Koripallo.com

Re: HNMKY 2005-2006

Loistavaa

Namika on kerännyt muihin jengeihin kelpaamattomat pelaajat sekä kaikki vanhat jäähdyttelijät. Omien nuorten pelaajien kehittäminen on tainnut taas kerran unohtua kokonaan. Juuri näin motivoidaan namikan lupaavaa juniorikaartia. Ei kannata ihmetellä jos miesten ikää lähestyvät nuorukaiset hakeutuvat muualle.
 

eikös olekin

Loistavaa sanoi:
Juuri näin motivoidaan namikan lupaavaa juniorikaartia.

Mitä lupaavaa juniorikaartia ? ??? Ainakaan nykyisen joukkueen "junnuista" ei löydy potentiaalisia sm-sarjassa tulevaisuudessa pärjääviä pelaajia kuin korkeintaan yksi.
 

liian nuoria vielä

Namikan kovimmat junnut on ikäluokkaa 89 ja 90. Niillä ei oo hirveesti asiaa divariin tänä vuonna. Parempi et pelaavat vanhemmilla kuin sähläävät aikuisten peleissä junnuilla.
 

He is back

Huhut Vuorikadulta kertovat, että Strömberg on saanut monoa ja uusi päävalmentaja on Bryan Mertanen apunaan Juha Liila. Pelaajapuolella neuvotellaan Löbön, Spockin, Niirasen, Laaban ja Lars Badierin kanssa. ;D ;D ;D Seuran tavoitetta on myös tarkistettu. HNMKY aikoo olla ensimmäinen joukkue, joka nousee jäähdyyttelijöillä korisliigaan, pelitreenit on 1-2 kertaa viikossa, minkä jälkeen aina bisselle. Lupaavat junnut menkööt Honkaan, ToPoon tai muihin rupusakkeihin
 

juyiukolj

Lars Badier on kuulemien perusteella tulossa viikon päästä uheilutalolle.. Kvaeri tehny noin 15 pistettä viime kaudella eli aika kovan luokan peluri ;D
 

ikifani

Koska näemme taas voittavan HNMKY:n. Miksei manageri Oinaanoja tee mitään. -nyt poijjaat herätys!!!!
 

Urheilutalolta

Tänään meni nurin BC Nokia muutamalla pinnalla. Viihdyttävä matsi. Kovaa painia korin alla ja siihen sekaan ankaraa kolmosten heittelyä. Latvanen pelasi upean pelin, harmi että jalka (nilkka?) meni pari minuuttia ennen loppua.
 
Viestejä
2
Urheilutalolta sanoi:
Tänään meni nurin BC Nokia muutamalla pinnalla. Viihdyttävä matsi. Kovaa painia korin alla ja siihen sekaan ankaraa kolmosten heittelyä. Latvanen pelasi upean pelin, harmi että jalka (nilkka?) meni pari minuuttia ennen loppua.

Onko mitään raportin tynkää eilisestä Turku pelistä?
 

Fun club

Yleisö odotti edelleen legendaarista Ari "Laaba" Niemistä kehiin. Siinä on mies jonka sydän sykkii YMCAlle. Pelistä ei muuta sanottavaa, muistutti enemmän painimatsia.
 

Autuaammat metsästysmaat

Fun club sanoi:
Yleisö odotti edelleen legendaarista Ari "Laaba" Niemistä kehiin. Siinä on mies jonka sydän sykkii YMCAlle. Pelistä ei muuta sanottavaa, muistutti enemmän painimatsia.

Laaban ura divaritasolla on ohi. Vuosien tahkoamisen jälkeen Laaba päätti ottaa seuraavan askeleen ja lähti kokeilemaan pysyvästi rahkeitaan todella kovaan jengiin. Tällä hetkellä Laaban joukkueena siis Härät. Härkien alkukauden saldo 5-0 ja Laaba iskussa!
 

Dettmanin Henkka

Mikä v....u vaivaa vanhaa kunnon YMCAa. Joukkue on täynnä jätkiä joilla on takanaan lupaava tulevaisuus. Junnuja joko istutetaan penkillä tai karkoitetaan muihin seuroihin (tyyliin Niskanen ja Siven). Lisäksi lupaava
-84 ikäluokka on kohta pilattu. Mitä tkevät joukkueessa seuraavat herrat ja miksi ???


Mikko Westerholm
Joni Väisänen
Petri Sarkalahti
Antti Hakkarainen
Sami Lehtonen ( ai niin, vasen laitapakki eli joukkueenjohtajan poika)
Jussi Kajander
Antti-Jussi Sipilä
Heikki Latvanen
Teemu Siitonen
Juuso Milén
Alf Strömberg

Aikooko Namika varastaa Visa-Basketin roolin sammuneiden junioritähtien keräilyvarastona ???
 

Nam nam

Kauhajoki pelin tilastoja katsoessa alkaa ihan itkettämään :'( :'( :'( :'(
missä vika?
 

uuno t

Valmentajassa.

Siis ihan oikeasti, jos vertaa materiaalia ja menestystä alkukaudella on Strömbergillä helposti huonoin tulos kaikista sm/1.div valmentajista.

Strömbergin puolustukseksi on tosin sanottava, että pääsi aloittamaan urakkansa ilmeisesti vasta melko myöhäisessä vaiheessa.
 

Hyvä Namikaaaaaaaaa

Aivan loistava esitys jälleen kerran Namikalta. Keep on the good work with Alf. Rahaa palaa paskaan ennätysmäärin.
 

Hemppa

Joko Oinaanoja on löytänyt Alfille replacementin. Kovasti ainakin soittelee ympäri Suomenmaata. Lähtölaskenta on alkanut.
 

Jr

Viestejä
24
Jep, ei Siitosen peliaika ole aivan kohdillaan tilastoissa. Pöydän toiminnassa oli kokonaisuudessaan homma jonkin verran hukassa. Pelikellon kanssa säädettiin muutoinkin kuin vain ratkaisevasti pelin lopussa. Myös hyökkäysaika eleli omaa elämäänsä (uusi 24 sek. saattoi ilmaantua kesken hyökkäyksen kuin tyhjästä).

Luulisi joku roti hommassa olevan, kyseessä kuitenkin liiton alainen valtakunnallinen sarja. Alueiden sisäisissä VI-divareissa söheltämisen ymmärtää, kun pöytäkirjaa ja aikaa hoitaa useimmiten joku pelaajista. Mutta "kunnon" sarjoissa voisi edellyttää toimitsijoilta jonkin sortin kouluttautumista omaan hommaansa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös