Koripallo.com

Lahti Basketball 2018-2019

Viestejä
462
Olipa hieno matsi! HBA ykkösjengillä vastassa ja LaBa koko matsin kuskin penkillä. On tuo VeMä vaan kova jätkä. Liidaa jengiä ihan uskomattomasti! Parasta antia oli Jantusen halailut pelin alussa!
Muuten LaBa veti nyt laajalla rintamalla. 1. jaksolla minuutteja Koskiselle ja toisella myös Lampenille. Byman pelas kauden parhaan pelin oikeaan paikkaan, kun Ikävalko ja jenkit oli jäässä. Nyt vielä Hesan Namika nurin ja puhtaalla pelillä joulutauolle! Bison tai Kristika jompikumpi droppaa vielä pisteitä kun pelaavat keskenään.
 
Viestejä
425
Kevät-kausi korkataan su klo 17. Vastaan tulee Torpan Pojat. Syksyllä taidettiin pelata sarja-avaus juurikin Topa vastaan vieraissa. Jatkuuko voitto-saldo edelleen.....Eikun hallille.
Toivotaan että LaBa saapuu parketille täydellä miehityksellä.....Aalto mukana ?????
 
Viestejä
462
Pwono toipunut polvivammastaan. Aaltokin ilmeisesti lähellä pelikuntoa. Pitäs kai olla muuten täysi miehitys. Toivottavasti sama hyvä meno jatkuu kevätkauden niin pleijareihin saa aikamoisen henkisen yliotteen kaikista.
Keskiviikkona on ilmeisesti cupin peli Loimaalla. Siitäkin olis hyvä kairata voitto, jottei Bisonsit ala mitään toiveita elättelemään... BC Lepi olis sitten seuraava vastus. Pitkälle voi mennä cupissakin koska finaali on jo 10.3 eikä sotke A dirren pleijareita.
Hyvältä tää näyttää jos avainmiehet säilyy ehjänä!
 
Viestejä
1 237
Keskiviikkona on ilmeisesti cupin peli Loimaalla. Siitäkin olis hyvä kairata voitto, jottei Bisonsit ala mitään toiveita elättelemään...

No joo, harmi ettei Bisons pysty vieläkään haastamaan täydellä kokoonpanolla (Lahdessa puuttui Salonen ja Ruutiainen)... Nyt Loimaalla tullee puuttumaan ainakin Laine (Vilppaalla peli) Lammela on intissä, pari nuorta junnua loukkaantuneena ja Marttinen taitaa olla vasta kuntoutumassa. Ei hyvä.
 
Viestejä
425
Kevät korkattu Topo voitolla. Olipa todella nihkeää 2 ekaa jaksoa. Lahti lähti mukaan Topon kävely-vauhtiin.Kumpikin joukkue löysäili ja heitti surkeasti. Eka 10 min 10-13 Topolle. 2 j sama huono tempo jatkui.
3 j Lahti lisäsi tempoa ja alkoi juosta, Topo ei pystynyt vastaamaan. Latimer ja Coleman surkeassa kunnossa divariin.
Towa sentään yritti koko matsin kiitettävästi. 4 j matsi oli jo selkeästi Lahden. Lahdelta puuttuivat kokeneet Ikävalko ja Vuori. Ikävalko istui siviileissä penkillä, Ileä ei näkynyt....

Ke Suomen Cupia Loimaalla.....toivotaan että edes toinen kaksikosta Ikävalko Vuori pelaisi.
 
Viestejä
462
Ke Suomen Cupia Loimaalla.....toivotaan että edes toinen kaksikosta Ikävalko Vuori pelaisi
Kyllä takakentälle apuja kaivataan. Ali on korisliigatasoa ja Byman heitti hyvin, mutta vaatii ihan vapaan paikan heiton lataamiseen. Vaikka Lampenista kovasti tulevaisuuden vastuunkantajaa odotetaan, niin jotenkin vaikeelta nuoren miehen peli ja erityisesti heitto näyttää. Ikävalko pomputtaa paljon, mutta pystyy ahtaastakin paikasta heittään kolkin. Vuoren nopeus, ajot ja puolustus kelpaisi kans kevyesti Korisliigaan. Saataskohan VeMä tai Vuori tai jopa molemmat vielä ens kaudella jatkamaan?
 
Viestejä
425
Oho. LaBa voitti Biisonit 76-80 Suomen cupissa.
Lahelta pois Mäkä Vuori Ikävalko.
6 äijää teki kaikki pisteet.
Pwono 26p Jones 16p.......
Ei Biisonitkaan mitenkään vakuuttanut.....
No...Suomen cup jatkuu....
 

Liigajyrä

Joo kyllä LaBa on varma nousija. Turha pelata näitä pelejä ku vois siirtyä suoraan liigaan vaan. Tää sarja on pelattu.
 
Viestejä
1 237
Oho. LaBa voitti Biisonit 76-80 Suomen cupissa.
Lahelta pois Mäkä Vuori Ikävalko.
6 äijää teki kaikki pisteet.
Pwono 26p Jones 16p.......
Ei Biisonitkaan mitenkään vakuuttanut.....
No...Suomen cup jatkuu....

Ei vakuuttanut ei... Mutta omasta mielestä ihan odotettu tulos, vaikka Lahti olikin hyvin vajaalla.
Mutta sitten tapaus Susijengi-Virtanen. Ihan oikeasti. Mies edustaa Lahden faniryhmää ja Susijengiä...

Miestä oltiin heittämässä ulos jo ovella. Risto-setä marssi halliin ja huusi eläkeläisrouvalle (joka vain kommentoi jotakin kun liput olivat ilmaisia) naama punaisena "pidä pääs kiinni s**t**** lu*ppu!"
Pitkin peliä haukut sai ex-lahtelaiset pelaajat, Arttu, tuomarit moneen otteeseen. Todennäköisesti järkkärit ja katsojatkin?
Pelin jälkeen Vesa Mäkäläinen kävi antamassa ilmeisesti pientä palautetta Ristolle, niin eikös siellä Risto huuda takaisin (sun pitäisi pelata, häpeä saa*an*, häpeä!

Lahdella on kovaääninen faniryhmä, joka kiertää myös paljon, mutta ihan oikeasti tuletteko peliin katsomaan omienne peliä vai keskittymään vastustajan haukkumiseen ja entisten pelaajien (omien kasvattien) pilkkaamiseen? Tämä siis koskee lähinnä Ristoa, mutta tauti on tarttunut myös muihin... Jotain järkeä katsomokäyttäytymiseen kiitos.

Onnittelut voitosta!
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
462
Joo kyllä LaBa on varma nousija. Turha pelata näitä pelejä ku vois siirtyä suoraan liigaan vaan. Tää sarja on pelattu.
Ei missään nimessä. Pleijarit on aina pleijarit. Uskoa toki antaa että ilman kahta tai kolmea kärkipelaajaa tulee tämmösiä voittoja. Bisons, HBA ja erityisesti Kristika on varteenotettavia haastajia keväällä.
 
Viestejä
96
Tietääkö kukaan, mikä poissa olevia Lahden pelaajia vaivaa? Melko kapealla porukalla otetaan voittoja juuri nyt.
 
Viestejä
6 198
Ja tämä Virtanen tosiaan edustaa vieläpä Susijengin faneja, eikös se ole ihan perustaja jäseniä ja ydinporukkaa siinä? Ihan pelle koko jätkä, aikoinaan kun tiputettiin Lahti puolivälierissä, niin viidennen pelin jälkeen haukkui meidän silloisen faniryhmämme puheenjohtajan kun ei pitänyt lupaustaan juosta alasti hallin ympäri. Tuskin olisi haukkuja tullut jos tulos olisi ollut toinen... Eikös Risto persettä näyttänyt kans tässä joku vuosi sitten katsomosta kentälle?? Pelle.
 
Viestejä
462
Rapatessa roiskuu vois osittain sanoa. Minusta on hienoa, että LaBalla on kuuluva faniryhmä, joka on tunteella mukana. Tämä kuuluu kilpaurheiluun ja monessa muussa maassa täysin arkipäivää - jopa menestyvän seuran edellytys. Muutaman kerran on nähty, että kun LaBa-faniryhmä on poissa tai hiljaa on Lahessakin pelissä ihan eri ja vaisu tunnelma. Parhaimmillaan faniryhmä pitää sopivasti ääntä ja yleisöä on se reilut tuhat divarissa. Tästä saattaa osa täälläkin kirjoittelevista olla kateellinen?

Vastustajan grillaus kuuluu myös minusta pelin henkeen. Esim. Henttonen on sulanut monta kertaa Lahen faniryhmän käsittelyssä. Mitä en hyväksy ja mistä VeMäkin on varmaan käynyt sanomassa on täysin sivullisille tai omille huutelu. Samoten välillä huutelu menee liian syvälle henkilökohtaisuuksiin, johon osittain samaan täällä sortuu osa noilla pelle-kirjoituksillaan.

Toivon, että LaBan faniryhmä jatkaa äänekkäänä ja joukoltaan jopa suurempana (nytkin muuten tais seura maksaa max. 50 hengen reissun Loimaalle - en tiedä montako lopulta lähti reissuun?), mutta Layupin ohje järjen käytöstä huutelussa ja sivullisille räyhäämisessä on kyllä ihan paikallaan.
 
Viestejä
462
Nyt se eka tappio sieltä tuli. Varmaan olikin kevätkauden vaikeimpia matseja mennä Ouluun, mutta toisaalta koko jengi terveenä.

Ynni veti korinaluksen tukkoon ja kolmoset ei LaBalla pudonnut sinnepäinkään. Tämä on minusta se ainoa tapa millä Lahtea voi horjuttaa, kun kunnon viivan takaa heittäjiä ei ole.

Ynni täysin jenkkien varassa. Toivotaan et samat jätkät rokottaa muitakin kärkijengejä.

Lopussa vähän rähinää. Ihan jees. Näytti ainakin sen, että eka tappio otettiin tosissaan.
 
Viestejä
530
Voi olla aika paha vastustaja kelle vaan Oulu playoffien tullen. Mikäli nuo kolme jenkkiä pelikunnossa. Jos loppukaudesta Topo ja Oulu ovat tasapisteissä niin voi olla jopa edullista Lahden hävitä topolle.
 
Viestejä
462
LaBalla meni jo kevään ToPo matsi. Noiden kahden pelin perusteella ei ole epäselvyyttä kumpi ToPo vai Ynni on korkeammalla keväällä. Uskon et HBA rynnii myös Toposta ohi.
LaBalla ei voi olla muuta tavoitetta kuin voittaa kaikki. Omalla pelillä vaan ekaks runkosarja kotiin ja sit kotiedulla matsi kerrallaan pleijareita eteenpäin. Toki jos saa toivoa niin HBAn ja Ynnin vois jättää kohtaamatta ennen mahdollisia finaaleja.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös