Naisten Divari 2014-2015

Lapaset

Vs: Naisten Divari 2014-2015

Puheenavaaja sanoi:
Espoossa EBT otti 14 pinnan voiton Nokiasta. Ratkaisu tapahtui viimeisellä neljänneksellä joka kirjattiin kotijoukkueelle 12 pisteen erolla. EBT on peluuttanut rosteriaan hyvin tasaisesti ja ratkaisijoita on riittänyt Lotta Eräkankaasta alkaen. Nokialaisista Anni Lehtolan iltapuhde näyttää oikein hyvältä. Menna ja Hyvärinen ovat pysyneet kohtuullisen hyvin kurissa. Oma silmä kiinnitti huomiota myös pallonmenetyksiin: EBT:llä 27 menetystä, BC Nokialla 30. Melkoisia lukuja.

Pelejä nähneet, kommentoikaapa mitä siellä parketeilla tapahtui.
Paikalla olleena voin sanoa että tuomareilla ei pysynyt homma lapasessa... ei kummassakaan päässä. Joku muu jatkaa.
 

Pyyntö tuomarinimeäjälle

Vs: Naisten Divari 2014-2015

Tuomarit osasivat viheltää askeleet, kaksoiskuljetukset ja rajojen ylitykset. Väärät skriinit, käsille lyönnit ja kaikki korin alla tapahtuvat virheet jäivät viheltämättä. Sen takia tekuja jaettiin molemmille joukkueille. Kun ei muuta osata niin käytetään "valtaa". Näitä tuomareita ei pitäisi laittaa aikuisten 1.divareita eikä mitään SM-sarjaa viheltämään. Voisivat harjoitella ensin hiukan hidastempoisemmissa matseissa.
Voisiko tuomarinimeäjältä pyytää hiukan järkeä. Tälläiset tuomarit eivät ole hyvää mainosta koripallolle kun niitä katsojia kerrankin saadaan paikalle.
 
Viestejä
264
Vs: Naisten Divari 2014-2015

Divarin runkosarjan katsojakeskiarvot ja muutos edelliskauteen

Kataja 100 (-25)
HNMKY 81 (2.div)
Nokia 76 (2.div)
EBT 75 (+11)
Helmi 69 (-19 vrt. KaPo)
HoNsU 63 (-47 liiga)
PuHu 59 (-7)
Honka A 52 (-1)
Capitals 52 (-26)
ToPo II 45 (+1)

Runkosarjan ka. 65 (-16)

Katajan ja Nokian luvut eivät tosin ole kuin suuntaa antavia, Joensuusta oli ilmoitettu katsojamäärä vain neljään peliin ja Nokialta viiteen. ToPo II:lta puuttui yhden pelin katsojamäärä. Sarjanousua viime kaudella tavoitelleiden Pontevan, Pyrinnön ja Vimpelin poistuminen näkyy katsojamäärissä selvästi.
 

Mielenkiintoista

Vs: Naisten Divari 2014-2015

Eilen Nokialla peliä seuranneena täytyy todeta seuraavaa:

- EBT pelasi hyvää modernia koripalloa, johon kuuluu tiukka joukkupuolustus, hyvä joukkuehyökkäys ja hyvä materiaalin käyttö.
- Nokia jäi täydellisesti jalkoihin.
- Nykysuuntauksen mukaisesti tuomarin piti yksi pakollinen (ja täysin tarpeeton) teku loppupelissä viheltää, kun ei muuten päässyt selvässä pelissä esille.
- EBT:n jenkkivalinta tuntuu osuneen nappiin, takamies pyöritti peliä rauhallisesti ja teki omia ratkaisuja mutta myös löysi vapaat joukkuetoverit.
 
Vs: Naisten Divari 2014-2015

Nokialla taisi olla hyvin poikkeuksellinen matsi. Ilman Hyväristä pelannut kotijoukkue aloitti hyvin, mutta sitten espoolaiset murjoivat Nokian maanrakoon viimeisen 30 minuutin aikana. Veikkailin tähän sarjaan BC Nokian voittoa, mutta enää on vaikea uskoa siihen. Ainakaan ilman Hyväristä.

Helmi taistelee hienosti Hukkia vastaan mutta coach Niemisen joukot hoitavat matsit lopussa himaan joko rutiinilla tai onnella. Vaikea on enää onneen uskoa, niin monta tiukkaa peliä Puhu on kääntänyt viimeisillä minuuteilla voitoksi.

Meneekös nämä molemmat ottelusarjat suoraan 3-0?
 
Vs: Naisten Divari 2014-2015

Etelän joukkueilla on aina pitkiä tyttöjä enemmän kuin noilla pienempien paikkakuntien joukkueilla, siinä merkittävä ero joka ratkaisee.
 

Viekkaus

Vs: Naisten Divari 2014-2015

Noinhan tuossa sitten kävi, EBT ja Puhuttaret menivät 3-0 finaaliin.
Finaalin vieneekin sitten EBT 3-1.
 
Vs: Naisten Divari 2014-2015

Tiukan ottelun ja jatkoajan jälkeen Ebt 3-0 voitolla naisten korisliigaan. Upea suoritus ja onnittelut!
 
Vs: Naisten Divari 2014-2015

Divarin mestaruus ja paikka liigaan. Onnittelut EBT:lle.

Erittäin kova suoritus - etenkin kun a-tyttöjen välieräsarja osui mehukkaasti juuri samaan ajankohtaan.
 
Vs: Naisten Divari 2014-2015

Eilen alioitti oman urakkansa HelmiHBA ja HelmiCapitals. Voitto Märskyn tytöille 39 pinnan erolla eli vastustajalla ei ollut juuri mitään mahdollisuuksia kovaa juossutta ja puolustanutta Märskyn tyttöjä vastaan. Pitää sen kyllä jossain myös näkyä jos treenaa pari kertaa päivässä eli tässä tulos.