Koripallo.com

Kouvot 2022-23

Viestejä
38
ei käy kateeks kouvojen loukkantumisia tänä vuonna..

Jyri Lehtonen
Päävalmentaja, Kouvot
Via Dolorosa jatkuu. Isoa roolia tarjolla muille pelaajille. Kokoonpano: Butler, Meeks, Hodges, Toikkanen, Pöllä GTD75%, Mäntynen, Uotila, Rantapaju GTD75%, Helakorpi GTD75% ja Kristeri GTD75%
 
Viestejä
1 891
No Juha Tuuna jo aiheesta kirjoittikin.

"Runkosarjan yli 26 pisteen keskiarvolla pelannut Taylor törmäsi keskiviikkona Seagulls-ottelussa kotijoukkueen Lassi Nikkarisen kanssa ja sai kovan iskun leukaansa. Kouvolan Sanomien mukaan Taylorin kausi saattaa olla ohi."
 
Viestejä
51
No Juha Tuuna jo aiheesta kirjoittikin.

"Runkosarjan yli 26 pisteen keskiarvolla pelannut Taylor törmäsi keskiviikkona Seagulls-ottelussa kotijoukkueen Lassi Nikkarisen kanssa ja sai kovan iskun leukaansa. Kouvolan Sanomien mukaan Taylorin kausi saattaa olla ohi."
Tavallaan kyllä törmäsi, toki Lassi otti keskialueella melkoisen puolustuksen käsillään. Virhe tilanteesta toki vihellettiin. Mutta aika kova hinta tuli Kouvoille tuosta" rappauksesta" jos Deshonin kausi todella ohi
 
Viestejä
1 676
Tämänhetkinen ennuste on kuusi viikkoa eli kausi ohi. Maanantaina se selviää.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 506

Deshon Taylor loukkaantui Helsinki Seagulls – Kouvot ottelussa 1.2.2023 saaden murtuman leukaansa. Deshon menee lääkärin arvioon jälleen helmikuun alkupuolella jonka jälkeen tiedetään enemmän vammasta ja kuntoutumisesta. Tämän hetken arvion mukaan Deshon on sivussa noin kuusi viikkoa, pahimmassa tapauksessa poissa koko loppukauden.

Quan Jackson sai alaraajavamman Kouvot – Karhu Basket ottelussa 27.1.2023. Tutkimusten jälkeen arvio on, että Quan saa aloittaa kuntoutuksen alkavan viikon maanantaina.
 
Viestejä
829
Jännä nähdä miten reagoidaan. Tuleeko vielä tuuraaja siltä varalta, että koko kausi on pulkassa, vai mennäänkö nykyisillä, tyydytään varmaan pleijaripaikkaan ja toivotaan, että Deshon palaa pleijareiden kynnyksellä?

Deshonin veroista korvaajaa voi olla kovin haastava löytää, mutta Hodgesin kanssa pelatessa annetaan kyllä aivan liikaa tasoitusta.
 
Viestejä
1 366
Ja kysymys missä kunnossa Deshon palaa joskus pelaajalla vaikeuksia loukkaantumisen jälkeen saada kiinni pelistä vaikka ammattimies onkin.
 
Viestejä
2 089
Kouvo on täyttä terästä!

Jos Jyri L olis saatavilla niin ottasin. Siis Katajaan. Takasin, eri roolissa vaan.

Plus monta pelaajaa Kouvoista..

Elekää dissatko porukkaanne. Saattaapi olla ainoo jengi joka voipi Karhun kaataa tai ainaskin haastaa kunnolla.

The Butler did it?
 
Viestejä
580
Täytyy myöntää että tuo Jyrin luoma ajouhkaan perustuva hyökkäyspeli ja ulkomaalaispelaajien valinta ovat tukeneet toisiaan erinomaisesti. Lisäksi Jyri taitaa olla ainoa ( vanhan polven) valmentaja, joka uskaltaa pelata paikkapuolustusta. Susijengifilosofiassa ja nykyisessä valmennuskoulutuksessa tuollainen puolustusmuoto on täysin kielletty.
Kiva nähdä että joku uskaltaa tehdä asioita toisin.
 
Viestejä
951
Mitenkä Kouvot uusiutuu tulevaisuudessa vai meneekö seura nurin. Akatemia luopuu sarjapaikasta kauden päätteeksi ja tuo kuitenkin varmasti ollut iso tekijä saada näitä nuoria lupauksia Kouvolaan varman peliajan perässä. Kysymys jää myös jatkaako akatemia ollenkaan edes b-divarissa. Jos raha ratkaisee niin tuskin nuo vanhemmatkaan pelurit ilmaiseksi tulee tänne.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 506

Kouvot Basket Oy on päättänyt luopua kehitysjoukkueensa Akatemian sarjapaikasta I divisioona A:ssa koripallokauden 2022 – 2023 päätteeksi.

”Olemme joutuneet tekemään erittäin vaikean päätöksen, ja lopetamme Akatemian tähän kauteen. Toimintaympäristö on muuttunut eikä toiminnan jatkamiselle ole edellytyksiä. Viime vuosien aikana vaikeutunut pelaajarekrytointi, haastava taloustilanne ja viimeisenä Kouvolasta peruuntunut Urheilulukio -status on tehnyt Akatemian pyörittämisestä liian haastavaa”, perustelee Kouvojen hallituksen puheenjohtaja Niko Hänninen ikävää päätöstä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös