Koripallo.com

KTP vs Kataja pe 29.3. Klo 18.30 @ Steveco Areena

Viestejä
6 186
Katajan hurja viikko puolessa välissä ja perjantaina edessä reissu Karhuvuoreen. Katajalla alla tältä viikolta jo kaksi kotiottelua, joista molemmista makeat trillerivoitot vajaamiehisenä. Samalla Kataja nousi taulukossa ainakin hetkeksi sijalle 4 ohi Kotkan. Juurikin kotiedun kannalta molemmille hyvin tärkeä ottelu. Siinä missä Kataja pelannut jo kolme ottelua alle viikkoon, niin KTP saanut viikon valmistautua. Katajan osalta kokoonpano lienee täysin sama mitä kotipeleissä. Palmi toki saattaa pelata, mutta veikkaan, ettei vielä tässä.
 
Viestejä
2 372
Omasta mielestäni KTP on tässä pelissä hienoinen suosikki, koska se on kotijoukkue ja Katajalla puuttuu kokoonpanosta ainakin Mullings ja Huolila ja todennäköisesti myös Palmi. Tässä pelissä on hyvä jo hakea hieman asetelmia kohti play offeja koska se voi olla että Kataja vs KTP on puolivälierissä vastakkain. Luulen että nähdään tiukka taistelu pisteistä koska kyllähän molemmat haluavat saada kotiedun puolivälieriin
 
Viestejä
1 593
Todella tärkeä peli kummankin joukkueen kannalta. KTP huikea vierasvoitossa Pyrintöä vastaan. Kakkoset
63% kolmoset 36% ja vapaaheitot 100% . Katajalla ei mitään jakoa noilla prosenteilla.

Ihailtavasti Kataja on taistellut vajaamiehisenä. Seppälän ja Simpsonin rasitus ollut kovilla. Toki KTP:lla jenkit pelaa tosia kovia minuutteja eli vaihtopenkki aika tuoretta, jos KTP uskaltaa käyttää sitä. Epäilen ettei uskalla. Tämä avaa kyllä mahdollisuuksia. Donte liennee pahin vastustaja. Langford/Nelson kyllä saadaan pidettyä kurissa riittävästi.

Täytyy siis lähteä Kotkaan peliä katsomaan.
 
Viestejä
19 535
Ei noista jätkien rasituksista kannata välittää. Ammattilaiset on ammattilaisia ja niitähän saa ja pitääkin peluuttaa vaikka aina täydet minuutit....

Mutta nyt uskoisin, että Katajan niukat voitot on loppu. Tässä käy niin, että Kataja ottaa ylivoimaisen voiton.

Ai että miksiköhän?

No koska Nikkarinen....

Ja tietenkin Katajan yllätysveto Parviainen. Ratkaiseeko ottelun peräti yksin?
 
Viestejä
216
Kreisi davis ratkaisee tämän pelin Nikkarisen avustuksella Katajalle. Koo Bee Dee, Koo Bee Dee, Koo Bee Dee!
 
Viestejä
19 535
Kyllä se on Veeti, kuka ratkaisee. Pitää " Antto-Kädet-Lanteilla " Nikkarisen Herran kurissa ja nuhteessa....

Kou Veeti Kou kou!
 
Viestejä
19 535
No Perttu on täytemiehenä ja parempi kuin kolme Katajan jenkulaa ja heitti pari kolmostakin.

Eli Katajan jenkulat ihan pihalla ja Tijatsi pahiten. Näyttää siltä, että tämä hiippailija vaan menee koko ajan huonommaksi.

Kreisi-Deivis ja Simppari heittävät kilpaa siitä, kumpi ehtii pelin aikana heittää enemmän ohi.

Vanttaja taitaa olla tässä vaiheessa Katajan paras.

Miksi Seppälä ei heitä enemmän?

Kotkan kotimaiset tehneet yhtensä 6 pistettä puoliajalle ja nekin kaikki tullut Nikkarisen kahdesta kolkista. Katajan kotimaiset taas olleet jenkuloita parempia.

No ei tästä mittään taaskaan tuu. Korkeintaan voitto. Jommalle kummalle siis.....
 
Viestejä
19 535
Miten sitä joku voikaan olla niin pihalla pelistä kuin Tijatsi. Kukahan hänetkin valitsi Katajaan? No vikkaan meni kuitenkin.

Kotkan jenkulat 71 p ja Katajan 27. Jos jotain positiivista, niin Katajan kotimaiset 52 ja Kotkan 29.

Alkoiko nyt näkyä tuo ottelutahti, kun vielä 3 aloitusviisikon pelaajaa Katajalta poissa? Varmaan niin.

Toivottavasti Kotkassa nyt ollaan ylpeitä ja hyvillä mielin, kun nöyryytettiin Katajaa. Tuolla Katajan puolustuspelillä ja hyökkäyksellä olisi kyllä vaikka mikä joukkue nöyryyttänyt Susirajan poikia.

Palmi, Huolila ja Mullinen. Tulkaa heti takaisin! Noiden veljesten kanssa olisi Katajalla ollut tosi helppo iltapuhde tänään....

Persjalka-Pauntsi ei loistanut, kai?
 
Viestejä
19 535
Veke huusi, että terveisiä Kotkasta!
Tekis mieli tuomareita päähän potkasta!
Vaikka tenorina hääri
kokoajan väärin
onneks kameraa ei käännetty nyt sinnepäin...

Hän ei muista mittään
hän ei muista mittään
Hän ei varmaan muista mittään....
 
Viestejä
6 186
Kotkan voitto ei yllätys, olisi liian hyvää ollut jos vajaamiehinen Kataja olisi voittanut vielä tämänkin. Ulkomaiset Katajasta ihan pihalla, siihenpä se tänään ratkesi sitten. Paha tappio, mutta kotietu edelleen omissa näpeissä. Toivottavasti Palmi ja Mullings mukana ensi viikolla, heitä Kataja tarvitsee. Tommille olisi myös käyttöä, mutta mahtaako enää pelata. Saattaa Karhua vastaan olla energiat loppu. Haiskahtaa tappiolle se.
 
Viestejä
2 372
Iso ero oli jenkeissä. KTP jenkit pelasi hyvin niinkuin vahvistusten kuuluu pelata toisin kuin Katajan jenkit jotka oli aivan paskoja. Katajan kotimaiset oli hyviä varsinkin Seppälä ja Vanttaja. Kotka kotimaisista Nikkarinen oli hyvässä heitossa. Tiukaksi menee taistelu kotiedusta puolivälieriin
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös