Koripallo.com

Naisten maajoukkuepelit 2018

Korskuva

Jos puhutaan junnujen korinteosta niin eipä nuo ammattilaisetkaan hyviltä näyttäneet. Heittopeli oli luokatonta ja Holopaisen sijoittuminen puolustuksessa sen verran heikkoa että Salminen meinas pari kertaa repiä pukinpartansa irti.
 
Viestejä
12
Aika usein kotimaan peleissä se on juuri Kahelin joka puolustaa vastustajan kovinta hyökkäyspään asetta. Hänen paikkaansa ei kannata arvioida ihan pelkästään pistetilastoa lukemalla.
Sama pätee Vapamaan kohdalla.
Hyvä fyysinen puolustaja
Puolustuslevyreissä 3. ja riistoissa ykkönen kotimaisista pelaajista.
 
Viestejä
826
Vapamaa on tosiaan noussut uudelle tasolle vasta tänä vuonna.
Hyvin vetää nyt ja hyvin veti kymmenen vuotta sitten. Välissä on ollut vaihtelevaa, joitakin selvästi heikompiakin kausia.

Tekee mieli väittää: on noussut samalle tasolle kuin OrJyssä a-junnuaikoina ja heti sen jälkeen Hämeenmaan osuuskaupassa.
 
Viestejä
116
Hyvin vetää nyt ja hyvin veti kymmenen vuotta sitten. Välissä on ollut vaihtelevaa, joitakin selvästi heikompiakin kausia.

Tekee mieli väittää: on noussut samalle tasolle kuin OrJyssä a-junnuaikoina ja heti sen jälkeen Hämeenmaan osuuskaupassa.
Turhaa hehkutusta-: 1 hyökkäyslevypallo koko kaudessa , ainoa ase hyökkäyksissä kolmosten pyssytys paikolitaan- ToPa vastaan ei hankala homma,mutta kansanvälisessä vauhdissa pitäisi pystyä myös ratkasiuihin kuljetuksen päätteeksi ja luoda itse heittopaikka
 
Viestejä
1 501
EM-karsintavoitot 2000-luvulla:
Bosnia x3
Bulgaria x2
Iso-Britannia
Latvia
Luxemburg x2
Norja
Saksa
Serbia
Slovenia x2
Viro
 
Viestejä
1 501
Tuukkanen on päässyt hyvin sisään maajoukkueen uuteen pelityyliin. Nykyinen Tuukkasen pelityyli muistuttaa Damon Stoudamireä, joka oli kauden 1995-96 NBA-tulokas....
 
Viestejä
1 501
Romania pääsi rinnalle ja ohi nopeilla hyökkäyksillä...Pallonmenetykset, pelaajien yhteentörmäykset ja kaikenlainen kompurointi sekä sählääminen kuuluu nopeaan pelitapaan. Pelaaminen ei voi olla kovin kontrolloitua, jos pyritään pelaamaan todella nopeasti...
 
Viestejä
213
Olihan se hyvä, että pärjättiin jonkin aikaa. Noissa peleissä käy kyllä 99/100 niin että lopussa se parempi voittaa kuitenkin.
 
Viestejä
1 501
Nyt saat kyllä avata tätä, sillä vertaus on aika hurja
Muistaakseni Damon Stoudamireä hänen tulokaskautenaan puolustaneet kertoivat, että hänen perässään oli vaikea pysyä. Muut pelaajat kuvailivat vaikeaa puolustusurakkaa sanomalla, että Stoudamirellä olisi ikään kuin ollut rullaluistimet jalassa. Sen vuoksi häntä alettiin verrata sarjakuvahahmoon nimeltä "Mighty mouse".

Tuukkanen lähti nopeaan hyökkäykseen kuin tykin suusta. Hän ei katsonut taakseen pysyikö Bejedi vauhdissa mukana. Palloa työnnettiin eteenpäin todella ahnaasti.

Romanialaiset eivät kyseenalaistaneet Tuukkasen pallonkäsittelytaitoja. Esimerkiksi Kuierin kimppuun hyökättiin ahnaammin....Lisäksi Tuukkanen ajoi vapaaheittoviivalle ja laittoi ilmaan hypärin samalla tyylillä kuin Stoudamire...Varsin nopeaa pelaamista Tuukkaselta tänään...
 
Viestejä
116
Melkein jo voitettiin, mutta Salminen peluutti jälleen väsyneitä pelaajia, jolloin aivotoiminta ja jäsenet hidastuivat. Sama konsepti kuin kotimaan liigassa. Bejedi teki paljon pisteitä, mutta neljännellä jaksolla itsekkyys johti hänet epätoivoisiin yrityksiin.
Nyt Tuukkaselle 32 minuuttia peliaikaa ja muutenkin ei juuri viimeisellä neljännekselle vaihtoja.Tulosella 3 minuutissa Suomi +8 : kiitokseksi loppu matsi penkillä.....
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1 501
Nyt Tuukkaselle 32 minuuttia peliaikaa ja muutenkin ei juuri viimeisellä neljännekselle vaihtoja.
Nuorille pelaajille tapahtuu tyypillisesti alokasmaisia mokia. Kuier heitti neljännessä erässä kolmosen ja lähti hakemaan hyökkäyslevypalloa omasta heitosta ja Romania rankaisi nopealla hyökkäyksellä (Sasu Salin teki saman mokan Koperissa 2013).

Tuukkasen ja Bejedin peluutus neljännessä erässä oli minun mielestäni perusteltua... Linda-Lotta Lehtoranta kuului myös kentälle, koska hän menettää pallollisena pelaajana keskimäärin vähiten palloja...
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös