Koripallo.com

Salon Vilpas 2021-2022

Viestejä
1 002
Pelaamisen ilon saa europecupista, mutta aika paljon muutakin saa, kovia pelejä, yleisöä halliin, näkyvyyttä Euroopassa, näkyvyyttä pelaajile& seuralle, euroranking pisteitä jotka pitkässä juoksussa on aika kovaa valuuttaa. Toki kulujakin on, mutta tulojakin on, joten p- puhetta tuo että ettei kannata ja riippuu toki, onko seuralla halua tuoda eurokorista Suomeen vai ei.. onko budjetit niin, että oma eurosarjaan, oma liigaan.. Onko tarkoitus saada suomikorista eteenpäin, vai ei.. aika monella muullakin mittarilla mitataan eeutopelejä kun rahalla.. Mutta, jytkytellään
 
Viestejä
720
Toivottavasti ei käy samaa kämmiä kuin viime keväänä Jamisonille..
Eikös tässä verottaja ollut tulkinnut asiaa eri tavalla kuin aiempina vuosina. Muistaakseni samalla tavalla oli toimittu kuin aina, mutta Jamisonin kohdalla ei enää kelvannut. Nyt on varmastikin speksit verottajan kanssa selvillä ja toimitaan sen mukaan.
 
Viestejä
1 499
Ei jumankauta mitään Griffiniä äijä ei pärjännyt edes suomalaisen puolustajan kanssa oikeasti!!
Ei oo ladarien. Mut en tiedä. Mikäli kuulemani pitää paikkansa, ni todellakin pitää tähtien ja kuun asennon olla kohdallaan ja kaikki taika-amuletit käytössä, että nämä tulevan sesongin arvat osuu kohdalleen.

Nyt hieman jopa kauhistuttaa ja pelottaa. Europeli(t) jäänee yhteen.

No eikait sitä tässä vaiheessa voi ennakkoon liikaa tuomita. Pitänee antaa mahdollisuus. o_O:eek:
 
Viestejä
1 266
Europelit jää ehkä yhteen mutta ei tää muuten niin synkältä näytä. Tää tuleva Griffin herättää paljon enemmän fiiliksiä kuin edeltäjänsä viime kesänä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös