Koripallo.com

Korihait 2019-2020

Viestejä
5 092
Siitä en tiedä . sunnuntaina tulee voitto . Huff ei pelaa vai.? Harvoin sitä susijengi kapteeni on pohitullissa.
 
Viestejä
5 092
Olenko väärässä . susijengi kapteeni ei ole pelanut pohitullissa . pitkää aikaa .sen isä pelasi .
 
Viestejä
215
tuleeko sulle lehti, itte luopunut mokomasta kun siinä ei ole kuin tekstaripalsta. ja ne banaanin puristelijat ei kiinosta tipan vertaa.
 
Viestejä
215
No joo mutta sitten itse koripalloon. Nyt sitten on vaihdettu jenkit, omaastamielestäni oikeasta päästä. Nyt sitten katsotaan onko siitä mitään apua. Lokkiparvi lähtee ennakko suosikkina pohariin ja myös he sen tietävät. Joskos tultaisiin senverran takki auki asentella. Siinä nyt on ainoa sauma hai laumalla, huomenna se sitten nähdään.

Toinen jännitetttävä asia on vaikka peli onkin su ja uusia pelaajia niin nouseeko yleisö määrä yli kolmen sadan. Sanoisin että kohtalonhetket ovat jo lyöneet nyt kaiketi kysessä enää sinettiä vaile asema korihailla. Vai voiko vielä yhdennellätoista hetkellä tapahtua ihme ????????
 
Viestejä
141
milloikhan korihai tajuaa. panostetan jenkeihin ja ostetan kerralla hyvä jenkki. tiedän ymmärrän aina ei voi saada sitä mitä tila mutta hankkisi edes jenkin jolla on kohtalanen cv. tällä hetkelä korihaiden paras jenkki on benson jolla paras ja lyhin cv (hyvä ylipisto iso rooli) muut jenkit tuleet ties mistä ja peli sen mukasta. hurlum hei. tänään tule tappio se on varma ei auta kiertäminen. sitä en tiedä kuinka monela pisteellä mutta näin se on. toivotavasti alle 15pistellä Pahoitelut pitkä viesti.
 
Viestejä
30
Oisko seuraava jenkki "vahvistus" kotiin cuukki ja äkkiä mielellään .
Oliko joku kattomassa , kuinka paljon oli yleisöä tällä kertaa ???
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös