Koripallo.com

Suomalaiset koripalloilijat Euroopassa

Viestejä
4 166
Avataanpa tällainen ketju, johon voisi laittaa päivityksiä (muidenkin) suomalaisten edesottamuksista Euroopan kentiltä.

A. Murphy on aloittanut mukavasti Espanjan kakkosliigassa; ekassa tappiomatsissa 23 minuutissa 8/4 sekä eilen voittopelissä 30 minuuttia ja 13/7. Oli jälkimmäisessä matsissa joukkueen ykkönen kaikissa mainituissa kategorioissa.
 
Viestejä
4 166
Elisa Viihteelle kiitoksia maanantain makasiiniohjelmasta, jossa avattiin myös hieman Bundes- ja ACB-liigaa. Saku Mäkynen on lisäksi oikein mainio selostaja.
 
  • Tykkää
Reaktiot: 42
Viestejä
4 166
Topiakselle tappiopeliin tehot 5/1, reiluun kymmeneen minuuttiin. Pari kolmosta pyörähti ulos korista, toki niin käy usein. Järkeviä heittoja kuitenkin kaikki, vaikka kolmoset 1/5. Pirteää puolustamista myös, näyttää hyvältä peliajan suhteen.
 
Viestejä
19 552
Onko tietoo, miten Seppä on takonut? Vai onko päässyt edes alasimen lähellekään....?
 
Viestejä
4 166
Onko tietoo, miten Seppä on takonut? Vai onko päässyt edes alasimen lähellekään....?

Seppälä oli isossa roolissa Aix-Mauriennen voittaessa ProB-kauden avauksessaan Lillen kahden jatkoajan jälkeen 94-93 (88-88, 79-79, 46-35). Seppälä toi Aix-Mauriennen tasoihin varsinaisen peliajan viime sekunneilla ja oli tärkeässä roolissa myös jatkoajalla. Seppälä kokosi tilastoikseen komeat 18 pistettä, yhden levypallon, kuusi syöttöä ja neljä riistoa. (lähteenä Suomikoris)
 
Viestejä
3 535
Katselen tuota Berliini - Frankfurt -ottelua. Frankfurtin kakkoscoach ymmärtääkseni Gordonin poika Daniel. En tunne ulkonäöltä, joten en tiedä kuka noista pukuherroista kyseessä. Mulla ei ole mitään mielikuvaa, minkäverran tämä Daniel on valmentanut ennen Frankfurtiin menoa. Korisliigassa on muutaman pelin näköjään pelannut Korihaissa. Voisiko joku ukilainen kertoa, onko miehellä jotain juniorivalmennustaustaa sieltä.
 
Viestejä
19 552
Näyttivät pelin alussa sitä Danielia. Olisiko ollut sellainen n 30 ja hieman parrantynkääkin taisi olla tai sitten muuten vaan naama näytti likaiselta. Komea kaveri kuitenkin.....Tumma hiukset taaksepäin kammattu.....selostaja sanoi sen olevan Daniel.
 
Viestejä
4 166
HS Barcelonassa: Väkivalta ja turhautuminen kasvavat Barcelonan öisillä kaduilla: ”Mikään tässä ei ole normaalia” Joskus aikaisemmin tuli höpöteltyä siitä, että Espanja on Argentiinan kanssa samaa kansaa. Katalaanit ovat ylpeitä omasta kulttuuristaan ja hyvä niin. Kieltä lukuunottamatta melkoisen espanjalaisia kuitenkin.

Harva kuitenkaan tietää, että MM-kisojen 2019 finaalissa ESP-ARG pelasi huomattavasti enemmän saman heimon miehiä kuin kuvitteellisessa SM-sarjan vuoden 1894 finaalissa Turun Kataja vs. Joensuun NMKY. (joojoo, Naismithin Jampan aallot eivät vielä olleet Suomenniemelle tulleet).

Suomi on hieno maa, vaikka kaiken maailman turkulaiset ja karjalaiset maata ihanasti värittävätkin. :)
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1 106
Sellaisen jännän sattumuksen huomasin aihetta sivuten, että näköjään Palmin joukkuekaverina Cremonassa on yhtä kautta aiemmin Katajassa ollut Wesley Saunders.
 
Viestejä
691
Mikäs on suomalaisten valmentajien tilanne ulkomailla, Saksassa taitaa suurin osa vaikuttaa?

Pelaajista sekä miksei myös valmentajista lukisi mielellään vaikka omakohtaisen juttusarjan, jossa kerrallaan käytäisiin aina 1-2 pelaajan/valmentajan elämää ulkomailla läpi. Tietysti resurssikysymys tämä.
 
Viestejä
4 166
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös