NBA

Lauri Markkanen kutsuttiin All Star –ottelun heittokisaan

Will Hardy Lauri Markkanen Utah Jazz

Will Hardy Lauri Markkanen Utah Jazz

Vaikka Lauri Markkasta ei valittukaan NBA:n tämän kauden All Star –miehistöihin, nähdään suomalainen tähdistötapahtumassa Indianapolisissa. Utah Jazzin tähtipelaaja osallistuu kolmen pisteen heittokisaan All Star –viikonloppuna.

Lue myös: Viisi syytä miksi Lauri Markkanen ei ole All Star

The Athleticin toimittaja Shams Charania kertoi, että Markkanen on mukana heittokisassa, johon osallistuvat myös isäntäseura Pacersin Tyrese Haliburton, Milwaukee Bucksin Damian Lillard ja Malik Beasley sekä New York Knicksin Jalen Brunson.

Muut osallistujat saivat myös All Star –valinnan, mutta Markkasen ohella vielä viime kaudella Jazzissa pelannut Beasley tuli mukaan tuon listan ulkopuolelta.

Markkanen on pussittanut kolmen pisteen heittonsa tällä kaudella upealla 40,1 prosentin tarkkuudella. Kisaan osallistujista tosin Beasley on ollut kaaren takaa vieläkin täsmällisempi 45 prosentin kolmosonnistumisillaan.

NBA:n tähdistöviikonlopun yhteydessä nähdään myös toinen kolmen pisteen heittokisa, kun sukupuolten taistossa ovat NBA-historian paras kolmen pisteen heittäjä Golden State Warriorsin Stephen Curry ja WNBA:n All Star –tapahtumassa kaikkien aikojen heittokisaennätyksen paukuttanut Sabrina Ionescu.

NBA:n All Star –tapahtuma järjestetään 16.-18. helmikuuta.