Koripallo.com

Kataja Basket 2023-2024

Viestejä
2 395
Tasainen peli joka päättyi onneksi Katajan voittoon. Pelin taso ei ollut kovin kummoinen johtuu varmasti osittain väsymyksestä ja sit siitä että Pack puuttui Katajalta ja Nokialta Mattila ja Murphy. Lufile pelasi tänään vaisun pelin mutta onneksi Hirvonen pelasi vahvan pelin samoin Tumba joka pitkästä aikaa upotti kolkit koriin. Hyvä voitto ja osoittaa että kotona Kataja voi voittaa kenet vaan vieraissa ei pärjätä kärkijengeille
 

Vt

Viestejä
67
Lufilelta kauheeta suorittamista viimeiset 3 peliä. Viimeistely korin alta ontuu ja pahasti. Kotimaiset voitti tämän pelin Hirvonen, Permanto ja vihdoinkin Tumba alkoi osumaan kaaren takaa. Gachillä taisi olla joku väsy kun aika hiljainen tänään. Innostui 4 jaksolla takomaan pisteitä.
 
Viestejä
2 859
Tärkeä voitto vajaalla rosterilla, hieno matsi ;) Ja vielä suorana ite nelosella, niin koko suomi näki :cool:
Tohon vielä päkki, donso ja pöllä mukaan, niin johan alkaa vieraistakin voittoja ropista ;) Kevättä kohti, eikä torin varausta peruta!
:cool:
 
Viestejä
6 198
Tärkeä voitto!

Uusin Sukkana koriin jakso nyt nähtävissä Youtubessa!
 
Viestejä
2 395
Tumba ja Singleton pelasivat eilen hyvän pelin hyökkäyspäässä. Varsinkin Tumba oli vikalla kympillä kolmosillaan ratkaisemassa voiton Katajalle. Toki voi olla että kuitenkin Tumba ja Singleton kivittää kolmosia urakalla ohi seuraavissa peleissä ja tuntuu että varsinkin vieraskentällä ei heitto uppoa.

Katajalle olisi tärkeää saada kotietu puolivälieriiin koska vieraskentällä Kataja ei oo ylemmän jatkosarjan joukkueista voittanut kuin Korihain. Tiukka tulee olemaan taistelu kuka saa kotiedun puolivälieriiin.

Yksi pelaaja joka on ylemmässä jatkosarjassa ollu vaisu niin Lufile. Onko vammaa vai väsymystä vaikea sanoa mutta hänen on pakko alkaa pelaamaan paremmin jos Kataja meinaa päästä mitalipeleihin. Toki Pöllä on joukkueessa mutta milloin hän pääsee pelikuntoon niin aika näyttää ja pitkä pelaamattomuus varmasti näkyy varsinkin alussa. Mutta uskon että Pöllä on hyvä lisä Katajaan. Iso fyysinen sentteri kelpaa kun Lufile on ainoa sentteri
 
Viestejä
2 859
Nonniin, viikon päästä seuraava matsi kun karhu tärähtää parketille!
Sitä ennen, ootellessa, niin pahimpaan nälkään tarjolla huomenna divari b;tä, ai että on muuten letkeetä peliä , joten ei muuta kun motomaattiin jo huomenna ;)
 
Viestejä
2 395
Pack on urallaan kärsinyt paljon loukkaantumisista joten ei yllätä että on nytkin loukkaantunut. Toivottavasti pääsee vielä pelikuntoon ja myös Pöllä ois kiva saada pelaavaan kokoonpanoon. No kyllä Katajan pitäisi Karhu kotonaan voittaa mutta jos Palmi ja Givens pelaa hyvän pelin niin voi vaikeaa olla.
 

Vt

Viestejä
67
Vähän kyllä pelottaa tuo Packin tilanne. Luulin, että huilaa tämän tauon ajan ja palaa pelaamaan mutta taitaa olla pahempi loukki. Puolustus kyllä pitää, mutta Packin ollessa pois vaatii voitot kotimais osastolta kovaa suorittamista. Lufile ollut pimennossa jo pitempään ja sutii korin alta ohi jatkuvasti, joten ei hirveästi löydy luottoa muihin jenkkeihin kun Egekezeen.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 539

Petri Virtasen valmennuksessa Kataja on onnistuneesti palannut mitalikantaan sekä cup-voittajien listaan. Vaikka nousu takaisin kärjen kantaan on ollut komea, kupu ei ole vielä täynnä. Virtanen linjaa Katajan tavoitteeksi omalla valmennusjaksollaan ”kilpailla joka kausi realistisesti niin, että meillä on mahdollisuus taistella Suomen mestaruudesta”.

– Se, olemmeko me ykkössuosikkeja joka kaudelle lähdettäessä, ei ole ykkösprioriteetti, vaan se, että pystymme täällä takaamaan pelaajalle hyvää kehityspolkua ja ulkomaalaisvahvistukselle hyvää ponnahduslautaa kohti Euroopan isompia sarjoja.

– Ymmärretään, että meidän palkkatasomme etenkään amerikkalaispelaajien kohdalla ei ole sellainen, että pystymme kilpailemaan täysin joko valmiista pelaajista tai Euroopassa jo nimeä suuremmissa sarjoissa tehneistä pelaajista. Meidän pitää olla sellainen, joka tarjoaa hyvän mahdollisuuden siihen, Virtanen taustoittaa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös