Koripallo.com

KTP vs Karhubasket ke 8.1 klo 18:30

Viestejä
414
Tehdäänpäs uuden vuosikymmenen alkamisen kunniaksi illan ottelulle oma ketju!

Luvassa siis sarja 3. ja sarja 5. joukkueiden kohtaaminen Karhuvuoren sydämessä. Edelliset kaksi kohtaamista ovat menneet Kauhajokelaisille, ensin Kotkassa hieman tasaisemmin (88-93) ja sitten Kauhajoella ei niin tasaisesti (95-71). Keskinäisissä otteluissa eniten tuhoa vastustajalle ovat aiheuttaneet KTP:ltä JayVaughn Pinkston (21,5p/7,5levyä) ja Karhulta Samuel Givens (22p/6,5levyä). Lisäksi keskinäisten otteluiden tilastoissa Karhu on vetänyt pidemmän korren lähes kaikissa kategorioissa, ainoastaan menetyksiä KTP:llä on Karhua vähemmän (9 vs 12) ja torjuntoja enemmän (5 vs 2.5).

Lisämausteen otteluun tuo molempien joukkueiden tuoreet vahvistukset, Russo ja Spencer, joista kumpikaan ei ole vielä päässyt esiintymään joukkueiden välisissä kohtaamisissa. Russon tulon myötä on KTP:n levypallopelaaminen ja puolustaminen parantunut melkoisesti, sekä myös hyökkäyspäässä mies on tuonut lisää variaatioita tekemiseen, etenkin miss matchien myötä. Spencer on ehtinyt esiintyä ainoastaan yhdessä korisliigan ottelussa, tehden 27 minuutissa jo melko kattavan tilastorivin, 12/8/4t/4s. Melkoisen monipuolisesta ja etenkin puolustuspäässä taitavasta kaverista on siis kyse, mikäli Lahti otteluun on luottamista.

KTP:llä tässä, kuten kaikissa muissakin matseissa avainteemana on puolustus ja etenkin sen intensiteetti. Kaikissa peleissä missä KTP on omassa päässään onnistunut, on onnistumisia tullut myös hyökkäyspäässä. Karhu painottaa ennakossaan 1vs1 onnistumisia sekä aggressiivisuutta levypallopelissä ja samoihin asioihin tulisi allekirjoittaneen mielestä myös Kotkalaisten panostaa, varsinkin kokoylivoiman ollessa KTP:llä.

Pysyykö KTP:n peli kasassa kokonaiset 40 minuuttia vai lähtevätkö kolmannenkin kohtaamisen sarjapisteet Pohjanmaalle?

KTP:n ennakko: Kolmas kerta toden sanoo? | KTP-Basket

Karhun ennakko: Otteluennakko: KTP - Karhubasket - Karhu Basket
 
Viimeksi muokattu:
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös