Koripallo.com

KTP - Vilpas, KE 11.11. klo 18:30 Steveco Areena

Viestejä
1 083
Vs: KTP - Vilpas, KE 11.11. klo 18:30 Steveco Areena

Washington on kyllä KTP:lle kaikki kaikessa tällä hetkellä. KTP ei alkukaudesta pystynyt juurikaan haastamaan 1vs1 kaukana korista, nyt pystyy. Washington ajaa hyvin, heittää erinomaisella tarkkuudella parin metrin hypäreitä ja vihdoin kaukoheitotkin on alkanut tippua. Lisäksi puolustaa hyvin, syöttää, riistää ja ottaa kiitettävästi levyjä. Vielä kun olisi vähän pitempi, jotta vastustajan parimetriset laiturit pysyisi pihdeissä. Joka tapauksessa Washington on KTP:n hyvän vireen ruumiillistuma!

Toinen kovassa vireessä oleva pelaaja on Pasi Heinonen. Heinosen itseluottamus on kohdillaan ja alkaa olla Ilmosen tasoinen pommittaja. Välillä tulee vaisumpia pelejä heittojen kannalta, mutta hienoa nähdä että Pasi on kehittynyt myös puolustajana. Ailus on saanut Pasin itseluottamuksen kuntoon, ja peli-ilo on löytynyt. Hienoa!

Kolmas ilonaihe on Clifton Jones. Rooli on edelleen pieni, mutta hoitaa hommansa erittäin hyvin. Hyvä jokerikortti valmentajalle, herättää joukkueen kentälle tullessaan ja taistelee jokaisesta pallosta. Pisteitä ei kauheasti tule, mutta tänäänkin viisi tärkeää hyökkäyslevyä. Edelleen toivoisin lisää vastuuta Cliftonille.

McDade ja Spencer ovatkin olleet vaisumpia viime peleissä. McDade pelasi huippupelin viimeksi Lappeenrantaa vastaan ja Spencer loisti edellisen kerran Honka-pelissä. Spencerillä tosin ilmeisesti ja pientä vaivaa selässä ja McDadekin taisi loukata jalkaansa tänään.

Pelinteko tökkii edelleen. Holme vähän epävarma edelleen ja Ikävalko onnistui lyhyessä ajassa menettämään pallon viidesti. Holme on selvästi ottanut ykköspointin paikan. Neljässä viime pelissä Ikävalko pelannut keskimäärin reilut 11 minuuttia, kun taas Holme lähes 29 minuuttia. Ehkä se sitten näinkin menee.

Lehtorannalta näkyvissä pientä piristymistä ja Lindiltä taas hyvää tuurausta.

Kyllä tässä väkisin tulee mieleen, josko McDadesta tai Spenceristä kuitenkin pitäisi luopua ja hankkia se pelintekijä. Varsinkin jos jommalla kummalla on pahempi vamma. Toisaalta, nyt peli kulkee, niin ei ole mitään järkeä miettiä vaihdoksia. Joten näillää mennään ja toivotaan että hyvä vire pysyy!

Ja Vilppaasta. Suomalais-osasto erittäin heppoinen. Kaaresvirta on vaarallinen, mutta kun heitto ei tipu, kuten tänään niin ei ole miehestä juuri mitään hyötyä. Ahonen kohtalainen takamies, ei muuta. Jenkit ovat hyvät. Dora ehkä vähän erikoinen tapaus, mutta Hamm ja Burgess olivat erittäin vakuuttavia. Hamm saatiin kuriin suht hyvin, mutta Burgessin ajoille ei voitu mitään. Erittäin kovia suorituksia.
 
Viestejä
464
Vs: KTP - Vilpas, KE 11.11. klo 18:30 Steveco Areena

http://vikingstv.galleria.fi/kuvat/Kausi+09-10/KORISLIIGAA/11.11.+KTP-Vilpas/KTP-Vilpas.wmv Tuollainen video tällä kertaa...
 
Viestejä
321
Vs: KTP - Vilpas, KE 11.11. klo 18:30 Steveco Areena

Kertakaikkisen hieno video, myös näin KTP-fanin näkökulmasta. Iso peukku työllesi. Keep up the good work!
 

-Z-

Viestejä
356
Vs: KTP - Vilpas, KE 11.11. klo 18:30 Steveco Areena

KPX sanoi:
http://vikingstv.galleria.fi/kuvat/Kausi+09-10/KORISLIIGAA/11.11.+KTP-Vilpas/KTP-Vilpas.wmv Tuollainen video tällä kertaa...
Hieno video!
Mitens se oli 15min jos voitatte ja 5min jos häviitte, nyt oli kolme minuuttia eli KTP otti murskavoiton!
Tanssitytöt on myös jätetty näköjään omaan kokoelmaan, vaikka materiaalia pitäis kyllä olla ;D
 
Viestejä
1 113
Vs: KTP - Vilpas, KE 11.11. klo 18:30 Steveco Areena

Huippu video! Ja shit tuo putback donkki hahaha :D
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös