Koripallo.com

Tokion Olympialaiset Koripallo

Viestejä
9 123
No niin. Sen verran on parranpärinää ja hämmennystä aiheuttanut tämä Team USA:n konttaaminen, että ei tässä vannoutunut Suomen #1 Team USA kannattaja voi enää olla hiljaa. Tosiaan omissa kirjoissani jollain helvetin Huuhkajilla ja Susijengeillä saa pyyhkiä koronaripulista persereikää, ei voisi vähempää kiinnostaa Three Lionsin ja Team USA:n rinnalla nämä paskaniput.

Nythän on niin, että sydämeen ottaa katsoa maailman ylivoimaisesti parhaan koripallomaan konttaamista. Jo viime MM-kisoissa oli aivan hirveää jööteriä ja nyt tuntuu samalla linjalla menevän homma. Jonkun pitää siellä liitossa herätä, ei tämmöistä surkeaa aikaansa jäljessä olevaa paskanippua voi kisoihin kasata. Pitää ymmärtää, että joko vedetään joukkuepelikonseptilla tai sitten sinne pistetään sellainen nippu yksilöitä ettei muilla ole nokan koputtamista. Ja nythän siellä ei ole kumpaakaan. Sen voin todistaa alla tulevalla syväluotaavalla analyysillani:

Valmennustiimi: Popo, Kerr, Lloyd Pierce, Jay Wright

Popo on seniili vanha ukko, jonka jaksaminen tai pelikirja ei enää näissä peleissä riitä. Kerr on puita halaava hippi, joka perustaa menestyksensä pelaajan varaan jolle nämä kisat eivät kelvanneet. Eikä ole kelvanneet mitkään aikaisemmatkaan kisat, joten haisevat vitut vaan siihenkin suuntaan. Saatanan luuseri.

Lloyd Pierceä en tunne, mutta kuulostaa joltain Seinfeldista karanneelta sivuhahmolta. Ei jatkoon. Jay Wright joku yliopistohessu. Sieltähän ei tunnetusti NBA:han menestysvalmentajia nouse. Viimeisimpinä esimerkkeinä se Pacersin kenkää saanut janari ja tietenkin Hiiri-Stevens, joka pakenikin jo valmennushommia johtoportaaseen.

Nämä kaverit eivät saa mitään tiimipohjaista iskostettua tähän epätasapainoiseen nippuun ja yksilöiden valmentaminkin on vähe hankalaa, kun jengistä ei riittävästi yksilöosaamista löydy. Sama kuin meikäläinen kasaamassa unelmatorttukääräriä vauvan paskasta ja spermasta.

Pelaajat:

Bam Adebayo -
En nyt varsinaisesti vastusta Adebayon valintaa joukkueeseen. Näytöt NBA:sta vielä kovin ohuet ja Miamin pudotuspeliruneissa ollut täysi lapanen. Voi silti sopia mentaliteettinsa puolesta jengiin. Katsotaan nyt kuitenkin ensin osaako ottaa sopivaa työmiehen roolia takamiesten ja laitureiden viedessä kaikki pallokosketukset. PJ Tucker olisi ollut parempi valinta Bamille räätälöityyn rooliin.

Bradley Beal - Länkisäärinen ja vatkulipolvinen takamies, joka on tottunut hakemaan heittovirettään Wizardseissa ensin sen 10-15 heittoa pelin alusta. Uutisvälähdys Petteri Turpoajalle - majussa sulla ei ole edes viittä heittoa tarjolla lämmittelyyn, kun muutkin haluaa laittaa paskaa ilmaan. Toisekseen suurin osa Bealin koreista tulee, kun ajaa siekailematta koria kohti NBA-säännöillä. Eurobasketeballissa sattuu vaan olemaan vähän erilaiset säännöt eli höpöä tulee tekemään kuin Koulukadulla, jos lähdet keijoilemaan väkisin koria kohti. Eli huonosti käy!

Devin Booker - Näh. En osta tätä janaria yhtään. Murtuneen nokan lisäksi jäänee muutenkin nämä midarit laittamatta sisään Aikuisten Miesten peleissä. Kolkkiviivalta ei taida mitään spot uppeja edes ottaa vaan pitää ensin vatkata viisi kertaa haarovälistä ja ottaa stepback päälle? Ei tule pelastamaan tekemisellään tätä jengiä. Plus on luultavasti aivan helvetinmoisessa koomassa NBA-mestaruuden juhlimisen jäljiltä.

Kevin Durant - Jengin ainoa bonafide supertähti, mutta riittääkö pokka ottamaan homma haltuun "kuin Kobe"? Kepes Durmäntti on koko elämänsä hakenut muiden hyväksyntää, nyt pitää olla vähe mulkku ja käskeä Draymondin painumaan helvettiin tieltä häiritsemästä tiukan paikan tullen.

Jerami Grant - Ei saatana. Käy jossain Detroitissa laittamassa paskaa ilmaan ja sitäkään ei tee hyvin kuin ekan puoliskon tynkäkaudesta. Jee, pystyy vaihtamaan skriinit puolustuksessa kaikkien kanssa. Harmi, että on enemmän miinuksella hyökkäyksessä kuin Henken pankkitili kuun lopussa ennen uutta toimeentulotuen maksatusta.

Draymond Green - Psykopaatti. Varmaan alkaa jotain sooloilemaan taas ja saa herkkähipiäiset supertähdet itkemään. Ei myöskään ole mainostetunlainen puolustuspään nero. Samat riidit tekee jokainen Koulukatu Regular ja euroletkujen joukkuepelaaminen nyt muutenkin on vähän korkeatasoisempaa matematiikkaa kuin NBA:n matalaotsaiset pelaajatyypit ymmärtää toteuttaa.

Jrue Holiday - On se kiva, kun jengin toiseksi pelintekijäksi kaavailtu kaveri on Pat Beverleyn kaltainen puolustuspään spesialisti, jonka pallonkäsittelytaidot ja pelintekokyvyt lähentelee Tampereen puulaakisarjan tasoa. Jee, voi vaihtaa skriinit ja tulee helvetin väsyneenä peleille suoraan NBA-finaaleista (krapulaisena myös, jos mestaruus). Saako edes yhtä kolmosta sisään per peli?

Zach Lavine - Tästä kaverista yritetään väkisin leipoa jotain pelimiestä. Muka parantanut otteita Chicagossa. Jooh. Ei tule pääsemään korintekopaikkoihin omalla työllään ja ÄO ei riitä pallottomana muuhun kuin pershien haisteluun kaarella. EI JATKOON.

Damian Lillard - Olen ok Dame Dollan kanssa tässä jengissä. MUTTA ennen meillä oli kolme tämän kaliiberin pointtia jengissä! Nyt vain yksi ja sekin vailla minkäänlaista näyttöä menestyksestä millään tasolla. Aivan järkyttävää, että Dame, Jrue ja Zach/Book vastaavat takurimeiningistä.

Kevin Love - Mielenterveyskuntoutujien paikka ei ole Team USA:n paidassa. Mistä kiitoksena tämä vapaamatkustaja on tänne otettu? Onko "isähahmo" muulle jengille? Kiintiövalkoinen? Mitä edustaa tässä jengissä? Ei pelannut montaa minuuttia koko kaudella, ei todellakaan ole mikään liideri (youtube täynnä kiukuttelua nuorille pelaajille Cavsien tankkausoperaatiossa), ei pysy kunnossa - ei kroppa eikä pää. Aivan väärä pelaaja ottaa mukaan. Kaikki Pelaa periaate ei toiminut suomalaisessa junioriurheilussa eikä se toimi myöskään olympialaisissa. Kyllä näin on jämpti juu.

Khris Middleton - Ottaa toisen Bucks-legendan Michael Reddin roolin joukkueessa? Voi olla hyvä, jos laittaa spot up kolkit sisään +50%. Muuta käyttöä ei ole.

Jayson Tatum - Junnu! Surkeasti menee, kun pieninkään toive olympiakullista makaa Tatumin "next stepin" varassa. Ihan hyvä skooraaja, mutta nähtiinhän se tällä kaudella Bostonissakin ettei ole lähelläkään konsistenttia tekijää. Ei myöskään pääse korille asti ja rakastaa liian vaikeita heittoja, jotka eivät turnausmuotoisessa systeemissä sovi sapluunaan. Ei ole aikaa odotella pelin sisällä eikä turnauksen sisällä Tatumin heittovireen löytymistä.

Kusessa ollaan ja syvällä. Joukkue on rakennettu tasan tarkkaan yhdenlaista koripalloa pelaamaan. Popon täytyy olla Kerrin kanssa aika ihmejätkiä, jos haluavat saada nämä yksilöt pelaamaan tarkoitetunlaista koripalloa, jossa hyökkäyspeli rullaa ja pakissa saadaan riittävää effortia aikaiseksi. Todennäköisempää on hero balla ja seisovat jalat hyökissä + jatkuvat nukahdukset ja "oho mites se nyt noin meni/eikö se ollu sun mies" ihmettelyiden merkeissä.

Lillard + Durant ainoat pelaajat joihin luotan. Bamilla ja Draymondilla voi olla oikea asenne, mutta kaiken mennessä päin peetä syövät vaan entisestään henkeä wittuilullaan. Tatumilla pieni sauma nousta rooliin, Jrue voisi ilman NBA-finaalien väsymystä olla hyvä puolutusspesialisti/liimapelaaja. Muihin pelaajiin en usko ollenkaan.

Jumala... En ole paljoa pyytänyt, mutta nyt pyydän... Anna ihmeen tapahtua ja TEAM USA:n löytää keinot jollain käsittämättömällä tavalla purjehtia mestaruuteen.
 
Viestejä
105
No Team Usa voitti aika selvästi Argentiinan. Heitto tuntui kaaren takaa aika hyvin uppoamaan ja Argentiina taas ei tuntu saavan mistään sisään. Yhtään nyt mitään tilastoja katsomatta näin.
 
Viestejä
2 154
Ikinuori Luis Scola 41v. teki 19 minuutissa 16 pinnaa jenkkejä vastaan ja oli joukkueen ykköstykki. Siitä Tuukka Kotille mallia.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
105
Bradley Beal ulkona kisoista. Duncan Robinson vissiin mahdollinen korvaaja. Minkä takia tuossa joukkueessa ei oo esim Myles Turneria? Eikö kiinnostanu lähteä vai? Kait siitä nyt enemmän ois hyötyä kun Kevin Lovea? Ja eikä Zion Williamssonia kiinnosta kisat? Paul George?
 
Viestejä
1 368
Jumala vastasi Kikkerin rukoukseen. BBeal saatiin jo ulos kisoista. Lisää vaan näitä ja parempia äijiä tilalle!
Jumala vastaa Kikkerin rukouksiin, alan harkitsemaan ateismia.

Tunnetko nyt itsesi mieheksi/äijäksi kun sait huutelullasi Loven luovuttamaan?
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
105
King Jamesin harmiks tämä Usa ei voita kyllä mitään. Vielä kun finaalissa pelaavat jättäytyy pois ja korvataan jollain huumorimiehillä.
 
Viestejä
105
Sanokaas kuinka moni Team Usasta on ottanu rokotteen? Ja eikö pelaajat oo suostunu olemaan koronakuplassa?
 
Viestejä
262
Sanokaas kuinka moni Team Usasta on ottanu rokotteen? Ja eikö pelaajat oo suostunu olemaan koronakuplassa?
Eihän noista rokotteista tiedä kun ei olla julkisuuteen vuodettu tietoja. Eikä ne muutenkaan täyttä immuniteettia takaa, joten ei protokollien perusteella voi täysin päätellä ketkä ottaneet ja ketkä eivät. Jenkkilä taitaa olla aikalailla vapaa maa (pun intended) tällä hetkellä, joten tuskin pelaajat ovat mitään kupla hommaa Vegasissa noudattaneet. Varsinkaan kun koko kauden ovat olleet hyvinkin tiukoilla säännöillä.
 
Viestejä
105
Eihän noista rokotteista tiedä kun ei olla julkisuuteen vuodettu tietoja. Eikä ne muutenkaan täyttä immuniteettia takaa, joten ei protokollien perusteella voi täysin päätellä ketkä ottaneet ja ketkä eivät. Jenkkilä taitaa olla aikalailla vapaa maa (pun intended) tällä hetkellä, joten tuskin pelaajat ovat mitään kupla hommaa Vegasissa noudattaneet. Varsinkaan kun koko kauden ovat olleet hyvinkin tiukoilla säännöillä.
Joo ei täyttä immuniteettiä, mutta kuitenkin paljon parempi olla rokotettu, kun ei rokotettu. Ja nimenomaan vapaasti saaneet vissiin mennä, joka vähän huono, kun voi kostautua aika pahasti. Toivottavasti Durant tai kukaan muukaan ei jää/joudu jäämään pois kisoista.
 
Viestejä
1 342
Tokion olympialaisten kaikki urheilijat rokotetaan. Niin on kaikissa medioissa kerrottu
Enkä usko että sinne urheilijoita otetaan ilman rokotetta. Sinänsä harmi jos Beal oli jo saanut 2 rokotetta, niin silti sai taudin, tai altistui. Jenkeissähän jos olet saanut 2 rokotetta, ei tarvitse enää maskia käyttää ja turvaväleistä välittää eli vapaampaa elämä taas. Muistaakseni?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös