Koripallo.com

Lahti Basketball 2021-2022

Viestejä
5 495
Pakko tykätä näistä sainauksista. Selvästi kovempia kavereita kuin Lahteen on saatu napattua pitkiin pitkiin aikoihin.

Näistä kolmesta jenkkikiinnityksestä huomaa, että Poikola vannoo jatkossakin pelipaikattomin pelaamisen nimeen. Gilder pystyy pyörittämään peliä, pelaamaan pallottomana ja puolustamaan tarvittaessa vähän isompia laitureitakin.

Gilder pystyy kunnossa ollessaan skoraamaan Pearsonin tavoin, mutta on selvästi monipuolisempi pelaaja ja eri tason joukkuepelaaja. Clarken tavoin potentiaalia olisi paljon nähtyä parempaankin, jos roolitus osuu kohdalleen.
 
Viestejä
295
Lahdella hyväntuntuinen nuori taisteleva ryhmä. Voi olla että neljättä jenkkiä ei tule , ainakaan heti. Tai sitten jos löytyy sopiva kotimainen pelaaja viellä ?
Toivotaan että lokakuussa voidaan jo nauttia sarja-avaus täysillä katsomoilla.
 
Viestejä
420
Jaahas.. Peel nähty Lahessa.....
Muut jenkulat tulevat varmaan lähiaikoina perässä. Yhteis-reenit siis alkavat .
Robert Bärlund palaa Lahteen 2v sopparilla. Pietin mukaan aloittaa B-dirressä. Kehityksen mukaan ehkä liiga-pelejäkin tiedossa?
Veikö vikan kiintiö-paikan liiga-miehistöstä vai onko odotettavissa viellä kenties 4s jenkki?
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
826
Milläs kokoonpanolla Lahti pelasi Kouvoja vastaan, tai onko Lahden tilastoja jostain nähtävissä?
 
Viestejä
3 481
Milläs kokoonpanolla Lahti pelasi Kouvoja vastaan, tai onko Lahden tilastoja jostain nähtävissä?

Ainakin Kouvojen Facebookissa matsin tilastot
 
Viestejä
5 495
Kovin pitkälle meneviä johtopäätöksiä ei yhdestä höntsymatsista voi vetää, mutta aikamoisen surkea toinen puoliaika. Peelin 3 pinnaa Kouvojen kotimaisia vastaan on sellainen suoritus, joka hieman huolestuttaa. Varsinkin, kun Peelin koko viime kausi oli varsin vaisu pudotuspelejä lukuun ottamatta.

Heti pisti myös silmään Pöllän miehekkäät 12/12/2 reilun 18 minsan peliajalla. Taisi ottaa melkoisen erävoiton Ventoniemestä.

Hienoa, että Gilder saapui jo Lahteen. Kyseessä on niin kova pelimies, etten olisi antanut sille läheskään 100 prosentin todennäköisyyttä, että ylipäätään saapuu Suomeen. Mitenköhän Clarke? Entä neljäs ulkomaalainen?

Taas saman fiilikset kuin ennen viime vuotta. Joukkueella on huonolla tavalla leveä pelaajamateriaali. LaBalla saattaa olla minun laskujen mukaan ensi kaudella 13+ pelaajaa, jotka kuuluisivat joukkueessa kuin joukkueessa pelaavaan rotaatioon. Tähdet sen sijaan loistavat poissaolollaan.
 
Viestejä
5 495
Todella tutunnäköinen kaveri, mutta en nyt osaa yhdistää kehenkään. Ihme, ettei mitään uutisia ole kuulut.
 
Viestejä
5 495
Asia taisi selvitä 3x3-uutisten perusteella. Kyseessä on ilmeisesti Xavier Richards, joka on pelannut yliopistosta Tennessee Staten joukkueessa ja sittemmin ilmeisesti etsinyt ammattilaissopimusta.

Taustoista voi jo päätellä, että pelannee lähinnä divarissa.
 
Viestejä
132
Laballe 3x3 koriksen Suomenmestaruus. Kokoonpanossa pelasivat Nuutti Vesanen, Arttu Nykänen, Eemi Lukkonen ja Xavier Richards. MVP-palkinto Eemille.
 
Viestejä
138
Sääli että Lahtikin vajosi nopeasti tiedotuslinjassa yleiselle korisliigatasolle. Kausikorttimyynnin kuumimpana sesonkina fanit saa arvailla ketä joukkueessa pelaa jne. Alkuun oli hyvä pöhinä päällä.
 
Viestejä
138
Voisitko vähän avata tätä mielipidettä? Minkä asian suhteen LaBan tiedotus on huonoa?

En löydä viralliselta kotisivulta joukkueosiosta kuin osan pelaajista. Ihan perusjuttuja jonka äkkiseltään vilkaistuna on hoitanut ajantasaisesti Vilpas, Seagulls, Kataja, Karhu ja KTP.
 
Viestejä
72
En löydä viralliselta kotisivulta joukkueosiosta kuin osan pelaajista.
Josko sivuilla ovat pelaajat joiden try-out on päättynyt ja jotka ovat varmalla sopimuksella. Esim. Peel tuskin on try-outilla kun on tuttu pelaaja. Sivulta puuttuu kai kolme pelaajaa, joista yksi on tuore sopimus ja kaksi hetki sitten suomeen tullutta amerikkalaista.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös