Koripallo.com

Teknisiä ongelmia

Viestejä
232
Hei,

kokeilin koko aamun päästä foorumille kirjoittamalla tutun osoitteen koripallo.com ja sain vain virheviestin (alla). Nyt kun kirjoitin pidemmän version www.koripallo.com, niin heti pääsin sivuille. Joku ohjaus on varmaan rikki tuolle lyhyemmälle versiolle.

array(4) { ["type"]=> int(1) ["message"]=> string(1024) "Uncaught Error: Call to undefined function get_field() in /var/www/koripallo_production/web/app/themes/koripallocom/models/page-new-frontpage.php:25 Stack trace: #0 [internal function]: PageNewFrontpage->Feeds() #1 /var/www/koripallo_production/vendor/devgeniem/dustpress/classes/model.php(654): call_user_func() #2 /var/www/koripallo_production/vendor/devgeniem/dustpress/classes/model.php(344): DustPress\Model->run_function() #3 /var/www/koripallo_production/vendor/devgeniem/dustpress/dustpress.php(307): DustPress\Model->fetch_data() #4 /var/www/koripallo_production/web/wp/wp-includes/class-wp-hook.php(303): DustPress->create_instance() #5 /var/www/koripallo_production/web/wp/wp-includes/plugin.php(189): WP_Hook->apply_filters() #6 /var/www/koripallo_production/web/wp/wp-includes/template-loader.php(104): apply_filters() #7 /var/www/koripallo_production/web/wp/wp-blog-header.php(19): require_once('/var/www/koripa...') #8 /var/www/koripallo_production/web/index.php(5): require('/var/www/koripa...') #9 {main} " ["file"]=> string(87) "/var/www/koripallo_production/web/app/themes/koripallocom/models/page-new-frontpage.php" ["line"]=> int(25) }
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
3 397
Tämä nyt korjattu. Yksi lisäosa oli pudonnut päältä, mikä sitten aiheutti isomman virhetilanteen. Selvitellään miten varmistetaan ettei toistu ja toisaalta että päästään nopeammin kiinni mahdollisiin ongelmatilanteisiin.

Kiitos @Tommi13 asian esille tuomisesta!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös