Koripallo.com

Kataja Basket 2021-22

Viestejä
2 089
Serkkupoika laittoi viestiä että Kataja on väsynyt.

Miten helvetissä ne voi olla aina väsyneitä?

Aiemmin europelien takia, finaalit oli liian tiheästi, koronan takia, nyt taas liian paljon
pelejä.

Eikös muutkin oo pelanneet?

Kuka valitsee ulkolaiset?
 
Viestejä
2 963
Pronssimatsi perjantaina! Otetaanhan mitalit kuitenkin kotia, joten eikun Jytkytystä kehiin! Mitalit kaulassa ois poikiin mukava lähteä vapun juhlintaan, ensin toki saunomisen, jossa RHJ (jolle heti jatko!) pistäs semmosta löylyä kehiin että ihan hirvittää.. ;)

Ja jytkytyshän ei lopu muuten siihen(kään), vaan sitten ootellaan ensi kautta, ja sitä, mitä on mustepurkki ja sulka saaneet aikaan ;) Hieno kausi, ja tuleva, se on vielä hienompi !
 
Viestejä
2 963
Tämä kausi loppuun ensin - mitalit kaulaan, kyllä tää jengi ansaitsee sen, vaikka mitä vuoristorataa on ollu ;) Sitten kohti seuraavia kausia, jatkuvuutta ;) Jytkytetään!
 
Viestejä
138
Olihan hieno kausi Katajalta sekä velho Virtaselta. Kataja lähti kauteen joensuulaisittain epätavallisen heikolla materiaalilla. Joukkueen ainut odotuksia aiheittanut pelaaja oli veteraani Jammu wilson. Itsekkin laskin runkosarjaveikkauksessa joukkueen materiaalin puolesta taistelemaan putoamista vastaan sijalle 10. Velho sitten teki mestarin liikkeen ja heivasi Jammun mihinlie Ranskaan ja koulutti jyriä puolivälierässä oikein kunnolla. Ensi kaudeksi kunnon jenkit ja pari hyvää kotimaista niin velho hoitaa loput.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös