Koripallo.com

Korihait 2023-2024

Viestejä
1 372
Nyt voisi sanoa että hyvä tehokas hyökkäys toi voiton sen sijaan puolustus vuosi pahasti.Pääasia kuitenkin että voitto tuli ja edelleen sarjataulukossa hyvissä asemissa.Fani katsomo piti taas hyvää meteliä joka tuo tunnelmaa peliin.
 
Viestejä
6
Kyllä on ollut hieno alkukausi hailla onnitelut koko Uusikaupunkille! ei ollut Niinistö presidentti kun viimeksi hait pelasi pudotus peli koripalloa eikä ole muuten ensi kevänäkään mutta jaksaako tämä kokoonpano loppuunasti kausi on pitkä siinä kysymys. toivottavasti tänään ei käy niin kuin kontiojoukkueelle eilen eli kouvot tarkoittaa karhua ja karhu kontiota tiedoksi vaan jos joku ei tienyt eli yhdysvaltaavuilla taisi olla kiire kotiin eli tässä tapauksessa Yhdysvaltojen kotiin ei Suomen kotiin hehe mistä muuten johtuu että Suomen koripallo sarjassa on monta eläin joukkuetta tietääkö joku vastata. kiitos.
 
Viestejä
8
Aikamoista kakkaa tarjoiltiin tänään. Nokia puolusti sekä hyökkäsi hemmetin hyvin, mutta jotenkin oman pään tekeminen on todella vajaata. Ogunyemi ei ole mielestäni enää mikään uhka kummassakaan päässä kenttää ja varsinkin puolustaminen on niin väsynyttä ja luokatonta. Ohi mennään oikealta ja vasemmalta ja kaveri seisoo betonijaloilla paikoillaan.
 
Viestejä
1 372
Alkaa näkymään joukkueen kapea rosteri väsy tulee nopeammin jollei pystytä pitämään omaa tahtia.Mitä pidemmälle sarja menee bensa alkaa loppumaan.Nyt lisä apua rosteriin.
 
Viestejä
5 339
Muuten menee ihan hyvin . Viron moppitukalta vähän parempaa peliä . Eikä tämä ole vittululua . Minä olen hänen fani . Hä ei vaan tiedä vielä.
 
Viestejä
1 372
Hyvää Joulua toivottaa Korihait
 

Liitteet

  • 1703407785060.jpg
    1703407785060.jpg
    1 013,6 KB · kertaa luettu: 181
Viestejä
180
Erittäin tärkeä voitto ei niin loistavalla pelillä kuitenkaan. Asemat ylempään loppusarjaan selviytymisen kannalta näyttää aika hyvältä. Lopuista kuudesta pelistä, kun puolet pystyisi voittamaan niin sen pitäisi jo riittää.
Ilman jocelynin huikeaa heittopäivää olisi pisteet saattaneet eilen lähteä lapualle.

Harvemmin voittopelistä jää näin paska maku, mutta puoluspeli ja varsinkin vaihtotilanteissa kommunikointi on säälittävän huonoa. Tämä ei tietenkään koske kaikkia pelaajia, mutta riittää jos kentällä on edes yksi haluton tai muuten laiska puolustuspään pelaaja. Toivon todella, että korihait selviytyy ylempään loppusarjaan, koska viimeistään niissä kymmenessä pelissä realisoituu se, että playoffsseissa ei tällä puolustuksella välttämättä voiteta peliäkään.
 
Viestejä
30
Toivon todella, että korihait selviytyy ylempään loppusarjaan, koska viimeistään niissä kymmenessä pelissä realisoituu se, että playoffsseissa ei tällä puolustuksella välttämättä voiteta peliäkään.

Täysin samaa mieltä. Mielestäni valmentaja voisi myös pyörittää vaihtorulettia, jotta puolustukseen riittäisi virtaa, eikä peluuttaa koko erää samaa viisikkoa.
 
Viestejä
5 339
Ketä ne vois pyörittää? Pyrintö hommas Niemen . No en tarkoita että hän olisi tullut tänne. Mutta yhden kovan kotimaisen tarvitaan . Se kuka heittää kolmosia . Niitä ei varmaan ole .? Onko moneen vuoteen käynyt että ei olla yhtään Jenkkiä mustaa miestä vaihdettu ennen vuoden vaihdetta . Epäilen . Niin epäilin syksyllä valmentajaa . Syön sanani takaisin . Olin väärässä . Anteeksi .
 
Viestejä
10
12.1.2
"Kyseessä on kiistapallo, kun yhdellä tai useammalla vastakkaisen joukkueen pelaajalla on yhdellä tai molemmilla käsillään niin luja ote pallosta, ettei kukaan pelaaja voi saada palloa haltuunsa ilman liiallista kovakouraisuutta"

:)
 
Viestejä
317
Pudotuspelipaikka on Korihailla edelleen ihan omissa käsissä. Mutta heitänpä tänne semmoisen ajatuksen, että jos Korihait ei onnistu ylempään jatkosarjaan pääsemään, alkaa pudotuspelipaikka siinä vaiheessa vaikuttamaan epätodennäköiseltä.
 
Viestejä
509
Darko sen pressissä totesi. Kome kovaa tappiota viime matseissa, Vilpas, Kataja ja nyt Lahti. Jokaisessa tehty hirvittävä määrä pisteitä, mutta jokaisen tappion yhdistävä tekijä on ollut munaton puolustus sekä turhat huolimattomat menetykset.

Sekä puolustus että turhat menetykset kulminoituvat vahvasti yhteen pelaajaan, Jacksoniin. Kovin on löysäilevällä ilmeellä tullu joulun jälkeen peleihin! Joukkuepuolustuksessa oma mies aina hukassa ja hakee niin kovalla riskillä riistoja, että muut joutuu aina rotaatioon. En tiedä miten se osattiin alkukaudella piilottaa puolustuksessa, mutta nyt pitäisi keittää samat keitot taas. Hyökissä Jackson vedellyt aivopieruja niin kauan kuin muistan. Nyt niitä pakkaa tulemaan useampi pieneen hetkeen ja kun samaan aikaan floatterit ei uppoa, on herra vahvasti miinusmerkkinen pelaaja tällä hetkellä. Turhauttaa esityksillään myös selvästi joukkuekavereitaan.

Vaihtohommiin on turha lähteä, eikä mielestäni edes semmoisesta kuulu keskustella näin hyvin menneen kauden aikana. Jotain vain tarvitsisi tehdä ylemmän jatkosarjapaikan saamiseksi. Jotain mitä alkukaudella tehtiin oikein. En usko, että nyt on iso asia mikä siellä hinkkaa. Jokin pieni ahaa, kun liksahtaisi paikalleen. No sitä päästään taas lauantaina kotikentälle etsimään.

Pyrintö toi kaksi pelaajaa mukaan kesken kauden. Saataisiinko mekin? Kapealla mennään.
 
Viestejä
180
Toivon todella, että korihait selviytyy ylempään loppusarjaan, koska viimeistään niissä kymmenessä pelissä realisoituu se, että playoffsseissa ei tällä puolustuksella välttämättä voiteta peliäkään.
Hankalalta näyttää ylempään jatkosarjaan selviytyminen näillä esityksillä, mut jos tämä tappio ei herätä valmennusta/pelaajia keskittymään puolustuspään ongelmiin niin sitten ei mikään.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös