Koripallo.com

Vilpas vs Kataja Basket ke 4.3. Klo 18.30 Salohalli

Vilpas vai Kataja?

  • Vilpas

    Ääniä: 15 68,2%
  • Kataja

    Ääniä: 7 31,8%

  • Äänestäjiä
    22
Viestejä
488
McNeasen puuttuminen helpottaisi kyllä Katajaa huomattavasti. Walters voisi paimentaa Woodia. No katsotaan ketä pelaa :)
 
Viestejä
1 501
nyt saa tää jo riittää...viimeinen kerta tää olla saa... kele
 
Viestejä
2 196
Jaa, että Salon pojat on Jytkytelleet oikein kunnolla ennen peliä? ;) Ettei vaan ois vielä sitten yöelämässä käyty myös.. ;) Veikkaisin, että Jammu on pelästyttäny salolaiset, niin on alkanu myös vammaa tulemaan sen takia ;) Ja Iso Mörköhän jo tiedetään ;)
.. Jos vilppaalla tosiaan noin paljon poissaoloja / edes osa noista, niin haiskahtaa vähän siltä että annetaan vähemmän pelanneille nyt peliaikaa, ja halutaan välitä hävitäkin ettei nouse pissi (ennen kevättä) päähän ;)

Katajan bussin mukana muuten matkas saloon taas se Juhta merkkinen peräkärry, kuomutettu, ja sen alla sitten sitä kuuluisaa paikallisen panimon virvoketta, että pojat jaksaa pitkällä matkalla bussissa jytkytellä voitto taskussa ;).. Tai sitten otetaan suruun, jos hävitään, mutta kuitenkin. Hieno ilta tulossa, Jytkyttää! ;)
 
Viestejä
2 196
Niin, ja Wood heittää Katajan GM Miininin ja JJ Törmälän kanssa ylävitosia ja muistelee 10v takaisia ennen peliä jo, että unohtaa lopulta että kenen puolella pelaa ;)
 
Viestejä
2 683
Carberry ja Kivimäki out. Jamuni näyttäisi pelaavan. Ainakin lämmittelee normaalisti.
 
Viestejä
1 501
Kataja antaa myös vähän tasoitusta JOJ on verkkareissa.
 
Viestejä
19 512
Katajan syömähammas JoJo taas poissa. Selkä?

Pehmot Waltters ja Vanttaja virheissä. Varsinkin Waltterssille soi aika herkästi pari kertaa. Katajalla ei mitään sisäpeliä enää.

Miksi Alanen siirtelee vastuuta. Heittäisi.

Jalmari ei taas huippuvireessä. Ainakaan vielä.

Koivari heitossa.
 
Viestejä
215
Tehtäskö vaihtokaupat Morrisin ja Colemanin välillä? Miten voi joka Katajan jätkä olla hitaampi, kun vilppaalta on puol joukkuetta sivussa?!
 
Viestejä
19 512
Hyvin alko. Ei sada palloa edes peliin ja Jammu menettää palloa, minkä ehtii. Romahdus.
 
Viestejä
22
Ei pysy turpa kiinni vaan joka hyökkäyksessä pitäisi viheltää virhe morrisin ja waltersin mielestä. On se outoa.
 
Viestejä
3 080
Valvooko tuolla muuten oikeasti kukaan, että nuo (hyvää työtä) tekevät siivoustytöt hinkkaavat kaikki hiet lattiasta?

Tuohonhan vaaditaan vähän tuomarien ja hereillä olevien pelaajienkin panosta.
 
Viestejä
1 457
Treenaako Vilpas salohallissa? Onko hallin liukas lattia syynä Salolaisten loukkaantumishuoliin? Ainakin lauantaina ja tänään puolet ajasta joku katollaan.
 
Viestejä
6 144
Oli voitettavissa, mutta jotenkin tiesi koko ajan ettei vaan riitä. Kun tämä joukkue ei voita vittu ketään enää näköjään vieraissa, niin siihen kusee sijat 4-5. Kotivoitot ei riitä.
 
Viestejä
2 683
Aika kamala peli. Kestikin n. 50minuuttia normaalia pidempään. Mäntylä vissiin kävi katsomassa pari jaksoa Spede showta kun jatkuvasti siellä tabletilla ravasi.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös