Koripallo.com

Koripallo.com historia

  • Viestiketjun aloittaja Mielenkiintoista
  • Alkaa
Viestejä
324
En tiedä miksi päädyin tähän ketjuun, mutta allekirjoittanut on rekisteröitynyt comille 13.8.2002. Onko ketään aktiivikirjoittajaa, joka olisi viihtynyt täällä pitempään? @JOEN SUU ei ainakaan, vaikka kohta kaksikymppisiä viettääkin.
24.12.2001. Pistääkö joku vielä paremmaksi?

Toki aktiivikirjoittajaksi ei voi enää lukea, mutta aktiiviseuraaja kuitenkin .
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 622
Jos kenellä vaan on mitään kerrottavaa, tarinoita tai valotusta saitin historiaan, mekin mielellään niitä kuulemme. Kun nyt tosiaan mekään emme ole tuolloin 2001 olleet mukana, sittemmin vain satunnaisina rivilukijoina ja vasta nyt sitten viimeiset 5+ vuotta on tietysti tapahtumat paremmin tiedossa :)
 
Viestejä
1 899
Oliko niin, että tänne ei onnistunut rekisteröityminen hotmailin sähköpostiosoitteella?

Koripallo.cominko takia mun piti vaihtaa Panokone666 (oikeasti oli hieman löysempi osoite) johonki ”järkevämpään”? Ja missä on nuo hyvät sähköpostiosoitteet nykyään, vain jotain etunimisukunimia tulee vastaan?
 
Viestejä
1 718
Pitkästä aikaa tulin lukemaan kp.comia ja haikeus tulee ensimmäisenä mieleen. Viitisentoista vuotta on tullut oltua jäsenenä ja omalta aktiiviajalta eli 2008-2013? on moni kirjoittaja eläköitynyt täältä. Viidentoista vuoden aikana on tapahtunut Suomi-koriksessa paljon. Surullista tietenkin on seuraamani seuran FoKoPon miesten edustusjoukkueen häviäminen koriskartalta...
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös