Koripallo.com

Korihait 2019-2020

Viestejä
5 156
Nyt pitäisi korihaiden johto reagoida . Meidän kaksi Jenkki ei pärjää . Kai lahtee mennessä se on korjattu . Muuten tiputaan kelkasta .
 
Viestejä
5 156
Eikö ne kannata vaihtaa nyt eikä joskus .Minä Olin väärässä luken suhteen aina olen . Vittu mun pitää kohta ostaa rellu.
 
Viestejä
111
Taitaa olla palkatki pelaajille myöhässä tällähetkellä ja moni muukin asia:confused: jenkit vaan kaikki vaihtoon, eivät vakuuta.
 
Viestejä
8
Kotimaiset pelaajat ovat kohtalaisen hyviä kaikki sekä Benson on sarjan parhaimpia pointteja. Tuohon kun saadaan Meiklen ja Berryn tilalle kaksi hyvää jenkkiä niin alkaa olemaan sellainen porukka kasassa jolla pysyttäisiin sarjassa. Jos jäädään odottamaan Berryn kuntoutumista niin kusessa ollaan.
 
Viestejä
340
wimi älä tee sitä olet vielä nuori mies, älä ny herran nimessä osta rellua. Osta saab se on suomalaisen miehen auto :)

Ja älä välitä noista puoli trolleista, ne saa vain virtaa kun negalla saavat huomiota. Jos tänne pitäisi omalla nimellä kirjoittaa, niin ei nillä olis tätäkään paikkaa. Onhan se kurjaa, kun ventovieraitten pitää mollata omaa jengiä
 
Viestejä
194
ensi viikola siis kaksi vieraspeliä. yllätysvoitto katajasta ja voito lahtesta olisi piriruiske haille. voitto edes lahtesta olisi todella tärkeä. sen pelin jälken seuravat 5 peliä kovia joukueita vastaan.toki niistäkin saa voittoja ottaa mutta se tule oleman ison onnistumisen takana.
 
Viestejä
340
No juu ei, 90-900i nillä porukoitten autoilla tuli ugandan raitteja riivattua. Se salattu kaappi häpeä ensimmäinen oma auto oli Peugeot 309 GLX 1.4l tehottomuutta :)

Niin ja vieras peleistä jos nyt yrittää katsoa puolueettomien lasien takaa niin Lahti taitaa nyt olla tälle porukalle se ainut joukkue jolta voittoa voisi toivoa. Ainahan voi voittaa kenet vain, mutta todennäköisyydet eivät nyt puolla hai leiriä. Ihan rehellisyyden nimissä, en odota nyt katajan kohtaamista. Tietty jos takki auki lähtevät, mutta vedon lyöjät eivät tunnu siihen mahdollisuteen uskovan. :/ Pelkään turpa käräjiä nyt kun katajakin on rivinsä vahvistanut.
 
Viestejä
318
Jos ihan rehellisesti ajattelee niin voitto Katajasta lähes sama mahdollisuus kuin lottovoitto eikä se todennäköisyys hirveästi kasva Lahdenkaan kanssa sillä Lahden jenkit paljon kovempia kuin haiden.Mut niin kauan kunnes pelit pelattu pitää uskoa voittoon
 
Viestejä
57
Ikävä kyllä valkoiset jenkit harvemmin on onnistujia (muutamia ollut) , benson kohtalainen , toivottavasti parantaa .
Äkkiä lentolippu big mac ille ja meikle lle . Ennemmin sit vaikka yks parempi tilalle .
Kausikorttia ei kyl viitti ostaa näillä esityksillä , katsomoa ku kattoo ni ei moni muukaan ole ostanut kausaria .
Pari peliä käyny katsomassa (ostanu lipun) ja viime pelistä piti lähteä kolmannen erän jälkeen pois ku niin karmeeta kuraa oli .
En muuten ole ku kerran ennen pelin loppua lähtenyt pois ...
 
Viestejä
340
Nyt kun pelit alkaneet, niin rannalle jääneiden palkkavaatimukset ovat varmaan jo laskeneet. Jotenka mielummin yksi laadukas kun kaksi tuvan lämmittäjää.

Voi kun junnu ois omannut edes vähäsen lukkarin rakkautta vanhalle kasvattaja seuralle. Juu olihan se roppa jo kärsinyt, mutta miettikääs miten pari matsia ois voinut mennä jos kaveri ois ollut rivissä mukana. Ei se ny invaliidi ollut, ois pelannut vaikka yks kolmasosan runkosarjasta. Ja vain niitä joukkueita vastaan jotka yritetään pitää selän takana.

No kun ei ole niin ei ole, ja turha sitä päiväunia on viljellä. En tiedä miten vaihtopelaajat hankitaan, mutta jotenkin nyt pitäisi löytää aika kovatasoinen pelaaja. Muten jos jäädään näihin poteroihin odottamaan kännöstä, niin lopputulema voi aika herkästi olla. Turhautunut joukkue joka on menettänyt uskonsa. Nimittäin jos tässätilantessa homman saa käänettyä niin todellakin nostan hattua valmennus kaksikon suuntaan.

No piina viikkoja odotellessa :)
 
Viestejä
318
Kesällä juttelin Junnun kanssa ja silloin pahoitteli ettei pysty pelaamaan kun paikat siinä kunnossa.Hänen piti miettiä haluaako elää suht terveenä tai hajottaa paikat ja elää tapana.Tosi harmi et näin kävi paremmalla tuurilla voisi olla asiat nyt paremmin
 
Viestejä
5 156
Ei sitä Katajan peliä ole hävitty . Eikä wimi ole Lottovoittaja . Isompi mahdollisuus voittaa Kataja . Olisi se hienoa sais rumpalipojat raivon partaalle. Kaikki voi tapahtua .
 
Viestejä
683
Toivon tietysti Katajan voittoa maanantaina mutta missä tahansa muussa pelissä Korihain voitto olisi minusta iloinen asia ja ehkä nykyisellään pitää sanoa, että iloinen yllätys. Petokalojen sitkeyttä pitää ihailla ja toivoa, että vähän enempi rahaa joukkueen rakentamiseen jostain löytyisi.

Tunnen itteni kyllä vähän ilkeäksi ihmiseksi kun haluaisin mennä maanantaina Areenalle siksi, että näkisin Berryn ja Meiklen ihan livenä töpeksimässä vielä kun se on mahdollista yhtään missään ammattilaissarjassa. Mutta ei aikataulu anna myöten ja eiköhän noille lähtöpassit aika pian tule, ainakin silleen kyllä haikalojen puolesta toivoisin.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös