Koripallo.com

Vilpas vs Kataja Basket ke 4.3. Klo 18.30 Salohalli

Vilpas vai Kataja?

  • Vilpas

    Ääniä: 15 68,2%
  • Kataja

    Ääniä: 7 31,8%

  • Äänestäjiä
    22
Viestejä
542
McNeasen puuttuminen helpottaisi kyllä Katajaa huomattavasti. Walters voisi paimentaa Woodia. No katsotaan ketä pelaa :)
 
Viestejä
1 946
nyt saa tää jo riittää...viimeinen kerta tää olla saa... kele
 
Viestejä
2 968
Jaa, että Salon pojat on Jytkytelleet oikein kunnolla ennen peliä? ;) Ettei vaan ois vielä sitten yöelämässä käyty myös.. ;) Veikkaisin, että Jammu on pelästyttäny salolaiset, niin on alkanu myös vammaa tulemaan sen takia ;) Ja Iso Mörköhän jo tiedetään ;)
.. Jos vilppaalla tosiaan noin paljon poissaoloja / edes osa noista, niin haiskahtaa vähän siltä että annetaan vähemmän pelanneille nyt peliaikaa, ja halutaan välitä hävitäkin ettei nouse pissi (ennen kevättä) päähän ;)

Katajan bussin mukana muuten matkas saloon taas se Juhta merkkinen peräkärry, kuomutettu, ja sen alla sitten sitä kuuluisaa paikallisen panimon virvoketta, että pojat jaksaa pitkällä matkalla bussissa jytkytellä voitto taskussa ;).. Tai sitten otetaan suruun, jos hävitään, mutta kuitenkin. Hieno ilta tulossa, Jytkyttää! ;)
 
Viestejä
2 968
Niin, ja Wood heittää Katajan GM Miininin ja JJ Törmälän kanssa ylävitosia ja muistelee 10v takaisia ennen peliä jo, että unohtaa lopulta että kenen puolella pelaa ;)
 
Viestejä
3 197
Carberry ja Kivimäki out. Jamuni näyttäisi pelaavan. Ainakin lämmittelee normaalisti.
 
Viestejä
1 946
Kataja antaa myös vähän tasoitusta JOJ on verkkareissa.
 
Viestejä
19 552
Katajan syömähammas JoJo taas poissa. Selkä?

Pehmot Waltters ja Vanttaja virheissä. Varsinkin Waltterssille soi aika herkästi pari kertaa. Katajalla ei mitään sisäpeliä enää.

Miksi Alanen siirtelee vastuuta. Heittäisi.

Jalmari ei taas huippuvireessä. Ainakaan vielä.

Koivari heitossa.
 
Viestejä
216
Tehtäskö vaihtokaupat Morrisin ja Colemanin välillä? Miten voi joka Katajan jätkä olla hitaampi, kun vilppaalta on puol joukkuetta sivussa?!
 
Viestejä
19 552
Hyvin alko. Ei sada palloa edes peliin ja Jammu menettää palloa, minkä ehtii. Romahdus.
 
Viestejä
22
Ei pysy turpa kiinni vaan joka hyökkäyksessä pitäisi viheltää virhe morrisin ja waltersin mielestä. On se outoa.
 
Viestejä
4 177
Valvooko tuolla muuten oikeasti kukaan, että nuo (hyvää työtä) tekevät siivoustytöt hinkkaavat kaikki hiet lattiasta?

Tuohonhan vaaditaan vähän tuomarien ja hereillä olevien pelaajienkin panosta.
 
Viestejä
1 686
Treenaako Vilpas salohallissa? Onko hallin liukas lattia syynä Salolaisten loukkaantumishuoliin? Ainakin lauantaina ja tänään puolet ajasta joku katollaan.
 
Viestejä
6 228
Oli voitettavissa, mutta jotenkin tiesi koko ajan ettei vaan riitä. Kun tämä joukkue ei voita vittu ketään enää näköjään vieraissa, niin siihen kusee sijat 4-5. Kotivoitot ei riitä.
 
Viestejä
3 197
Aika kamala peli. Kestikin n. 50minuuttia normaalia pidempään. Mäntylä vissiin kävi katsomassa pari jaksoa Spede showta kun jatkuvasti siellä tabletilla ravasi.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös