdä pystyykö Un-Nooh peittoamaan Trumpin. Toivottavasti. Vaihtelu virkistää ja aina voi olla altavastaajan puolella. Sehän tuntuu teillä Joensuussa olevan trendinä? ;)
 
Viestejä
19 540
Minäkin toivon, että Un-Nooh voittaisi.

Mutta voi olla, että Trumpin rutiini riittää voittoon. Un-Nooh on aika kärsimättömän nopeatempoinen eikä aina mieti lyöntiään tarpeeksi.
 
Viestejä
19 540
Ei ollu Un-Noohista vielä voittajaksi. Mutta ehkäpä tulevaisuudessa. Uskoisin niin.

Mutta onpas täällä taas vilkasta. Hyvä kun sekaan mahtuu.

Toisaalta niin kpcomihan taitaa pikkuhiljaa kuolla. Niin kuin mekin. Eihän tätä kukaan enää kauaa jaksa......
 
Viestejä
5 339
OIipas itsepäinen myyjä Raision motonetissä.ostin öljysuodatimen yritti väkisin myydä pahvista se missä on se panos tai vastaavaa . Mutta halusin sen perinteinen metallinen joka ruuvataan kiinni . Väitti ettei sovi ... Olen muutaman vuoden itse vaihtanut öljyt
 
Viestejä
19 540
Perjantaita kaikille! Niillekin, jotka eivät vaihda öljyjä itse.....

Minäkään en nykyään viitsi itse moista hommaa tehdä. Roomannilta käyn oljyt ja suodattimet. Ja kaverin pajalla vaihdatan.

Pakkasta pittää neljää astetta, mutta muuten mukava ilima. Ja mukava olo muutenkin. Mittään en oo koko päivänä tehny. Mitä nyt käynyt Tokmannilla, Leipomon kahvilassa, kirveenvartta hionut ja yhden pressusuojan takapihalle tehnyt. Niin ja ruokakaupassa käynyt. Siinäpä ne eläkeläisen hommat tänään.

Siivotakin olisi pitänyt, mutta en viitsinyt....

Viiden maissa lähdemme eukon kanssa Marjalaan kyläilemään.
 
Viestejä
5 339
Kyllä miehen pitää itse tehdä autoon Noi pikkuhuolot. On ainakin tehty kunnolla . Tiedä mitä öjyy Viron poika laittaa .
 
Viestejä
242
Mitä jos me kaikki tähän ketjuun kirjoittavat olemme JOENSUUN sivupersoonia?
Wimin persoonallinen kirjoitusasu on toive luonnonlapsen elämästä.
Veikko ykkösen (ikuinen kakkonen?) toive nousta ykköseksi tykättyjen joukkoon.
Taisi Pornon aika mennä ohi iän karttuessa mutta roikkuuhan se vielä siellä?
Iso Joe ja neljäkaks. Kotioloissa?
”atladial nätnek”? Lääkityksessä.
Tarinoilla ja sivupersoonilla on alkunsa ja loppunsa.
”atladial nätnek” tarina päättyy tähän.
 
Viestejä
1 595
Itselläni on myös erittäin paljon lääkitystä, joten älä verkkonenä huolehdi. Ikinä et tule olemaan terve. Sellaista ihmistä ei edes ole olemassa. Itsellä kun täytin 50 v alkoi vanhuus ja vanhat urheiluvammat painaa. Kun ei pystynyt enää huippu-urheilijan elämää viettämään, niin paino nousi.

Tuo ykkönenhän johtui siitä, että joku oli jo ottanut nimeni käyttöön. Täytyi siis ottaa seuraava nimi. Toki se kävi minulle hyvin, kun olen aika perso itsekehulle. Se taas johtuu siitä ,ettei kukaan muu kehu minua.Eilen ja tänään sain töissä niin paljon kehuja, että rupesi hävettämään. Vaikeaa on tämä tänne julkisesti kirjoittaa.

JOE on hieno ihminen. Kunpa sellaisia olis enemmänkin. Ainut mitä en ole koskaan ymmärtänyt on tuo jatkuva puiden hakkuu. EU tulee tuohon kiinnittämään huomiota, koska rikkoo selkeästi kaikkia määräyksiä. Puun polttaminen vielä pahentaa rikosta. Joudun itse tästä kärsimään eli Joen rikosten takia joudun syömään kasvisruokaa enemmän.
 
Viestejä
1 595
Olen muuten 8 pv seurannut eläkeiäisen elämää. Jatkuvasti pitää keksiä jotain tekemistä. Aina on lenkillä käynyt ja sukulaisten luona käynyt. Ja minulle jo yhdet sukat tehnyt ja toisia pukkaa. Vieroitusoireita on kun kerran viikosssa aamukahvilla käy työkavereiden kanssa. Onneksi muistaa siivota, eli minun ei tarvitse.

Kun minä jään eläkkeelle, nukun 9.30 saakka.Aamiainen klo 11 saaakka. Sitten luen lehteä klo 12 asti. Televisiosta seuraan sitten ja katson Emmerdahlin. Kohtapa alkaakin Ruotsissa ravit, joihin en toki paljon aikaa uhraa. Nyt koittaa jo vapaa-aika eli velttoilen klo 14.30 saakka. Nyt saatan jo lenkille lähteä eli menee klo 16 saakka. Sitten rupean miettimään mitä syön illalla. Kauppaan ja hyvät pihvit mukaan. Pari olutta ennen ruoanlaittoa ja huippuruoka myös emmännälle. Tosin emäntä vaatii ihan liian kypsää pihviä, jota en ymmärrä. Saatan tehdä myös puhdasta kasvisruokaa.

Klo 19 alkaa ravien seuraaminen ellei keilaaminen tai koripallon seruraaminen estä sitä. Klo 21.20 nukahdan jo josta herään klo 22

Mites teidän päivä


.
 
Viestejä
5 339
Veikko hyvä .Yksi näyttelijä sanoi elämä jatkuu kun keväällä tekee klappeja. Oliko Kai Lehtinen . Se raid. Minä teen aina klappeja . Mun talo lämpiää niillä . Enkä ole marketin pihassa pyytämässä sähköö lohkolämmitiiimiin. Tai wepasto.peuraa ja hirvet syö. Tai hyppää mun auton pellille .
 
Viestejä
19 540
Tänäkin iltana poltin klapeja rillissä. Ja kuinka ollakaan, niin loimotin siinä samalla lohen. Se taas hävisi jo parempiin suihin, kun oli sukua kylässä.....Itselleni jäi vain reunarippeet ja raaputin myös nahkasta irti ,minkä sain.....mutta nehän ne parasta onkin.
 
Viestejä
19 540
Märkää Isänpäivää!

Meinasin, ja ihan Veken kiusallakin, mennä metsään puusavottaan. No kävin, mutta käännyin takaisin, kun niin tippui vettä puista niskaan. Mutta katsellaan myöhemmin tänään tilannetta uudelleen.
 
Viestejä
19 540
Tää on kyllä aivan pöyristyttävää, etten ole ykkösenä eniten pisteitä kategoriassa....

Missähän vaiheessa Omistajan äänen ylläpitö huomaa, että 2000 peukkua on mennyt rikki? Eikös se ollut seuraavan danin vyön saamisen ehto eli määrä?

Alkaa oikeasti ottaa koteloon. Ja kasetti meinaa hajota eikä kupolikaan oikein tunnu tätä, mitä suurinta epäkohtaa, kestävän.

Aina sorretaan!
 
Viestejä
19 540
Mahtaako kenelläkään muulla kuin minulla olla jotain sanottavaa tänä viikonloppuna täällä?

Ehkä Ylläpito voisi selventää tuota erekt....eikun reaktiopisteitä minun osaltani. Olisi tärkeä tieto jatkoni kannalta. Eli kannattaako täällä enää näitä mukahauskoja juttuja viljellä vai jäädäkö pelkäksi han-manneksi....?

No joka tapauksessa lohifile on loimottumassa. Minä revin sitten siitä.
 
Viestejä
1 595
No kun muilla ei tapahdu mitään, niin ei ole mitään kerrottavaa. Pelkkää harmaata arkea.

No meikäläinen viettää viikonlopun Peurungassa. Firman liikuntatapahtuma. Osallistun yllättäen keilailuun. Joukkueemme on aika varma mitalisti. Viime vuonna en päässyt pikkujoulusta palatessa sattuneen tapaturman takia. Oli kaupungin vika kun jalkakäytävällä oli pieni kumpare. Siihen töksähdin. Nyt onneksi on vaatimuksestani ensin liikuntaturnaus ja viikon päästä pikkujoulu.

Tästä se pikkujoulukausi alkaa. Hyvää joulua kaikille
 
Viestejä
5 339
Kai joku seuraa jalkapallo tai biljardi . Snookkeri. Minä en . Sydämen asialla olen . Hassisen kone . Sen ja Paula Koivuniemi . Ja Kirkan isosisko Käyn katsomassa .
 
Viestejä
19 540
Sydämen asialla on hyvä ohjelma. Eukko sitä katsoo kaikki jaksot. Minäkin joskus. Ja juustohöylä-Anglia jepariautona on huippu....Ja sit se yks ukkeli, jolla on pitkä takki ja kuormis. Sillä menee aina kaikki hommat pieleen. Mutta pubissa sille kyllä valkoviini maistuu.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös