Koripallo.com

Tampereen Pyrintö 2023-2024

Viestejä
5 500
Oikeasti en siis tiedä ja kysyn ihan aidosti: mitä näyttöjä siitä on, että LaBa on toimiva korisbrändi?
Kuinka usein törmäsit namikavuosina Namika Lahden logoon missään? Lahti Basketballin huppareita näkyy aivan kaikkialla. Myös hyvin paljon Lahden ulkopuolella. Brändinäkyvyys on ainakin aivan eri levelillä kuin namikan aikoina koskaan.

Toinen ehkä vielä merkittävämpi seikka on se, että LaBa keräsi jo divarissa hyvin yleisöä. Yleisö ei myöskään ole oikein kaikonnut, vaikka liigamenestys on jäänytkin vaisuksi ja suunta on viime vuosina ollut jyrkästi alaspäin. LaBa siis kiinnostaa muulloinkin kuin silloin, kun kasassa on mestaruustason rosteri.

Pyrintö ei oikeasti kiinnosta edes tamperelaisia. Yleisö raahautuu paikalle vaan, kun joukkue menestyy. Silloinkaan Pyrintöön ei voi oikein törmätä muualla kuin Pyynikillä. Ennen oli asiat paremmin, mutta brändinäkyvyys kulminoitui Kuokkalan Veskuun.

Sen tason markkinointiheeboja ei suomalaisissa urheiluseuroissa yleensä näe.
 
Viestejä
357
Ei tule Tampereelle kilpailijaa. Sen verran pienestä lajista on kuintenkin kyse.
Jääkiekolla, jalkapallolla, salibandylla ja pikkuhiljaa myös pesäpallolla sen verran iso rooli.
Ei sitä kilpailijaa taida myöskään tulla muualta (ainakaan ensi kaudella). Kyllähän Bisons ensi kaudella on se tippuja ehdokas #1.

Se mitä tulee tulevaisuuteen, niin ei kyse ole uudesta hallista? Mukaan tarvitaan aika paljon avokätisiä yhteistyökumppaneita.
Runkosarjan 2. ja 3. joukkueet todella pienillä palkkabudjeteilla.

Ja tällä kaudella Pyrintö epäonnistui niin monella osa-alueella, että ensi kaudella ei vain voi näin tehdä.
Onnistumisia oli tasan kaksi, Ceasar ja Muhammad.
 
Viestejä
541
Kyllähän Bisons ensi kaudella on se tippuja ehdokas #1
Miten tämä kannanotto liittyi mitenkään keskusteluun Tampereen Pyrinnöstä?

Sanomattakin on selvää, että Pyrinnön kilpailija sekä yleisön että kiinnostavuuden suhteen on Nokia, joka muuten tekee aika paljon asioita oikein verrattuna tuohon Hakasten harrasteluun. Nokia on vetänyt evakossakin enemmän katsojia tällä kaudella peleihin, sekä sisältää oikeasti hyviä koripalloilijoita, eikä Justus Kilpisiä.

Kyllä se varmasti Tampereella harmittaa, kun omat playoff-mahdollisuudet meni totaali-sulamiseen kun Bisons painoi 44p viimeiseen jaksoon. Mutta hei, tippuminen on jo varmaa ensi kaudella!!
 
Viestejä
357
Myönnetään. Oli väärin ottaa Bisons tässä tikunnokkaan.

Paljon riippuu Pyrinnöllä siitä, että kuka kolmikosta Toikkanen, Niemi ja Chuku jatkaa.
Se, että kolmen kärjestä löytyy pienen budejtin (ja katsojamäärän) joukkueet kuten Nokia ja Korihait tarkoittaa vain sitä, että onnistuneet pelaajarekryt ovat avainasemassa.

Aika moni nyt pudotuspelien ulkopuolelle jäänyt joukkue joutuu tarkastelemaan tarkemmin omaa rosteria ja miettimään, että missä meni vikaan.
 
Viestejä
5 500
Oon kirjoitellut tänne tarpeettoman kärjekkäitä kannanottoja tamperelaisesta korista, pahoittelut siitä kaikille. Oikeastaan mun kritiikki tiivistyy yhteen asiaan. Tampereella yritetään pyörittää liigatason korista yleisseuran alla, mikä on melkoisen haastava yhdistelmä. Muuallahan korisseurat ovat ymmärtääkseni joko ihan erillisiä seuroja tai erotettu jostakin yleisseurasta. Uskon, että Tampereellakin kannattaisi siihen siirtyä. Missään muualla Suomessa en ole nähnyt niin aktiivista korisskeneä.
 
Viestejä
3 032
Oon kirjoitellut tänne tarpeettoman kärjekkäitä kannanottoja tamperelaisesta korista, pahoittelut siitä kaikille. Oikeastaan mun kritiikki tiivistyy yhteen asiaan. Tampereella yritetään pyörittää liigatason korista yleisseuran alla, mikä on melkoisen haastava yhdistelmä.
Mun pihvi on #aina ollu pelkästään edustusjoukkueen kanssa. Junnutoiminta elää ja voi ihan hyvin Tampereella ja korisskene muutenkin on varsin voimissaan, mutta jessus että tuo Korisliiga-joukkueen puolitehoilla pyörittely ottaa paikkapaikoin koville.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös