Koripallo.com

Ura Basket 2019-2020

LL Cool FrankV

Huhheijaa.. Klassista sekoilua taas Uralta, ei tässä enää tiedä, että pitäisikö nauraa vai itkeä.

No Adelta ei ainakaan itseironiaa puutu, "Adventures of 11th man!", julistaa sankari Instagrammissa..
Tosissaan ottaen niin kyllä Adeltä tulisi löytyä ammattiylpeyttä ja velvollisuuden tunnetta hänen palkanmaksajaa kohtaa, Adelle kuitenkin maksetaan palkkaa nykyisestä suorittamisesta (Ihme kyllä). Kataja-ketjussa tuotiin hyvin esiin asioita pelaajan määräaikaisesta sopimuksesta, joten ei Aden puolelta olekaan mitään järkeä purkaa sopimusta, mutta silti kokonaistilanteen ollessa todella tukala, tulisi Aden lopettaa se somessa ja penkillä naureskelu, ja alkaa esittämään hieman ammattimaisempia otteita tai sitten vastaavasti purkaa omasta toimesta sopimus. Se ei vain käy päinsä, että seuran rahoja käytetään kolmekymppiseen pelaajaan, joka ei pelaa, on täysin rapakunnossa, eikä edes yritä ja naureskelee siellä sun täällä.. Varma lähde eilisessä pelissä kertoi, että Ade pelaa Urassa täysammattilaisena, joka toisin sanoen tarkoittaa sellaista 30-40 tonnin kuluerää seuralle, tuolla summalla on jo iso merkitys seuran kokonaistaloustilanteeseen. Tätä sopimusta onkin sitten keväällä kiva muistella, kun ollaan konkassa ja Ade ei ole koko keväänä päässyt kentälle..

Eräs käyttäjä voisi kyllä hieman perustella täysin naurettavaa ja täyttä asiantuntemattomuutta esittävää väitettä kapteeni-Sahlbergista, että hän ei olisi liigatason pelaaja? Oletko kertaakaan ollut edes katsomassa Uran peliä? Mene joku kerta ja samalla istumaan penkin taakse niin näät Sahlbergin merkityksen joukkueelle, harva pelaaja noilla kilometreilla jaksaa sykkiä joukkueen eteen niinkuin Sahlberg tekee. Nykyinen pelitapa ei täysin sovi ikävä kyllä kapteenille, vapaita tai edes puoli-vapaita heittopaikkoija ei ole paljoa viime aikoina herunut, vaikka Ura pyrkiikiin Run-n-Gun-tyyppiseen peliin. Sahlberg on myös maineettansa parempi puolustaja. Pystyy puolustamaan poikkeuksia lukuun ottamatta 1-5 pelipaikan kotimaisia pelaajia, ja täten on tärkeä lenkki vaihtavassa puolustuksessa. Pakko vielä mainita Sahlbergistä sen verran, että eilen katsomossa leijui ikäviä uhkakuvia hänestä, mahtaakohan vahvasti finanssialalla vaikuttava Sahlberg tehdä ns. "Mäkäläiset" eli vaihtaa kirjat toiseen seuraan ruman konkurssin kolkuttaessa ovelle.. Sahlbergia ei kyllä olisi varaa menettää.

Ja mitä Luosmaahan tulee niin välillä tuntuu, että pakottaa liikaa omia ratkaisuja ja täten koko itseluottamus menee siinä samalla. Voi olla, että Pertun kohtalo toimii isona peikkona ja täten yrittää näyttää valmennukselle taitojaan pakottamalla ratkaisuja vaikeista paikoista. Luosmaan tulisi antaa pelin tulla hänen luokseen, niin kuin Thomas parhaillaan tekee, niin hyvä tulisi.

Yhdeltä käyttäjältä tuli hyvää tekstiä siitä, että ei tässä väkisin rämpimisessä oikein ole mitään järkeä. Jos ei paukut riitä liigaan, niin divariin takaisin ja takaisin liigaan sitten vasta sitten kun taustajoukot ovat kunnossa. Nyt valitettavasti näyttää siltä, että Kaarinassa pelataan liigaa tasan sen verran kun Palotie jaksaa tätä palavaa bussia ohjata. Noh, nyt ehjä treeniviikko alle ja kohti uusia "adventureja"!
 
Viestejä
10
Luosmaahan sanoi itse syksyn alussa harjoittelleensa kesän aikana ahkerasti kolmen pisteen heittoaan. Jos tuollainen pelaaja (tuon näköisellä heitto formilla) käyttää kesänsä kolmosten heittämiseen, mennään pahasti sivuraiteille. Jos kesä olisi mennyt sentteriliikkeitä, pick and rollin jälkeistä viimeistelyä ja nopeasti palloa koriin laittamista (=helppoa donkkausta) harjoitellen, olisi mies voinut tällä kaudella olla kelpo 20 minuutin mies, joka antaisi jenkeille enemmän huilia. Näin ei kuitenkaan tapahtunut eikä tule tapahtumaankaan.
 
Viestejä
10
Kylmä totuus on se, että pelaaja, kenen tekniikassa, fysiikassa on selviä puutteita, ei voi itse päättää, kuinka hän kesällä treenaa. Se on valmentajien tehtävä. Suunnitelma, henkilökohtainen harjoittelu, testaus, korjaukset/muutokset jne. Rannikko voi siitä itse päättää, mutta ei Luosmaa.
 
Viestejä
8 659
Väitättekö, että Coach K on ohjannut pelaajia treenaamaan väärin kesällä?

On Jumalan pilkkaa... Ja sitten on Palotien pilkkaa. Jumala voi ehkä armahtaakin...
 
Viestejä
359
Ajoittain oli kyllä eka puoliaika todella huonoa peliä ja aika tuollaista "pelailua". Onneksi loppuun saatiin parit hyvät korit ja näin ero turvallinen 18 puoliajalla
 

LL Cool FrankV

Jos ei edes sarjajumbo-Korihaita vastaan Ade saa vastuuta, niin milloin sitten? Playoffeissa Seagullseja vastaan? Koko tilanne on täysin pöyristyttävä ja hämmästyttävä samaan aikaan, kyllä seuran pitäisi sen verran edes arvostaa kannattajiaan, että tiedottaisi mistä on oikein kyse tässä tapauksessa, seura on pahoissa talousvaikeuksissa ja kovapalkkaista pelaajaa istutetaan penkillä... Palotieltä tulee ties minkälaisia NBA-tviittejä, niin kuvittelisi, että aikaa ja mielenkiintoa löytyisi myös siihen, että miten Adelle saataisiin istutettua kunnon rooli joukkueeseen, tai sitten edes itse tajuaisi hieman infota asiasta, kun seura ei kerran siihen kykene. Nyt pahasti näyttää Aden kohdalla siltä, että ensin meni valmennuksen ja seurajohdon usko Adeen ja sen jälkeen Aden oma usko itseensä. Sitä ei soisi kenellekään pelaajalle tapahtuvan, varsinkaan Aden kaltaiselle huippuheittäjälle. Tuskin kukaan haluaisi olla Aden Jordaneissa tällä hetkellä, sen verran kiusalliseksi koko tilanne on valitettavasti mennyt..

Näin jälkikateen katsottuna Aden kohdalla taisi siirto Katajaan olla aikoinaan väärä liike, vaikkakin hyviä asioita jäi myös käteen mm. FIBA Europe Cupin kolmosennätys, mestaruudet ja mikä tärkeintä fysioterapeutin tutkinto. Kun Aden tilastoja tarkemmin katsoo, niin Lahden kauden jälkeen Katajassa peliaika ja vastuu pieneni huomattavasti varsinkin jos vertaa Lappeenrannan huippukauteen. Kova tutkinto taskussa ja neljän hieman hiljaisemman kauden jälkeen Ade teki oikean ratkaisun lähtiessään hakemaan uralleen Nenosmaista nostetta Kaarinasta. Kaarina alkuun näyttikin hyvältä "fitiltä" Adelle, kun back-up nelospaikan paikka oli sinetöity hänelle, eikä joukkueessa muutenkaan ollut korkean profiilin kotimaisia viemässä vastuuta. Toisin kuitenkin kävi, nyt Ade pelaa uransa heikointa kautta Urassa tai siis ei pelaa juuri lainkaan. Missäköhän mentiin mönkään tässä tapauksessa? Tuskin Palotien pelisuunnitelmat muuttuivat kauden edetessä niin paljoa, että Adelle ei löydy edes vaivaista 10-15 minuuttia? Ehkä Ade ei ollut tyytyväinen alkukauden pieneen rooliin ja nyt on sukset kunnolla ristissä Palotien kanssa? Aden kehonkieli viittaisi tähän skenaarioon. Seura piti viime kaudellakin McNealyn Suomessa, vaikkakin toipui leikkauksesta, joten Ura tuskin uskaltaa näyttää Adelle ovea, vaikkakin pahassa talousjamassa sen olisi pakko niin tehdä. Toisaalta voi olla, että siellä ollaan niin syvällä suossa, että Pertun lihoiksi laittaminenkaa ei enää auta. Ottajia varmasti olisi kuten Bisons, Vilpas tai Kataja, joten siitä se tuskin ainakaan jää kiinni, voi tosin hyvin olla, että Adekaan halua lähteä kesken kauden ja täten tyytyy nöyryyttävään ja häpeälliseen rooliinsa, p**ka tilanne Aden kohdalla kaiken kaikkiansa.

Mitä tulee Hait-peliin, niin hämmästyttäviä tilastorivejä Aden lisäksi niin Niemellä kuin kapteeni-Sahlbergillä. Onko nyt seuran linja pelata lähes täysin ulkomaisin avuin ja näyttää paljasta persettä koville kotimaisille kuten Adelle, Sahlbergille ja nyt vielä viimeisempänä Niemelle. Myös Sahlberg näyttää joutuvan koko ajan entistä enemmän koirankoppiin Aden tavoin.(MIKSI??) Toisaalta järkeä ei ole touhussa pitkään aikaan ollut. Miksi esimerkiksi velat päästettiin protestilistalle asti, ja sitten kuitattiin parin viikon päästä? Nyt kun luottotiedot on menneet, niin on entistä vaikeampaa houkutella yhteistyökumppaneita mukaan, tämän luulisi olevan täysin selkiö kaikille. Varsinkin kun oli vain parista viikosta kysymys....

No, ei tässä kai voi muuta kuin mennä Aden sanoin kohti uusia "Adventureja"
 
Viestejä
733
Atte, jota muistaakseni kutsuttiin Katajan aikoina Aduksi, on kyllä ollut koko liigauransa ajan todella tasainen. Pelattua 10 min kohti on tullut keskimäärin suunnilleen 2,5 pistettä, 1 levypallo ja 0,25 syöttöä ja tahti on ollut melko sama joukkueesta riippumatta, myös lappeen Rannan Namikassa. Eli mitään suuria loikkauksia ei ole nähty mutta luulisi Urassakin olevan käyttöä kun kaikissa muissakin joukkueissa on ollut, myös sellaisissa jotka varmasti ovat olleet silloin nykyistä Uraa parempia kokonaisuudessaan.
 
Viestejä
326
Kyllähän Atte silloin 2 kolmosta taisi yhdessä europelissä heittää, ja tätäen voitti heittoprosentti skaban.
Itsekkin voitin yritysinnovaatiopalkinnon, toisin osallistujia oli alle 5.

Hmm, Atte on vähän kun vanhan ajan katapultti. pirun tarkka 3 linko, mutta todella hidas virittämään. Eli jos ei tyhjään tilaan saa heittää, niin käsi kerkiää eteen. Hitaus on eittämättä se pahin heikkous, jalat ja kädet.

Jos Atesta haluaa 10p per peli, hänet on pelattava vapaaksi heittopaikkaan. Näistä hän todennäköisesti tekee 3/4 joka on kova saldo.
 
Viestejä
71
Kyllähän Atte silloin 2 kolmosta taisi yhdessä europelissä heittää, ja tätäen voitti heittoprosentti skaban.
Itsekkin voitin yritysinnovaatiopalkinnon, toisin osallistujia oli alle 5.

Hmm, Atte on vähän kun vanhan ajan katapultti. pirun tarkka 3 linko, mutta todella hidas virittämään. Eli jos ei tyhjään tilaan saa heittää, niin käsi kerkiää eteen. Hitaus on eittämättä se pahin heikkous, jalat ja kädet.

Jos Atesta haluaa 10p per peli, hänet on pelattava vapaaksi heittopaikkaan. Näistä hän todennäköisesti tekee 3/4 joka on kova saldo.

Lämmittelyssä kun miestä katsoo niin iha hirveen näköstä, nykyään ei mies osaa edes heittää...
 
Viestejä
349
Eiköhän mies ole kehityksen aallonharjalla. Ei enää mikään junnu. pelivireeseen voi kyllä pelaamalla vaikuttaa.
Huolestuttavaa kun kotimaisia alettu joissain joukkueissa pitämään koirankopissa.Ajatuksena et siirryttäisiin kolmen jenkin sääntöön voisi auttaa tilanteeseen.Mene ja tiedä toivottavasti Atte saisi mahdollisuuden näyttää jossain joukkueessa
 
Viestejä
359
Tänään tärkeä matsi Kobria vastaan. Jos voitto saadaan kairattua niin keskiviikkona Kouvoja vastaan jo mahdollisuus nousta top8 joukkoon. Molemmat vielä kotipelejä, joten mahdollisuudet tähän ovat todelliset!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös