Koripallo.com

Salon Vilpas 2021-2022

Viestejä
1 438
Käsitin tuosta että olisi useampi uutinen tulossa ensiviikolla. Woodin jatko olisi loistava uutinen.
Oisko uusi (saa olla vanhakin, kunhan ei liian vanha) pelaaja ja valmennuspuolen soppari (=Teemu).

Tuskin Koposen vaimo on vielä päätöstään tehnyt Suomeen paluusta, joten Petteri se ei ole. Veikkaan että joku nuorempi varsa HBAsta.

No kohta ollaan viisaampia. Tai ainakin informoituja.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
3 397

Tuore koripallon Suomen mestari Salon Vilpas on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen Niilo Kärkkäisen kanssa. 22-vuotias Kärkkäinen on keskisuomalaisen koripallon kasvatti ja monipuolinen laituri on pelannut viisi vuotta Jyväskylässä I divisioona A:n JBA:n riveissä. Kärkkäinen aloittaa nyt ensimmäisen kautensa Korisliigassa.
 
Viestejä
2 626
Hyvältä kuulostaa.
Vilppaalla hyvä ikäjakauma. Kokeneet Nenonen ja Koivisto. Loput alle 25 vuotiaita joista Kivimäki ja Laine jo hyvinkin rutinoituneita kovissa liemissä keitettyjä valmiita pelaajia.
Blomgrenin potentiaali on valtava ja tulee ainakin runkosarjassa asettamaan Kivimäelle kovan haasteen, mikä on pelkästään positiivinen asia.
Kärkkäisellä hyvä paikka kasvaa tälläisessä joukkueessa ja takana vielä nälkäiset Mäkynen ja Juntunen kärkkymässä minuutteja.
 
Viestejä
902
Vilppaan sopimustilanne kaudelle 2021-2022: Mikko Koivisto, Juho Nenonen, Aatu Kivimäki, Riku Laine, Perttu Blomgren, Tuukka Juntunen, Onni Mäkynen, Niilo Kärkkäinen.

Mitenkäs tuohon ois tarkoitus jenkkejä sovitella? Vai perinteinen 1, 3, 4, 5 (niin kuin lähes kaikilla muillakin)?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös