Koripallo.com

Salon Vilpas 2020-2021

Viestejä
1 156
Tämä pitää paikkansa. Mutta kauden alla Gruffinin hehkutettiin viihtyvän korkalla ilmassa lakaisemassa korinalustaa ja painamassa älläreitä purkkiin. Vaikka onkin McNeacea lyhyempi, niin piti kuitenkin oleman lähes yhtä korkealla viilettävä jamppa. No eipä ollu Griffinistä siihen.
Ja tähän lisäyksenä: Griffinin piti oleman hyvin rullaava ja poppaava femma, kuten Jones, jolta siislöytyy paremmin heittouhka kuin McNeaselta.(jolla sitä ei toki ollut ollenkaan)
 
Viestejä
1 253
Vähän tulee mieleen 18-19 kauden Vilpas. Todella hengetöntä on ollut kaksi viimeistä ottelua.
Tästä täysin samaa mieltä, ainoa odotus loppukauden suhteen on että loppuis jo. Puhetta paljon mutta tekoja kovin vähän. No onneksi korona tukipaketti pelastaa kautta kuitenkin taloudellisesti edes vähän.
 
Viestejä
61
En nähnyt kuin vajaat puolet pelistä. Hajutonta, mautonta, hyökkäyksessä sormi suussa. Puolustus pitää mutta ei pleijjareissa pitkälle pötkitä jos ei löydy enempää rooleja, raikkautta ja rohkeaa haastamista...
 
Viestejä
61
Vilppaalta puuttuu jotenkin kaikenlainen pelote, onko liikaa mukavoituneita pelaajia vai onko pelitavassa koko syy?
 
Viestejä
61
Pleijjareiden ekalta kierrokselta voidaan jatkoon päästä, mutta sen jälkeen tekee kyllä tiukkaa. Vapaista paikoista pitää vielä kovemmalla prosentilla korisukan laittaa heiluu..
 
Viestejä
1 733
Tulee mielenkiintoiset Gulls pelit runkosarjan loppuun. Nokian tämän päivän tappion myötä alkaa Vilppaan neljäs sija runkosarjassa olla aika lähellä.
Nokia on ainoa joka voi enään Vilppaan ohittaa ja käytännössä se vaatisi 4/0 loppua Nokialta. eikä sekään välttämättä riitä.
Suurella todennäköisyydellä Vilpas kohtaa Gullit välierissä. Saa nähdä millaisilla rostereilla noi runkosarjan pelit pelataan ja aletaanko jo käymään jotain henkistä sotaa.
Itse pidän Kauhajokea kuitenkin suurimpana mestaruussuosikkina.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös