Koripallo.com

Puolivälierä: Vilpas - Pyrintö

Viestejä
2 209
Viime Salo-hallin matsissa kokematon senorita puhalsi kyllä aivan kuin mikrotyttöjen pelissä, silloinkin vain keskinkertaisesti...Suomi-pojat olivat tosin yhtä kuutamolla

Ainoa joka tuossa pelissä oli kuutamolla oli molempien joukkueiden hyökkäyspelaaminen. Vilpas ja Pyrintö yhdessä kolkit 12/61. Vilpas teki pelissä 20 pelitilannekoria ja 16 menetystä.

Oiskohan Kivimäen lähdöllä ja Rannikon eläköitymisellä jotain osaa?

Pienet vastoinkäymiset kasvattaa ja tänään uskoakseni nähdään Vilpas ihan eri sykkeellä taas kentällä.

Joo. Kyllä tuosta Vilppaan viime pelin surkeasta hyökkäyspelaamisesta katse kohdistuu ennen kaikkea pelinrakentajiin eli Blomgreniin ja Lovettiin. Ei tuo Pyrinnön vaihtava puolustus pitäisi olla niin iso mörkö, että pelin sisälläkin pitäisi pystyä tekemään tarvittavia muutoksia. Todennäköisesti videoiden katselun jälkeen Vilpas tulee hyökkäämään paljon paremmin tänään tuota vaihtavaa puolustusta vastaan.
 
Viestejä
2 104
No ei riittäny Pyrsällä ja tällä kertaa Vilppaan heitot uppos. Pakkikin oli jälleen Vilppaalla riittävän hyvää, kuten koko sarjan ajan.

Käsillä pelaaminen yllättävän sallittua. Helppo jarruttaa kaveria kun saa roikkua ja repi. No eipä sekään riittänyt....
 
Viestejä
2 798
Erittäin tyytyväinen että tuosta kättelystä kesken ottelusarjan on luovuttu.
 
Viestejä
261
Onneksi Pyrsä hävisi, tullaista 1 vs 1 schaissea on hirveää katsoa, jo puolesta kentässä Gonzalesin steppailusta näkee, että päätyyn asti mennään vaikka pelikaverit olisi vapaina, samoin Smithin saadessa pallon tilanne 1 vs 5 eli muut seuraa milloin Iken heitto lähtee.
 
Viimeksi muokattu:
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös