Koripallo.com

KTP 2022-2023

Viestejä
23
Puoliaika tilanne 54-37, Kouvojen peli ainakin näyttää kun supermikrojen peliä katsoisi jokainen vuorotellen kuljettaa kaarella ja seuraavan ei v**** hyvää päivää
 
Viestejä
2 681
IMG20220916201017-01.jpg
 
Viestejä
1 002
Alilta kiva tilastorivi. Myös Brownin kolmosten tarkkuus pisti silmään, kehitystä tapahtunut heittotaidossa vai sattuiko vain hyvä peli?
 
Viestejä
2 681
Varovaisesti sanoen sehän näytti aika ajoin ihan peliltä.
Jos tuo Kouvojen takakenttä on liigan paras puolustamaan niin helposti Sly toi pallon silti ylös. Eikä 6 syöttöä hassumin ole sekään.
 
Viestejä
388
Kommentteja paikallaolijoilta, erityisesti jenkkikvartetista? Ensivaikutelmia? Tilastojen perusteella näyttää ainakin lupaavalta.
 
Viestejä
2 681
Sly: hyvin pieni ja heiveröinen jota Kouvot ei ainakaan pahasti hyödyntäneet hyökkäyksessään. 6 syöttöä ekaan harkkapeliin erinomainen tulos. Ei tarvinut edes heittoaan käyttää.

Tabb: Huomaamattomasti ihan kelpo pisteet. Pari kovaa katkoa ja pari kovaa ajoa. Vähän himmaili tai tuntui että siltä sitten koska muut vetivät aika sata lasissa :D

Giles: sukunimikaimansa kaltainen jokapaikan höylä. Kovia levypalloja hyökkäyspäässä. Eikä 4 syöttöä mitenkään vahingossa tulleet.

Brown: Kovalla intesiteetillä peliin. Näki että kuviot olivat jo tuttuja. Toivottavasti heittopäivä eikä aktiivisuus olleet vain harkkapeliin jääviä hienouksia.

Kaikkiaan varsin hyvin puolustava nelikko.
 
Viestejä
369
Ihan Mallikas eka harjoituspeli , jenkit tuli jo mainittuakin, Alin ja Henttosen panokseen ihan tyytyväinen ja silmään pisti hyvä yhteishenki jo tässä vaiheessa, joukkueessa ei tunnu ensi silmäyksellä olevan yhtään omaan pussiin pelaavaa eli rohkenen odottaa hyvää menestystä ihan jo yhden pelin perusteella :) vauhtia riitti ja kun vielä saadaan vähän malttia niin kyllä tässä mielenkiintoinen kausi on tulossa
 
Viestejä
96
Entä, mitä asiasta sanoo "Tekonivel"?

Kiitos kysymästä. Ei käy kieltäminen, etteikö lopputulos olisi mielenkiintoa herättävä. Näkemättä peliä/pelaajia ja tulkitsemalla vain tilastoja, erinomaisesti vedetty. Katsellaan vielä muutama peli ennenkuin tehdään liian pitkälle meneviä tulkintoja. Positiivista kaikin puolin, että preseason alkoi terhakammin kuin viime vuonna.
 
Viestejä
487
93-94 kaudella tuli viimeksi mestaruus. Tämä kaveriporukka on ollut mielestäni aivan tarpeeksi "johdossa". Näin tämä ei voi jatkua. Jokainen idea menee kuuroille korville. Mukavaa sisäpiiri puuhastelua vuodesta toiseen. Näin fanina tuntuu keskisormen näyttämiseltä. Oisko KTP-Basket myynnissä? Jotain on muututtava, koska ei kiinnosta se 5.sija.
 
Viestejä
794
Vaikka KTPn ketju onkin, ni voisko saada muutaman sanan myös Kouvojen jenkeistä eilisessä pelissä. Taylor toki tiedetään, mutta entä muut kolme? Scott ei ainakaan tilastojen valossa onnistunut debyytissään.
 
Viestejä
122
Mukavasti maksumuurin takana. Mukavasti myös täytyy näistä harkkamatseista rahastaa, koska miksei. Eihän sitä nyt ilmaseksi voi mitään!
Voi voi. Ei ilmaiseksi katsomoon, ruutu+ ei näytä, eikä edes paikallislehteä voi ilmaiseksi lukea. Kyllä elämä on julmaa.
 
Viestejä
23
Vaikka KTPn ketju onkin, ni voisko saada muutaman sanan myös Kouvojen jenkeistä eilisessä pelissä. Taylor toki tiedetään, mutta entä muut kolme? Scott ei ainakaan tilastojen valossa onnistunut debyytissään.
Taylor on ainut joka on korisliigatason jenkkivahvistus
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös