Koripallo.com

Tapiolan Honka 2022-23

Viestejä
1 935
Toivottavasti lopullinen suomalainen runko ei ole tässä. Vai onko Espoossa jo unohdettu kuinka kova sarja korisliiga on verrattuna divariin? ;)
Mervola Honkaan. Selvä panostus nuoriin jatkuu, mut kyllä sarjassa säilymiseen tarvittais kokemustakin.

Nuorista puheenollen, mikähän lienee Alvar Peltoniemen tilanne?
 
Viestejä
168
Olisin luullut että alle 190 senttisiä nuoria pointteja olisi löytynyt Honkahallin kahviosta. Ja ei siis todellakaan mitään Mervolaa vastaan, mutta yllättävä suunta aloittaa joukkueen täydentäminen junnujen päälle.
 
Viestejä
1 366
Hongan viime kauden liiganousussa avainroolissa ollut Alvar Peltoniemi ei ole jatkamassa Suomessa. Peltoniemi jatkaa uraansa Atlantin toisella puolella yliopistosarjassa, lähteet kertovat. #Korisliiga
 
Viestejä
1 935
Hongan viime kauden liiganousussa avainroolissa ollut Alvar Peltoniemi ei ole jatkamassa Suomessa. Peltoniemi jatkaa uraansa Atlantin toisella puolella yliopistosarjassa, lähteet kertovat. #Korisliiga
Mielenkiintoista! No, tästä kuultaneen joskus sitten lisää…
 
Viestejä
1 853
Kotti
Nuori divarin kaltainen joukkue, muutama kokenut kotimainen ja Jenkit. Mielenkiintoista nähdä mihin yltävät. Oiskohan Kotti tulossa tuomaan kokemusta? Jammu myös? Sellaisella sitten hieman jo pärjäisikin?
Tuli Kotti tuomaan kokemista, seuraavaksi Jammu?
 
Viestejä
3 505
Koripallo on lajina sellainen että melko pienillä hankinnoilla voi rakentaa nuoresta divarjoukkueesta ihan kelvollisen liigarosterin.
Jos ajattelee että Honka saisi Wilsonin ja Kotin sekä Mervolan sillä olisi kasassa jo ihan kohtuullinen suomalaisrunko. Sen verran hyvännäköisiä nuoria siellä divarissa pelasi.
Siihen ulkomaan vahvistukset niin kyseessä on ihan kelpo rosteri.
Jalkapallossa ja jääkiekossa nousutavat ovat tietysti hieman erilaiset mutta luulenpa että niissä vaadiittavat lisäinvestoinnit ovat melkoisesti suurempia.
 
Viestejä
6 444
Sen verran hyvännäköisiä nuoria siellä divarissa pelasi.
Jep ja menevät vieläpä koko ajan eteenpäin.

Itse olen mielenkiinnolla odotellut siirtyykö Ede Munkasta kotiin mentoroimaan Hongan nuoriso-osastoa, mutta saattaa olla, että yhteen joukkueeseen riittää Kotin (ja Wilsonin) kokemus.
 
Viestejä
2 089
Mutta ennen kaikkea, pääsi pois maaseudun pikku-seurasta Suoren suurimpaan Etelän organisaatioon. Ai että!


Joo!

Espoohan ei ole maaseutua? Erkkikään ei tiedä Espoon sijaintia muuta kuin että jossain Suomen Ison Kirkon lähellä.

Ja aakempaa&laakempaa kuin Limingassa.

p.s Limingan Niittomiehet oli aikoinaan hyvä jengi.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös