Koripallo.com

Teknisiä ongelmia

Viestejä
338
Hei,

kokeilin koko aamun päästä foorumille kirjoittamalla tutun osoitteen koripallo.com ja sain vain virheviestin (alla). Nyt kun kirjoitin pidemmän version www.koripallo.com, niin heti pääsin sivuille. Joku ohjaus on varmaan rikki tuolle lyhyemmälle versiolle.

array(4) { ["type"]=> int(1) ["message"]=> string(1024) "Uncaught Error: Call to undefined function get_field() in /var/www/koripallo_production/web/app/themes/koripallocom/models/page-new-frontpage.php:25 Stack trace: #0 [internal function]: PageNewFrontpage->Feeds() #1 /var/www/koripallo_production/vendor/devgeniem/dustpress/classes/model.php(654): call_user_func() #2 /var/www/koripallo_production/vendor/devgeniem/dustpress/classes/model.php(344): DustPress\Model->run_function() #3 /var/www/koripallo_production/vendor/devgeniem/dustpress/dustpress.php(307): DustPress\Model->fetch_data() #4 /var/www/koripallo_production/web/wp/wp-includes/class-wp-hook.php(303): DustPress->create_instance() #5 /var/www/koripallo_production/web/wp/wp-includes/plugin.php(189): WP_Hook->apply_filters() #6 /var/www/koripallo_production/web/wp/wp-includes/template-loader.php(104): apply_filters() #7 /var/www/koripallo_production/web/wp/wp-blog-header.php(19): require_once('/var/www/koripa...') #8 /var/www/koripallo_production/web/index.php(5): require('/var/www/koripa...') #9 {main} " ["file"]=> string(87) "/var/www/koripallo_production/web/app/themes/koripallocom/models/page-new-frontpage.php" ["line"]=> int(25) }
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 631
Tämä nyt korjattu. Yksi lisäosa oli pudonnut päältä, mikä sitten aiheutti isomman virhetilanteen. Selvitellään miten varmistetaan ettei toistu ja toisaalta että päästään nopeammin kiinni mahdollisiin ongelmatilanteisiin.

Kiitos @Tommi13 asian esille tuomisesta!
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 631
Tuo Twitter-ongelma korjaantui viime viikolla aika yksinkertaisesti.

No, nyt Twitter on sitten tehnyt yllättäviä ja ilmoittamattomia muutoksia (kuten heillä ollut viime aikoina tapana...) ja rajapinnat eivät enää toimi. Julkaisujärjestelmän lisäosa ei siis toimi, mutta sieltä puolelta on luvattu korjauksia maksaville asiakkaille ensi viikolla. Otamme kuitenkin toistaiseksi nuo nyt pois etusivulta, kun ne eivät ole 3.4. jälkeen päivittyneet.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös