Koripallo.com

Lahti Basketball 2021-2022

Viestejä
5 500
Näillä spekseillä:


Eli liikkuvaa, ulottuvaa korinaluspelaajaa, joka tuo joukkueeseen lisää aggressiivisuutta, fyysisyyttä ja kykyä viimeistellä korin alta. Astetta siis Peeliä isompaa ja puhtaampaa korinaluspelaajaa tämä joukkue kaipaa.
 
Viestejä
72
Materiaali on kyllä leveä, mutta ilmeisesti kuitenkin tasoltaan aika keskinkertainen?
Sillä lailla. Ei riitä pisteen voitot. Isompia voittoja pitäisi ottaa kotimaisella kokoonpanolla, että olisi muuta kuin keskinkertaista pelaajaa.
 
Viestejä
3 505
Ihan mielenkiinnosta seurasin Lahden peliä tänään. Se mikä pisti vahvasti silmään että Poikolan kolmiohyökkäyshän siellä edelleen pyörii ja näin muutamien vuosien jälkeen se tuntui oikein raikkaalta. Ja kotimaiset pyörittää peliä niin että se on oikeasti aika elävää.
Toisaalta täytyy sanoa että kyllä nuo Nokian vahvistukset olivat kaikki melko kädettömiä, Toro tosin on varsinainen monster rebounder.
Hieno voitto Lahdelta, kyllä tuolla pelillä ymmärtää yli tonnin katsojaluvut kotikentällä.
 
Viestejä
297
Mahtava tason nosto KTP pelistä..... 35 min jaksettiin juosta ja taistella kotimaisilla. Sitten iski väsy ja tuli huonoja ratkaisuja. Lopusta tulikin trilleri. Nokia johtoon vikalla minuutilla. Villelle vaparit, eka sisään, toinen ohi, oma levyri ja huima 2p sisään. Tilanne 75-76.Nokialla n. 15 s aikaa yrittää voitto-koria. Tällä kertaa ohi ja Laballe tuiki-tärkeät 2p sarja-taulukkoon ja Nokia jäi 4p päähän.
Waxlax pelasi tänään huippu-pelin... Koko joukkue puolusti hyvin... Ventoniemi hakee viellä itseään, ei mennyt mistään sisään, mutta joukkueessa se on voima.
Kohta jenkkejä lisää sairas-tuvalta ja uusi jenkki ehkä jo la mukana.
Joukkue pääsee taas harjoittelemaan koko ryhmällä mikä erittäin tärkeää. Ajatukset taas koripalloon onnettomuuden jälkeen. Tämä voitto antoi taatusti lisä-buustia koko joukkueelle!!!
6 joukkoon junassa ollaan edelleen mukana!!
 
Viestejä
847
Sillä lailla. Ei riitä pisteen voitot. Isompia voittoja pitäisi ottaa kotimaisella kokoonpanolla, että olisi muuta kuin keskinkertaista pelaajaa.
Eipä tuo perustunut mihinkään muuhun kuin sen hetkiseen sarjasijoitukseen. Tänään en ole tuloksia katsonut, mutta jos ovat voittaneet, niin hienoa!
 
Viestejä
5 500
Tässä tämä Lahden materiaalin leveys näkyy. Toivottavasti tämä toimii herätyksenä myös jenkeille, että kentällä pitäisi tehdä paljon muutakin kuin laittaa heittoja ilmaan. Potentiaalisesti Lahden pitäisi jenkkien kera pystyä juoksemaan jalat alta (melkein) kaikilta joukkueilta tässä sarjassa.
 
Viestejä
5 500
Jos ei tietäisi näitä pelaajia, niin parissa viime matsissa olisi voinut erehtyä luulemaan Waxlaxia kohtuu kovaksi jenkkivahvistukseksi. Karseita tilastorivejä. Jos tämä tekemisen taso saadaan siirrettyä vielä jenkkeihinkin, niin tässä voi olla todella potentiaalinen joukkue keväällä.
 
Viestejä
1 196
Vähän tulee mieleen näistä peleistä viime kauden Kauhajoki-Seagulls peli jossa karhu veti ilman jenkkejä ja Okko paino 50 pinnaa. Upeaa miten sarjassa voi voittaa pelejä täysin kotimaisilla
 
Viestejä
297
Hyvin jaksoi Laba painaa 9 ukolla läpi matsin. Lopussa 8lla kun Luukkonen joutui suihkuun.
Huimaa sitoutumista koko ryhmältä. Välillä mentiin päästä päähän liiankin kovaa.... Mutta Pyrsä ei saanut hengähtää yhtään. Tämä pelitapa toiminut nyt Nokiaa ja Pyrsää vastaan. Toivotaan sairastuvalta äkkiä apuja koska tämä 9 rotaatio kuluttaa sekä harkoissa että peleissä. 4s jenkki varmaan jo tulossa? Toivotaan että antaa heti joukkueelle lisää huili minuutteja.
3 muuta jenkkiä tänään penkillä siviileissä, ei ole tullut lekurilta viellä peli-lupaa. Saavatko jo harjoitella kevyesti?
Tänään koko joukkueelta hyvä tasainen esitys. Palkintona 2p sarja-taulukkoon ja 6 joukkoon. Hienoa että Ventoniemi onnistui tänään hyvin muutaman huonon pelin jälkeen.
Pyrsän jenkit tänään Keithiä lukuunottamatta aika huonoja tosin ansio siitä Laban puolustukselle!
Tästä hyvä jatkaa...
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös