Koripallo.com

Kataja Basket 2023-2024

Viestejä
380
Nyt ei kyllä ole oikein puksuttanut, kyllä kannattaisi välillä tarkistaa ettei olisi jopa plörähtänyt housuun.

Jotenkin on alkanut tuntua että eikö muutenkin ole puksuttamista ollut ihan riittämiin tällä palstalla.
 
Viestejä
2 290
Taas tuli Katajalainen Jytky (=tappio) kuten veikattiin. Jytkytys jatkuu varmaan seuraavaskin peleissä Kauhajoella. Ehkä vasta Loimaalla tod. näk. jytkytys katkeaa ja tulee viimein voitto.
 
Viestejä
317
Kiitos Katajalle kaikista hienoista hetkistä vuosien varrella, mutta kuvakaappaukseni hetkellä tulin siihen tulokseen, että olen nähnyt lyhyen ajan sisään aivan tarpeeksi. Valitsen uudeksi suosikkijoukkueekseni BC Nokian ainakin seuraavan viiden vuoden ajaksi. Kiitos ja hyvästi.
Screenshot_20231230_195350_Flashscore.jpg
 
Viestejä
6 214
Sillä lailla. Yksi kovimpia sulamisia Katajalta ikinä, sanattomaksi pistää.. Sibanden lähtö oli ikävä menetys mutta ei prkele se voi näkyä näin paljon, vai voiko.. Eikun vaan valmennukselle lisää jatkoa. Tämä viikko oli kyllä silkkaa kuraa Katajalta.
 
Viestejä
2 413
Tämä viikko on Katajalta ollut surkeaa pelaamista varsinkin puolustuksessa. Ihan järkyttävä sulaminen tänään. Pack oli ihan pirteä. Singleton edelleen huono ja Virtasen 5 vuoden jatko iso vitsi. Tätä menoa ylempi jatkosarja jää haaveeksi
 
Viestejä
2 269
Ymmärtäähän sen, että tekee kipiää... vähän ku olis ajeltu kuivana kakkoseen. Mut eikai nyt niin pipiä et lehdostötilaisuutta ei saada eetteriin? Hyvää vuoden vaihdetta Jojensuuhun ja otetaan sit pleijareis totutusti käkättimeen Katajalta :)
 
Viestejä
2 269
Eikä tullut Katajan valmentajaa pelin jälkeen Ruutu+ haastatteluun. Jos on puuhastelijoita organisaatiossa niin eihän ne normaaleja velvoitteitaan hoida, jos on jytkytetty vähän liikaa tai ilmaista viinaa Giniä tarjolla.;)
No näinhän se menee.. onneks mein yks puuhastelijoista ymmärs neljännes eräs jättää valmentamisen muille ;)
 
Viestejä
218
Nyt alkaa olla jo liian raskasta fanittaa Kataja. Ottelujen seuraamisesta tulee kauniisti sanottuna vain paha mieli. Ensin käsittämätön sulaminen KTP:lle, sitten kaikkien aikojen rökäletappio Nokialle ja nyt uskomaton 4 jakson sulaminen Vilppaalle, joka alkoi 0-21 runilla. Poliittista fraasia mukaillen voi sanoa, että Kataja pettää aina.

Jos jotain positiivista Katajasta hakee niin, Pack pelasi varsin kelvollisen ensimmäisen pelin.
 
Viestejä
833
Miksi parasta pelaajaa ei palkittu? Osakeyhtiö juttuja? .... Vitsi .... Hauska olisi nähdä miten Katajan osakeet laskisi Sibanden lähdön jälkeen.

Mutta, joo ... Peli näytti hyvältä, kunnes pojat yritti antaa ratkaisija-Sibandelle palloa. No eihän se ollut enää Maattiareenalla ja pupuhan siinä tuli pöksyyn. Ikämiehet Nenonen ja Koivisto pelasi tänään hyvin, kokemuksella ja sydämellä. Katajan nuoret suli kun karjalanpiiraalle ripoteltu munavoi. Voi voi... Eikai tässä muuta voi sanoa.
 
Viestejä
148
Mitenhän pitkään tää touhu saa jatkua? Joko ensi kaudeksi on sponsorituotto selvästi pienempi? On siinä Virtasen puolustelijoilla taas iso homma selitellä mustaa valkeaksi… Kyllä nää notkahdukset pelien ja kauden sisällä, joita on nähty Stenin ajoista asti, menee valmennuksen piikkiin. Eikä homma näytä paranevan Virtasen kokemuksen myötä ollenkaan, päinvastoin…
 
Viestejä
380
Katajan valitsi Virtasen, varmaan valmentajiakin olisi ollut tarjolla.

Vaikka olisi ollut mahdollista korjata ratkaisu, päätettiin jatkaa samaa kurjuutta viisi vuotta lisää.

Kyllä tälläkin ”valmennuksella” voidaan saada voittava joukkue, mutta silloin vahvistukset pitää katsella NBA joukkueista.
 
Viestejä
969
Viimeiseen neljään peliin kolme romahdusta… Seuraavaksi Karhu ja Korihait haasteina. Odotukset ei ole nyt korkealla…

Vaikka faneja kismittää ja turhauttaa, Virtasella on varmasti vielä kovemmat paineet ja ajat. Joukkue lienee valmis nyt, mutta pelillisesti ollaan jääty muista. Toisaalta Sibanden lähdön myötä koko joukkueen tasapaino muuttui merkittävästi. Olisiko kuitenkin syytä pohtia Singletonin roolia uudelleen? Nyt kun vieressä ei ole Sibanden kaltaista liigan ykkösskoraajaa, riittääkö hänen panos, taidot ja muut ominaisuudet enää kokonaisuuteen? Mielestäni ei.

Singletonilla on viitisen kappaletta hyviä pelejä kaudelta, peliaika 19 minuuttia ja teholukema alle kahdeksan. Heittoprosentitkin ovat kyykänneet taas.

Päävalmentaja, ja muu staffi, tekee tietysti päätökset, mutta kannattajan näkökulmasta Singletonin rooli pitäisi ottaa vielä tarkasteluun Niken lähdön myötä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös