Koripallo.com

PLAYOFFS 2011, puolivälierät: Korihait - Honka

Kumpi etenee välieriin?

  • Korihait

    Ääniä: 55 75,3%
  • Honka

    Ääniä: 18 24,7%

  • Äänestäjiä
    73
Viestejä
44
korihaithonka.pngEli pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella runkosarjan neljänneksi sijoittunut Korihait saa vastaansa Hongan Espoosta.

Lähtökohdat:

Korihait lähti tähän kauteen ilman suurempia odotuksia. Kouvoihin siirtyneen Jyri Lehtosen tilalle astui valmentajakolmikko, joka sai monet joukkueen faneista repimään hiuksiaan. Viimeistään jenkkikolmikon nimeäminen vei viimeisetkin toivon rippeet usealta ukilaiselta. Kauden mittaan Korihait kuitenkin yllätti sekä asiantuntijat että tavalliset kuolevaisetkin pelillään. Hyvän syksyn pelannut joukkue ei hyytynytkään kevättalvella; päinvastoin peli on parantunut. Korihaista ei löydy yhtä "supertähteä", vaan joukkueessa on useita ratkaisuihin kykeneviä pelaajia, ja ennen kaikkea jokainen pelaaja on valmis antamaan kaikkensa puolustuksessa. Lisäksi joukkuehenki vaikuttaisi ulospäin erittäin kovalta.

Honka taas aloitti kautensa aivan toisenlaisista asetelmista. Espoolaiset halusivat lähteä kokeilemaan VTB-liigaa Korisliigan ohella. Joukkueeseen saatiin aivan viime hetkillä hankittua hyvä valmentaja ja erinomaiset jenkit, jonka lisäksi joukkueessa pelaa pari maajoukkueessa esiintynyttä suomalaista ja lupaavia nuoria. VTB:ssä Honka ei voittanut pelin peliä, Korisliigassa tuli viides sija. Materiaaliin nähden Hongan kausi on ollut tähän mennessä selvä pettymys, ihan sama kuinka paljon on mennyt aikaa VTB-puuhasteluihin. Joukkueessa olisi valtavasti potentiialia, mutta jotain selvästikin puuttuu. (Joukkuehenki? Kunnon roolitus? Palkat?)

Honka lähtee pienoisesta haastajan roolista tähän pariin. Espoolaiset eivät ole viime peleissä vaikuttaneet valmiilta pudotuspeleihin. Tuskin nämä pelit kuitenkaan mitään Korihaiden läpihuutojuttuja tule olemaan. Korihailta etenkin Wright ja Moore ovat olleet vakuuttaavia tiukoissa paikoissa, Hongalta löytyy kokemusta kovista peleistä useammalla pelaajalla, joten järkyttäviä jäätymisiä tuskin tullaan näkemään.

Jotta Korihait taistelisi tänä keväänä mitaleista, täytyy Hongan jenkit pysäyttää ja heittäjiltä ottaa tila pois. Nopeita tulisi juosta mahdollisimman paljon, niissä tämä joukkue on lähes pysäyttämätön. Pallosta täytyy myös pitää huolta erityisen paljon, ja valmentajakolmikon on keksittävä jotain uutta, jottei tule samanlaisia murskatappioita kuin viime vuosina playoffeissa.
Hongan taas tulee hidastaa Korihaiden peliä mahdollisimman paljon, muuten kausi on nopeasti ohi. Tämän lisäksi on keskityttävä levypallopelaamiseen etenkin omalla korilla. Mikäli heitot uppoavat, on Espoo vahvoilla.

Kauden aikaisemmat kohtaamiset:


Korihait 92 - 82 Honka
Honka saapui ensimmäisen kerran Korihaiden vieraaksi syyskuun lopussa kauden kolmannessa liigapelissä. Salmisella ei ollut Sarcevicin ja Jalosen pysäyttämiseen tarvittavia jippoja, ja kun heitto vielä kulki kaaren takaa, niin Korihait nousi voittoon heikohkon alun jälkeen.

Honka 84 - 78 Korihait
Marraskuun 17. päivänä Espoossa pelatussa ottelussa Honka Iisalo voitti Korihait, vaikka Espoo antoi tasoitusta Belserin verran. Hyvä osoitus siitä, miten voi käydä Iisalon tai jonkun muun heittäjän päästessä rytmiin.

Korihait 84 - 66 Honka
Viikko vuoden vaihtumisen jälkeen pelatussa pelissä Korihait dominoi jokaisella osa-alueella. Varsinkin Hongan takamiehillä oli kova paikka, kun Wilson puuttui kokoonpanosta. Ei tappiota kuitenkaan Wilsonin puuttumisen pikkiin voida laittaa, sillä Uki vei mm. 20 hyökkäyslevyä.

Honka 86 - 100 Korihait
Molemmilla joukkueilla oli panosta tässä helmikuussa pelatussa pelissä, sillä lopputulos olisi tietyissä tapauksissa saattanut vaikuttaa kotiedun saamiseen. Heikon alun jälkeen vierailija meni menojaan, eikä voittajasta ollut lopulta epäselvyyttä. Voiton arvokkuutta lisää myös se, ettei Hongalta puuttunut yhtään hyvää pelaajaa kokoonpanosta.Kolme asiaa, jotka saattavat ratkaista voittajan:


Korihaiden kotietu
Seuran ensimmäinen kotietu noin kahteensataan vuoteen, joka kertoo jotain kauden onnistumisesta tähän mennessä. Korihaita on lähes mahdoton voittaa kotonaan, tähän on pystynyt tällä kaudella vain kolme joukkuetta. Kaksi näistä hävityistä peleistä olisi voinut kääntyä kotijoukkueelle hiukan paremman onnen avulla. Lisäksi Korihailla on yksi Korisliigan parhaista, ellei jopa paras kotiyleisö, joka syttynee vielä aivan uudelle tasolle playoffeissa.

Hongan jenkit
Hongalla on varmaan sarjan parhaat ulkomaanavut. Wilson on kova scoraaja, joka jakaa palloa myös muille. Belser ja Williamson taas monipuolisia pelaajia, jotka tulevat aiheuttamaan match-up ongelmia varsinkin, kun Moore ja/tai Heinonen on penkillä.

Kenen käsi on kuumana?
Hongan joukkue on täynnä kovia heittäjiä: Wilson, Iisalo, Matinen, Vanttaja... Oikeastaan ketään ei saa jättää vapaaksi, muuten omissa soi. Korihaiden Jalonen, Wright ja Moore ovat yhtälailla kohtuu varmoja heitoissaan. Jos joku pelaaja saa heittonsa kulkemaan, voi yksittäinen ottelu kääntyä helposti voitoksi.


Pelien ajankohdat ovat uusimpien tietojen mukaan seuraavat:

Pe 1.4. klo 18.30 Korihait - Honka
Su 3.4. klo 17.00 Honka - Korihait
Ti 5.4. klo 18.30 Korihait - Honka
To 7.4. klo 18.30 Honka - Korihait tarvittaessa
La 9.4. klo 16.00 Korihait - Honka tarvittaessa

Uudestakaupungista on varmasti lähdössä jonkinlainen fanibussi Espooseen, toivottavasti saataisiin kerrankin pääkaupunkiseudulta faneja tänne länsirannikolle.
 
Viestejä
4 452
Vs: PLAYOFFS 2011, puolivälierät: Korihait - Honka

866529_feedback_form_excellent.jpg


Erittäin hyvä avaus,kuten kaiken kaikkiaan jokainen nyt avattu playoffs topikki.

Honka on jo pidemmän aikaa pelottanut mahdollisena tulevana puolivälierävastustajana. Potentiaalia joukkueessa on ja kaiken natsatessa kohdalleen voi joukkue mennä päätyyn asti. Hongan viime aikojen otteet tosin ovat huojentaneet meikäläistä, niin huonolta Hongan peli on näyttänyt (kuulostanut). Jos nyt viikkossa ei ihmeitä tapahdu, niin Korihait hoitaa tämän parin ja Uudessakaupungissa eletään uudestaan kevättä -95.

Nämä joukkueet kohtasivat puolivälierävaiheessa viimeksi kaudella 05-06, jolloin Korihait (7.) sai Pohitullin hurmoksessa napattua suurelta ja mahtavalta Hongalta (2.) yhden voiton. Pohitulli herää varmasti tänäkin keväänä tuohon hurmokseen ja kotiyleisön tuki, jos mikä, auttaa kotijoukkuetta parempiin suorituksiin. Kauden aikana Korihaista on tullut kuva, että hurmoksen päälle saatuaan joukkue pystyy ihan mihin vaan.

Ensimmäinen ottelu tässä parista (kuten muissakin) tulee olemaan äärimmäisen tärkeä. Jos Honka onnistuu varastamaan kotiedun itselleen, on Korihait kusessa, mutta siihen tilanteeseen, jossa Honka poistuu ensi perjantaina Pohitullista voittajana on mielestäni melkoisen pieni mahdollisuus (kuitenkaan ei saa aliarvioida Hongan iskukykyä), johtuen yllä mainituista syistä. Toki Hongan rutiini täytyy ottaa huomioon ja Korihaiden täytyy pitää huolta, ettei -varmasti kova- lataus mene yli äyräiden. Kapteeni Kumpulaisen rooli tulee olemaan joukkueen nestorina tärkeä.

Veikkaan Korihaiden menevän ekaa kertaa siihen kahteensataan vuoteen välieriin voitoin 3-1. Honka voittaa toisen kohtaamisen Espoossa ja Korihait ratkaisee sarjan kotonaan 7.4 pelattavassa ottelussa.

Ps. Toivottavasti, ja eiköhän, Korihailta fanibussia lähde sunnuntaina Espooseen?
 
Viestejä
1 763
Vs: PLAYOFFS 2011, puolivälierät: Korihait - Honka

Timi sanoi:
Jos nyt viikkossa ei ihmeitä tapahdu, niin Korihait hoitaa tämän parin ja Uudessakaupungissa eletään uudestaan kevättä -95.

Tapahtuiko Korihaille silloin jotain vai vertaatko never forget jääkiekkoon?

Vaikka Hongan peli on ollut täyttä shaissea niin jostain kumman syystä takaraivossa tykyttää sellainnen tunne/"pelko", että Honka klaaraa itsensä finaaliin.

(Elleivät kohtaa Pyrintöä jo aikaisemmin?)
 
Viestejä
4 452
Vs: PLAYOFFS 2011, puolivälierät: Korihait - Honka

Vato Loco sanoi:
Tapahtuiko Korihaille silloin jotain vai vertaatko never forget jääkiekkoon?

YSIVIIS NEVÖFÖGET!!!!!

;D

Ei kait, Korihait nousi silloin mestaruussarjan finaaleihin tuhkimotarinalla, jolta viimeinen silaus jäi puuttumaan. Korihait lähti pleijareihin sijoilta 5-7, tarkaan en muista mikä oli sijoitus, mutta siis välierä (vaiko puolivälierä) ToPoa vastaan oli uskomaton David vs. Goljat taistelu. Great times!
 
Viestejä
4 452
Vs: PLAYOFFS 2011, puolivälierät: Korihait - Honka

Hyvä briiffi Hongalta: http://www.honkaplayboys.com/uutiset_new.php?id=275

Odotellaan Korihaiden vastaavaa.
 
Viestejä
4 452
Vs: PLAYOFFS 2011, puolivälierät: Korihait - Honka

http://yle.fi/urheilu/lajit/koripallo/kotimaa/2011/03/honka_kohtaa_quotuudenkaupungin_dalai_lamanquot_2475031.html

Edit: Ja vielä.: http://www.korihait.fi/ottelut/ennakko-268
 
Viestejä
1 837
Vs: PLAYOFFS 2011, puolivälierät: Korihait - Honka

WOW

Hieno idea tuo paitaproggis. Kertokaapa millainen paita sielä käteen annettiin ja oliko kaikilla se päällä? Toimiessaan varmasti näyttävä tempaus.
 
Viestejä
4 452
Vs: PLAYOFFS 2011, puolivälierät: Korihait - Honka

Ja vielä liiton ennakko:

Päättynyt runkosarjakausi oli Uudenkaupungin Korihaille historiallinen - seura selvisi ensimmäisen kerran 24 vuoteen pudotuspeleihin kotiedun turvin. Vastaansa Korihait saa kansainvälisessä VTB-liigassa marinoidun Espoon Hongan, joka on viimeisen kymmenen vuoden aikana kerännyt tililleen viisi Suomen mestaruutta ja kaksi cupin kultaa.

Vielä kauden alkaessa koripalloväki ei uskaltanut odottaa suuria Korihailta, jonka päävalmentaja Jyri Lehtonen lähti Kouvolan Kouvoihin tehdäkseen tilaa seuran aktiiviselle monitoimimiehelle, mutta valmennustehtävissä kokemattomalle Tom Westerholmille. Kaikkien yllätykseksi runkosarjakausi päättyi historiallisesti, kun 44 ottelustaan 28 voittanut Korihait selviytyi "tosipeleihin" kotiedun turvin ensimmäisen kerran 24 vuoteen.

- Viime kesästä asti tähtäimeen otettiin se, että pudotuspeleihin asti mennään, mutta sijoitusta ei lähdetty vielä siinä vaiheessa arvailemaan. Tarkoitus kuitenkin oli se, että pudotuspeleissä voitaisiin sitten haastaa kenet tahansa, kertoo Westerholm Korihaiden suunnitelmista ennen kauden alkua.

Korihaiden penkin päässä on nähty kauden aikana demokraattinen valmentajakolmikko, jossa Westerholm vetää suuret linjat, Ville Vuorinen keskittyy vastustajan analysointiin ja peliin valmistamiseen ja Petri Helminen toimii pelitilanteissa näkyvimpinä hahmona. Yhtä demokraattisesti Korihait esiintyy kentällä, jossa seitsemän pelaajaa jakaa peliajan melkeinpä tasan.

- Joukkueena on koko kausi pelattu, ja kun pudotuspeleihin mennään, keskitymme ihan samalla tavalla pelaamaan joukkueena ja pysäyttämään vastustajan joukkue, Westerholm linjaa.

Espoon Honkaa analysoidessaan Westerholm ei säästele ylisanoja. Uudessakaupungissa tiedetään, että jos Korihait mielii välieriin ensimmäisen kerran sitten kevään 1995, keskittymisen on oltava täydellistä.

- Hongalta löytyy kokemusta, syvyyttä, taitoa ja kokoa - siellä on kaikkea, mitä hyvässä jengissä täytyy olla. Yhtään tilannetta ei voiteta helpolla tässä otteluparissa.
Salmisen Honka toipuu loukkaantumissumasta

Viime vuosikymmenen menestynein liigajoukkue Espoon Honka on tottunut kuluneella kaudella kovaan ottelutahtiin, sillä 44 liigaottelun lisäksi espoolaiset ovat tahkonneet kymmenen matsin verran kansainvälistä VTB-Liigaa Moskovan TsSKA:n ja Lietuvos Rytas Vilnan kaltaisia eurooppalaisia huippujoukkueita vastaan. Korisliigan runkosarjan loppu sujui espoolaisilta alakanttiin lukuisien loukkaantumisten johdosta, mutta viikon lepo on tehnyt joukkueelle hyvää.

- On tavallaan meidän onnemme, että runkosarjan viides sija varmistui jo viikko ennen runkosarjan loppua, koska sen johdosta pääsimme vähän kierrättämään pelaajia viimeisillä kierroksilla. Nyt tuntuu kuitenkin siltä, että pääsemme parhaalla mahdollisella kokoonpanolla pudotuspeleihin, Salminen arvioi.

Korihait on voittanut Hongan kahdesti alkuvuoden aikana, mutta Salmisen mukaan runkosarjan tapahtumista ei ole syytä vetää liian hätäisiä johtopäätöksiä.

- Pudotuspelit ovat uusi maailma jokaiselle joukkueelle. Meilläkin oli läpi kauden loukkaantumisia, enkö muista, pääsimmekö kertaakaan pelaamaan Korihaita vastaan parhaalla joukkueella.

Salmisen mukaan Korihait joukkueena vahvuuksineen ja heikkouksineen on tuttu. Jos Honka mielii välieriin, on joukkueen voitettava ainakin kerran liigan vaikeimpanakin vieraspelipaikkana tunnetussa Pohitullin palloiluhallissa.

- Pohitulli pelipaikkana vähän huolestuttaa, koska se on paikkana tunnetusti julma vieraille. Muuten meidän on kiinnitettävä huomiomme Korihaiden levypallopelaamiseen ja kentän juoksuun. Emme saa lähteä pelaamaan samanlaista koripalloa kuin naapuri, tai muuten tulee noutaja, päättää Salminen.
Heinonen ja Iisalo luottavat omiinsa

Eräs Korihaiden menestyksen pääsyistä on ollut 207-senttinen, 22-vuotias laituri Petri Heinonen, joka päätyi Uuteenkaupunkiin alkuvuonna 2009 Espoon Hongasta. Heinosen Espoossa viettämä puolitoistakautinen sujui takellellen, mutta Uudessakaupungissa hänestä on kehittynyt eräs liigan parhaista kotimaisista pelaajista.

- Ainahan on kiva pelata entistä seuraa vastaan, mutta ei se mitään ylimääräisiä paineita aseta. Hyvä ja kokenut joukkue vastassa, ja mielenkiintoista pelata tuttuja jätkiä vastaan. Koko kausi on mennyt mukavasti ja siitä jatketaan, miettii Heinonen.

Hongan kulmakiviin kuuluu puolestaan maajoukkuetakamies Tuomas Iisalo, 28, joka metsästää uransa ensimmäistä Suomen mestaruutta. Läpi kauden tasaisen kovilla tehoilla pelannut Iisalo lähtee pudotuspeleihin luottavaisena.

- Kova otteluruuhka on takana ja VTB-liigasta tuli pelkkiä tappioita, mutta saimme koko joukkueena erittäin paljon kokemusta ja osviittaa siitä, mihin suuntaan harjoitteluamme ja pelaamistamme pitää viedä. Olemme päässeet lepuuttamaan avainpelaajiamme nyt parin viikon ajan ja valmistautuneet ottelusarjaan huolellisesti.
Runkosarjan kohtaamiset

29.09.2010 Korihait – Honka 92–82 (42–34)
17.11.2010 Honka – Korihait 84–78 (48–43)
07.01.2011 Korihait – Honka 84–66 (41–34)
19.02.2011 Honka – Korihait 86–100 (49–51)
Keskinäisten otteluiden hahmot

Korihait:
James Reaves: Pts 17,0, Lev 10,8, 2P 48,0 %, 3P 80,0 %
Bojan Sarcevic: Pts 16,8, Lev 3,3, Sy 5,3, Ri 1,5, 2P 50,0 %, 3P 37,5 %, 1P 85,0 %
Nigel Moore: Pts 16,3, Lev 7,0, Sy 2,5, Ri 1,3, 2P 58,1 %, 3P 40,9 %
Lawrence Wright: Pts 14,3, Lev 4,8, Sy 2,0, Ri 1,0, 2P 51,4 %, 3P 41,7 %, 1P 50,0 %

Honka:
Jamar Wilson (3 ottelua): Pts 20,3, Lev 3,3, Sy 2,7, Ri 2,7, 2P 48,7 %, 3P 33,3 %, 1P 84,2 %
John Williamson: Pts 19,8, Lev 7,3, Sy 1,8, Ri 1,5, 2P 59,6 %, 1P 81,0 %
Tuomas Iisalo: Pts 15,3, Lev 1,8, Sy 1,3, 2P 38,9 %, 3P 46,9 %, 1P 50,0 %
Corey Belser (3 ottelua): Pts 14,7, Lev 6,3, Ri 1,3, 2P 50,0 %, 3P 50,0 %, 1P 69,2 %
Otteluparin tärpit

… Korihait lähtee pudotuspeleihin kotiedun turvin ensimmäistä kertaa sitten kevään 1987. Uusikaupunkilaiset voittivat kauden 44 ottelustaan 28 ja 22 kotiottelustaan peräti 19 (voittoprosentti 86,4 %). Saldollaan Korihait on liigan toiseksi paras kotijoukkue Tampereen Pyrinnön jälkeen.

… Honka pelasi Korisliigan ja Suomen cupin lisäksi kaudella 2010/11 kansainvälistä VTB United-liigaa kymmenen ottelun verran. Hongan vastustajia kovatasoisessa sarjassa olivat mm. kuusinkertainen Euroliigan mestari Moskovan TsSKA, Eurocup-kauden mestarisuosikki Unics Kazan sekä hallitseva Liettuan mestari Lietuvos Rytas Vilna.

… Hongan takamies Jamar Wilson oli paitsi VTB-Liigan, myös Korisliigan runkosarjan paras pisteidentekijä. Wilson ylsi VTB:ssa 18,8 pisteen ja Korisliigan runkosarjassa 22,3 pisteen kokonaissaldoihin.

… Korihaiden 207-senttinen, 22-vuotias Petri Heinonen on kuulunut vuodenvaihteen jälkeen Korisliigan tehokkaimpiin kotimaisiin pelaajiin 14,6 pisteen ja 5,5 levypallon keskiarvoillaan. Heinonen saapui Korihaihin alun perin Hongasta, joka vuokrasi laiturinsa Uuteenkaupunkiin helmikuussa 2009.

… Tammikuun 1992 ja marraskuun 2007 välillä Honka ehti masentaa Korihait kotikentällään hakemalla uusikaupunkilaisista muhkeat 22 peräkkäistä voittoa. Sittemmin puntit ovat tasoittuneet, ja joukkueiden seitsemästä edellisestä Espoossa pelatusta ottelusta Korihait on voittanut neljä.

http://www.basket.fi/uutiset/etusivun_uutiset2/?x33156=7530342

Siitä lähdetään, että Korihait pistää sarjan poikki ensi tiistaina.....
 
Viestejä
584
Vs: PLAYOFFS 2011, puolivälierät: Korihait - Honka

Hyvää meininkiä ennakoissa ja peukku Haitten paitakeissille. Ilman vihreävalkoisia laseja on melko saletti olo siitä, että Honka ryöstää kotiedun heti avauspelissä. Honka on vihdoin saanut levätä, kokemus kovista peleistä ja voittamisesta astuu esiin. Toki Hongan kertoimella 2,30 on osansa näkemykseeni ;)

Terveiset Miamista!
 
Viestejä
1 543
Vs: PLAYOFFS 2011, puolivälierät: Korihait - Honka

Valavuori sanoi:
Hyvää meininkiä ennakoissa ja peukku Haitten paitakeissille. Ilman vihreävalkoisia laseja on melko saletti olo siitä, että Honka ryöstää kotiedun heti avauspelissä. Honka on vihdoin saanut levätä, kokemus kovista peleistä ja voittamisesta astuu esiin. Toki Hongan kertoimella 2,30 on osansa näkemykseeni ;)
Perustuuko arvio yhtään sisäpiirin tietoon - onko Matinen luvannut säkittää kolmoset huippuprosenteilla, onko Iisalolla jyvä löytynyt? Belserin kunto parantunut, Jamarilla polvi ehjänä...?
Muuten, ToPo:n kerroin Pyynikillä 7.6 - ja Pyrsän 1,05. Uhkapelaamista oikeasti.
 
Viestejä
1 179
Vs: PLAYOFFS 2011, puolivälierät: Korihait - Honka

Valavuori sanoi:
Hyvää meininkiä ennakoissa ja peukku Haitten paitakeissille. Ilman vihreävalkoisia laseja on melko saletti olo siitä, että Honka ryöstää kotiedun heti avauspelissä. Honka on vihdoin saanut levätä, kokemus kovista peleistä ja voittamisesta astuu esiin. Toki Hongan kertoimella 2,30 on osansa näkemykseeni ;)
Pikaisella vilkaisulla kerroin 2,30 on yksi paskimmista, mitä Hongan voitolle annetaan. Pinnaclelta saa esim. tällä hetkellä 2,73.
 
Viestejä
584
Vs: PLAYOFFS 2011, puolivälierät: Korihait - Honka

Joo, tsekkasin nopeasti nyt samaa kertoimien osalta. 2,30 oli ensimmäisiä kun tuli ulos. 2,73 on jo aika mehevä ylikerroin Hongalle. Realistisesti ajatellen puntit ovat ensimmäisessä pelissä mielestäni aika 50-50.
 
Viestejä
4 452
Vs: PLAYOFFS 2011, puolivälierät: Korihait - Honka

Jaahans, eihän tässä enää meinaa pysyä housuissaan, kun odottelee iltaa.

Korihailla on Hongasta tukeva niskalenkki runkosarjasta, mutta siihen ei kannata tukeutua. Hävityt runkkarimatsit eivät varmasti näy Hongan otteissa varovaisuutena. Eivätkä ne saa näkyä Korihaiden pelaajien otteissa voitonvarmuutena. Helpompi Korihaiden on tietysti tähän sarjaan lähteä, kun siellä tiedetään, että Honka pystytään kaatamaan, jopa Tapiolassa.

Hongan jenkeistä Wilson ei ole päässyt riehumaan Korihaiden joukkuepuolustusta vastaan aivan kuten joitain muita joukkueita vastaan. Wilson on silti aina vaarallinen, mutta en olisi hänestä huolissaan, sillä Korihailta löytyy Wilsonin puolustamiseen hyvät match-upit. Enemmän olen huolissani Iisalosta ja Matisesta. Iisalo upottikin Korihait Hongan ainossa Korihaista otetussa runkosarjavoitossa. Matisen taidot, etenkin heittotaidon kaikki tietää. Jos Jukka sattuu löytämään hieman kadoksissa olleen jyvänsä voi jälki olla murskaavaa. Matinen aiheuttaneekin Korihaille match-up ongelmia. Heinonen joudutaan laittamaan Jukan paimentajaksi, joten Williamssonia joutuu puolustamaan joko Kumpu tai Reaves, eikä kummallakaa tahdo jalat riittää Williamsonia vastaan.

Bojan - Wilson: Vaikka Bojan on onnistunut hyvin Honkaa vastaan, niin kyllä Wilson on sen verran kova tekijä, että Hongalle tämä menee.

Moore - Iisalo: Moore on hyvässä iskussa, mutta kuten yllä kirjoitin, niin Iisalo voi onnistuessaan saada pahaa jälkeä aikaan. Korihaille.

Wrigth - Belser: Wrightin taistelutahto ja hustlaus on ollut viime peleissä ihailtavaa. Katajaa vastaan, Reavesin ulosajon jälkeen Wright päätti ettei tätä ottelua häviä, ja kovilla yksilösuorituksillaan ja taistelullaan irtopalloista toi Korihait mukaan peliin. Belser on myös katsomaton kortti, ei ole ollut viime kauden veroisessa kunnossa, mutta kaikki tietävät hänen taitonsa ja onnistuessaan on erittäin vaarallinen pelaaja. Korihaille.

Heinonen - Matinen: Pete, jos pysyy poissa virhevaikeuksista, tulee aiheuttamaan Salmiselle harmaita hiuksia. Matinen on kokemukseltaan niin kova sälli, ettei voi jättää laskuista pois. Tasan.

Williamsson - Reaves: Pete ja James voivat olla myös toisinpäin, ja varmasti ottelun aikana vaihtelevatkin hakemalla parasta mahdollista miehitystä. Williamsonin urheilullisuus vienee Reavesin massasta voiton. Paljon riippuu Reavesin viljelemistä pitkistä kakkosista, millä prosentilla osuvat. Hongalle.

Jännää tulee ja hornankattila tulee varmasti olemaan kuuma.

Yleisö kuumentaa 4. jakson puolivälissä Salmisen tekuun ja villitsee kotijoukkueen raivokkaaseen taisteluun viiden pinnan takaa-ajo asemasta kuuden pinnan kotivoitoon.
 
Viestejä
783
Vs: PLAYOFFS 2011, puolivälierät: Korihait - Honka

Valavuori sanoi:
Joo, tsekkasin nopeasti nyt samaa kertoimien osalta. 2,30 oli ensimmäisiä kun tuli ulos. 2,73 on jo aika mehevä ylikerroin Hongalle. Realistisesti ajatellen puntit ovat ensimmäisessä pelissä mielestäni aika 50-50.

Tällä kaudella:

Korihait voittanut kotiotteluista 84,6%

Otteluista Honkaa vastaan 75%

Ja kun vielä lisätään, että Hongan pelin pitäisi nyt "loukkaantumisten" jälkeen taikaiskusta osua kohdilleen, niin 50-50 tuntuu aika hurjalta.
 
Viestejä
212
Vs: PLAYOFFS 2011, puolivälierät: Korihait - Honka

Mut se on sentään Honka!


Kiima nousee....
 
Viestejä
800
Vs: PLAYOFFS 2011, puolivälierät: Korihait - Honka

Timi sanoi:
Bojan - Wilson: Vaikka Bojan on onnistunut hyvin Honkaa vastaan, niin kyllä Wilson on sen verran kova tekijä, että Hongalle tämä menee.

Tämä on tämän sarjan key match up. Jos menee noin kuin yllä, uskallan sanoa, että Honka vie sarjan.
Viime kerralla Bojan vei Wilsonia Mankkaa Gardenissa kuin litran mittaa, ja johdatti Kotrihait helppoon voittoon.
Pisteiden lisäksi erityisesti tässä match upissa on tärkeä tarkastella myös tehokkuus- ja +/- -tilastoja.
Hongan näkökulmasta toinen ratkaiseva kortti on Belser. Hänen on onnistuttava molemmissa päissä, jos Honka aikoo jatkoon tästä parista.
 
Viestejä
1 005
Vs: PLAYOFFS 2011, puolivälierät: Korihait - Honka

APUA! Upea peli alkaa pian. Saa nähdä miten käy. Ratkeaako Pohari liitoksistaan?!

KORIHAIT VOITTOON! :D :D
 
Viestejä
7 520
Vs: PLAYOFFS 2011, puolivälierät: Korihait - Honka

Aika vahvanoloista peliä Korihailta. Vaikuttaisi siltä, että Honka joutuu tekemään tosissaan töitä korin eteen ja toisaalta puolustuksessa on pakko rikkoa, estääkseen korin teon. Toistaiseksi Salmisen aikalisillä ollut lähinnä käänteinen vaikutus, katotaan saako kopissa puhallettua tuulta purjeisiin.
 
Viestejä
563
Vs: PLAYOFFS 2011, puolivälierät: Korihait - Honka

Korihait vienyt puoliaikaan mennessä levarit murskaavasti 23-11. Lisäksi kuusi miestä on onnistunut scoraamaan tasaisesti ja ennen kaikkea päässyt vapariviivalle. Ketkä ovatkaan Wilsonin ja Williamsonin pitäneet täysin pimennossa, niin helliä taputuksia olalle. Hongalta Belser on onnistunut, mutta muuten ainoa positiivinen asia taitaa olla se, että eroa on vain 11 pinnaa.
 
Viestejä
2 819
Vs: PLAYOFFS 2011, puolivälierät: Korihait - Honka

Heinosen Pete rankaisee vanhaa seuraansa!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös