Koripallo.com

Salon Vilpas 2021-2022

Viestejä
1 589
Puolustus ja puolustus mutta mistä äijät joita se homma kiinnostaa. Melkoisen avoimet ovet tänään. Karhu on kyllä kova jo tässä kohtaa kautta.
 
Viestejä
2 231
Kävi kuumana lopussa, etkö katsonut peliä?

Katsoin... siksi kysyinkin. Mutta tähän sun heittoon voisin kait vastata et ihme jos teidän apucoach ei oo sivussa muutamaa matsia.

Ajattelin että voisit kertoa tarkalleen mitä siel tapahtu, mut etpä sä näemmä siihen kykene.
 
Viestejä
673
Karhu pääsi tekemään luvattoman paljon helppoja koreja. Ei paljon puolustus kiinnostanut tänään.

Lovett on äärimmäisen kova, mutta jäi hieman yksin tänään. Wood paransi loppua kohden, olisi ehkä voinut enemmän toimittaa palloa Woodille ja Griffinille korin alle?

Fobbsista tulee olemaan vielä paljon iloa, vaikka tänään oli ohipeli.

Ahosen kunto ja preesens on kyllä iso mysteeri. Toivottavasti taso ei ole tämä.
 
Viestejä
1 596
Täytyy antaa vähän aikaa. Rannikon ja Kivimäen paikkaaminen ei ole ihan yksinkertainen temppu.
Blomgren ja Ahonen tosi huonoja tänään, mutta ei Karhua tarvikkaan lokakuussa voittaa. Katsotaan huhti/toukokuussa sitten.

Juu. Sami oli taas ladannut joukkuuen vierapeli moodin...tää on jo hävitty peli ennen alkuvihellystä
 
Viestejä
188
En kyllä odottanutkaan voittoa tänään mutta edes kunnon vääntöä voitosta. Puolustus loisti täysin poissaolollaan...jottain tarttis tehrä.
Ahonen kyllä flegmaattinen ja haluton jatkuvasti. Koivarin heitto kateissa.
Viisikon tiiviys täytyy löytää pian jos halutaan pärjätä. Harvemmin matseja voitetaan loistavalla hyökkäyksellä
 
Viestejä
1 589
Tämä tähän mennessä nähty Ahonen on todellakin ujo ilmestys, ei uskoisi ellei tietäisi että kohtuu pitkä ura ulkomailla takana.
 
Viestejä
557
. Olipa taas vahvaa asiaa Juhdalta.
Tyylilleen uskollinen.
No tässä sinun kommentissa en näe mitään asiaa. Jokainen objektiiviseen tarkasteluun kykenevä varmasti osaa todeta, että Kauhajoen muutamat otteluennakot ovat olleet todella riman alittavaa luettavaa mikä ei kuulu tälle sarjatasolle. Otatko jotenkin itseesi kun tämän tosiasian joku toteaa vai mikä mielesi pahoitti?
 
Viestejä
1 845
Edelleen täällä odotellaan Samigateen selitystä. En oo kaveria nähnyt noin lämpöisenä koskaan. Pressissä oli kuitenkin jo rauhoittunut. Ois kiva tietää mikä/kuka siellä oikein tilanteen laukaisi? Selkeästi Ruudun kuvan perusteella KBn penkille oli suivaantunut jostain.
 
Viestejä
1 845
No ois pitäny lukea Tuunan juttu ekaksi, niin ois selvinny.

"Mun filosofiassa vastustajan valmentaja ei huutele mun pelaajille. Annoin sitten tulla takaisin. Eli ei sen kummempaa. Tunteet kuuluvat peliin ja asia käytiin jo läpi vastustajan kanssa, Toiviainen viestitti."

Eli siellä oli Koiviston ja KBn apukoutsin välillä ollut pientä sananvaihtoa, josta Sami oli suivaantunut.
 
Viestejä
528
Roope Ahonen ei vaikuta edelleenkään kummoiselta vahvistukselta Korisliigaan. Ei ollut Bisons aikana, eikä nytkään vaikka uran kannalta valmiimpi pitäisi jo olla. Hienosti pärjäsi Kreikassa, joka isompien miesten sarja ja Lobpassit osui käsiin.
Tällä hetkellä Suomessa nimeään huonompi pelaaja, niin kuin viime visiitillään.
 
Viestejä
2 131
En kyllä keksi mitään syytä miksi Toiviaiselle tuosta tulisi mitään seurauksia. Jos peli olisi ollut yhä käynnissä, olisi varmaan teku tullut, ei yhtään enempää. Ja tietysti siinä skenaariossa Marcos Santos olisi vähintään sen tekun myös saanut, mahdollisesti aloittajana enemmänkin.

Hieman yllättynyt siitä, että Koskimies ei tilanteessa reagoinut mitenkään ja katseli koko soppaa kymmenen metrin päästä vain sivusta. Lopulta sitten Rousku ymmärsi käydä Santosia käydä hakemassa pois. Päävalmentaja on kuitenkin omista avustajistaan vastuussa ja heidän tohelointinsa heijastuu koko valmennustiimiin.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös